Evet arkadaşlar belkide bundan sonra fiş toplamayacağız ama bu senede gene fiş açığımız çıktıElinde fazla fişi olan arkadaşlar, kullanmadıkları fişleri, ihtiyacı olan arkadaşlara vermek için beklemeyin,hemen gönderin
![]()
Evet arkadaşlar belkide bundan sonra fiş toplamayacağız ama bu senede gene fiş açığımız çıktıElinde fazla fişi olan arkadaşlar, kullanmadıkları fişleri, ihtiyacı olan arkadaşlara vermek için beklemeyin,hemen gönderin
![]()
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Abi niye hatırlattın ya, ne dersunBabam başımın etini yiyiyor doldur da doldur diye.Offf offf
![]()
AGa çok iyi bir topic bize de lazım vallaBende fiş rica edebilir miyim ?
![]()
Her Asker Kısa Dönem olamaz :)
Ya fiş varda bide yazabilsem.
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Bana da lazım, hatta bana fişleri yazacak biri de lazım![]()
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Fazla Fişi olan arkadaşların fiş karşılığı fişleri yazılır
Elimizde bolca Stajer mevcut
fiş verin fişiniz yazılsın
1 milyarlık fiş yollayan arkadaşların 10 milyarlık fişi yazılır
ilgililere ilanen duyrulur
valla her sene ayrı bi dert kalksada kurtulsak zate doğru dürüst bişe alamıyoruz![]()
Bu sene son galiba fiş işleri.
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
inşallah bitsin artık bu çile,çekemem bile bile![]()
aynı dert benim başımda da varama işin kolayı var arkadaşlar ..
formülü veriyorum..
bilgisayar, exel, bilekler, gözler ve son olarak bir yazıcı.. lazer olmasında fayda var
vergi iadesi programını indirmek için aşağıdaki linki kullanın..
www.kefen.net/Vergi.iade.Prg.v2.5-YTL.zip
ya bende eksel de yazıyorumda asıl iş fişleri ayırmak,düzeltmek falan filan...
bende iş yerinde yazacam o exel programı ile. İşten biraz kaytaracaz artık.
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
bu programda gıda, giysi, sağlık, kırtasiye bölümleri var fişleri yazarken ayırırsın ve çokda uğraşmamış olursun..
La uşaklar, anlamadınız herhal!daha açık yazayım bağa fiş lazıııım![]()
![]()
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Zor oldu ama ben topladım fişleri![]()
Ahmet Abi eminim ki herkese fişlazımdır korkarım birazdan acıyıp sen elindekileri yollayacaksın![]()
valla bu başlığı bende açmayı düşünüyordum.....
ama şık olmaz yanlış analaşılabilir die düşünmüştüm. demek yanılmışım....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Black kardeşim niyeki?Belkim elinde fazla olanlar vardır.Olanlar eksiği olanlara takviye yapabilir.
not: Bendede bi program var.Onla yazıyorum.Çok temiz ve düzgün oluyor.Daha önce yazılmışşsa alınan yer tekrar yazmaya gerek olmuyo,bide ayrı ayrı ya elime hangi fiş gelirse tıklayıp oraya yazıyom.Karışmıyo ve kendi topluyo.Sadece şöle bi sorun var.Çok düzgün olunca bazı şeyler dikkat çekiyor.Örnek:![]()
Eczaneden bir sürü fiş almıştım hepsini yazınca üstten aşağıya aynı eczane tabii.Ayna gibi parlıyo.Maliyeden arayıp o fişleri geçersiz saymışlar.O kadar fiş eczaneden alınmazmış gibilerden.Halbuki fiş sahte değil bişi değil.Ezcanenin kesmesi gerektiği yıl sonu fişleriydi.
Ama geçersiz saydılar geride vermediler.![]()
Konu Nebiye tarafından (05.01.2007 Saat 09:26 ) değiştirilmiştir.
Bir vergi iade programı vardı. Bilgisayarda bir yerde duruyordur hala. Google'da aratılırsa bulunabilir, baya işe yarayan bir şey. Toplamaları kendi yapıyor, ikinci kez aynı yere ait fiş girildiğinde hatırlıyor falan. Faydalı birşey, bilginize...
Hah, benda onu diyirum, baa da lazım fiş, cumartesi - pazar elimde olması gerekiyor ona göre.Badaloğlu Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Ortağum benda onu diyirum işte. Yazun getirun, işimiz var bizum, hali sahaya maç yapmaya gideceğuz da.
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
bugün sordum daha 6 ay oldu işe girmeme, ama 4.400 ytl lazım bana, %6 vurdunmu 264 ytl yapıyor bunuda (firmadan firamaya değişir, koç'ta çalışıyorum) 3 aya bölersek ayda 88 ytl para ek oluyor..
evet bana fiş gönderin.. özel mesajda detayı söylerim burdan pazarlık yapmayalım
düzenleme +ek---------
yahu arkadaşlar siz yazılanlar mesajları okumamışsınız herhalde..
internette bir program var/vardır/bildiğim kadarıyla diye.... bi kaç kişi yazmış sizden önce yazılanları hiçmi okumazsınız?
programda,linkde hepside var.. #10 nolu mesajda.
Konu Ayaz tarafından (05.01.2007 Saat 19:06 ) değiştirilmiştir.
Fİş lazumdur bana da,şaka değil ciddidir![]()
Her Asker Kısa Dönem olamaz :)
Bana da lazım ne yalan söyliyeyim.
keyif adamı ..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)