- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Geçmiş olsun çok kötü bir durum daha yeni sakatlıktan çıktı 6ay daha yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Uğursuz diye boşuna demedik, bi de kendine uğursuzmuş
Yazık
Çoktan gitmeliydi
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Bu sakatlıkla beraber futbolculuk hayatı bitmiştir.
Kendisine Trabzonspor'dan uzak başarılı bir hayat diliyorum.
Geçmiş olsun diliyorum,bu kadar zorlamanın sonunda çok ciddi bir sakatlık riski vardı ve maalesef gerçekleşti.Umarım en kısa sürede tekrar futbola döner,ekmeğini kazanır.
- Memento mori
Sahadaki çöplerin çoğundan iyiydi.Bahtsız çocuk.Allah şifa versin.
İşte taraftar budur.
Allah şifa versin...Ne gariptir en çok sövüp saydığımız adam dünkü sahadaki ruhsuzların hepsinden iyi niyetli mücadele ediyordu...
Ne zaman şans ayağına gelse sakatlık yaşadı...
Hazır olamadı kendisini hazırlamadı veya şanssızdı diyelim..
***GeNÇ***
adam neredeyse kulüpte emekli olacak. sene sonu fesih gelmezse yazıktır.
Yav buna noldu bacagi mi koptu ocak ayindan beri aakat hala duzelmedi. Eger batagov kotu cikarsa buna ihtiyacimiz olacak. Denswilin cop savicin kronik sakat veya oyleymis gibi yapiyor oldugunu dusunursek elimizde stoper olarak serdar saatci, batagov, huseyin turkmen ve ali sahin kaliyor.
Bana göre yerli alternatif kadroda olsun sorun yok ta gerçekten de ömrü sakatlıkla geçti, iyidir, kötüdür ü geçtik yazık sürekli sakat.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
3 gundur antremanlara cikiyor. Eger tekrar sakatlanmazsa 2 hafta sonraki milli aranin bitiminde hazif olur diye dusunuyorum.
https://www.gunebakis.com.tr/amp/hab...nen-geri-donus
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)