Ne kadar forma satii di, bilen var mi ?
Çubuklu
Mavi
Siyah
Hepsi Birbirinden Güzel
Ne kadar forma satii di, bilen var mi ?
Kaç sezondur bakıyorum yıldızımız logomuzda küçük kullanılıyor bunu gören yokmu acaba kulüpten
İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.
CILGIN_LAZ
Macron uzun kollu forma çalışması olacakmı acaba
İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.
CILGIN_LAZ
Arkadaslar yeri burasi degil belki ama gorseldeki trabzonspor yazisinin aynisini yapabilecek bir cengaver varmidir? Aracimin arkasina yazdirmak istiyorum bu yaziyiindir.jpg
Forma Kol Sponsorumuz Intercity Oldu
Kulübümüz, forma kol sponsorluğu için Intercity firmasıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Yapılan anlaşmanın her iki tarafa da şans ve başarı getirmesini temenni ederiz.
Onur'un Beyaz Kaleci forması güzeldi acaba piyasaya çıkar mı?![]()
" İsteklerimizin bazılarını elde edememek mutluluğumuzun ayrılmaz bir şartıdır. "
Bertrand Russell
Alanya sıcağında o yakalı formanın futbolcuyu bunaltacağını iklime göre kit seçimi yapabileceğimiz profesyonel yönetim tarzına ne zaman kavuşuruz merak ediyorum..
mavi formada font renginin beyaz seçimi hiç iyi gitmemiş , kesinlikle bordo olmalı. göğüs reklamı içinde geçerli .
///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Onur'un giydiği siyah forma çok güzel acaba bulma şansımız yok mu
# Fırtınam bu yolda hep seninle !►TRABZONSPOR◄
Yakında kaleci formaları satışa çıkacak. Tüm renkleri çıkar mı bilmiyorum.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
kasim ayinda cezayirli arkadasi ilk kez Trabzona getirecegim, 2004 senesinden beri Trabzonsporun her macini takip eder ve TSClub lardan beklentisi cok yüksek. Uzun kollu forma umarim bulabiliriz. Tanjant daki TSClub outlet´i önerirmisiniz?
İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Uzun kollu forma çıksa hazır havalar soğuyorken.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Mont, yağmurluk, eşofman takımları vs çok güzel ama ve lakin![]()
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Uzun kol formayı bekleyen binlerce insan var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Kaç bin forma satıldı bilen var mı? Ne kadar çok satılırsa firmanın bize verdiği değer artar ve özenilen formalar çıkae ortaya
İsim numara yazdırma ne zaman oldu bilmiyorum ama çok büyük maliyetmiş gibi 20TL olmuş..
İlk gün çatlaklar oluştu.. Şaşırdık mı şaşırmadık..
Formalara şimdi yorum yapabiliyorum çok beğendim çok güzel olmuş macron iyi ve kaliteli formalar yapmış...
bu macron ile sözleşme 3 yıllık mıydı benmi yanlış hatırlıyorum
Unbenannt.jpg
Ünal Hoca'nin giydigi cok harika gözüküyor. Forma degil de böyle bir polo almak sart oldu.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)