Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Survivor Türkiye - yunanistan... Şampiyonuz...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Survivor Türkiye - yunanistan... Şampiyonuz...

Başlığın kaybolduğunu gördüm...yeniden açmayı uygun gördüm...

Uzun zamandır Arjantin adalarında devam eden Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasının finali önceki gece ekranlara geldi.

Finalde Türkiye'yi temsil eden Derya isimli yarışmacı yunan rakibine 3oyunun 2sinde üstünlük kurarak galibiyeti elde etti.Böylece Türkiye-Yunanistan mücadelesini Türkler kazanmış oldu.Tüm Türk takımına ve özelliikle Derya'ya teşekkür ederiz...

:bayrak: :bayrak: :bayrak: :bayrak: :bayrak: :bayrak:
    En son Gamze tarafından düzenlendi; 30.12.2006, 05:45.

Ben de teşekkür ederim. Hoş bir yarışmaydı. Nerede ve nasıl olursa olsun bir yunanlıyı üzmek her zaman güzeldir... :bayrak:
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

Gönüllerin şampiyonu Teymurumuzu da unutmayalım
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Selam

İki ülkenin kurnaz televizyoncuları bu hızla giderse yakında reyting uğruna "Kardak'a kim daha hızlı yüzecek?" gibi yarışmalar; ya da "Atatürk mü döver yoksa Aristo mu?" gibi anketler görebiliriz...
        Biz Yunan'ı böyle oyunlarda ütüp egolarımızı törpüleyelim, bizi yenen zaten yeniyor....
        İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

İlk olarak liginefendisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selam

İki ülkenin kurnaz televizyoncuları bu hızla giderse yakında reyting uğruna "Kardak'a kim daha hızlı yüzecek?" gibi yarışmalar; ya da "Atatürk mü döver yoksa Aristo mu?" gibi anketler görebiliriz...
          Biz Yunan'ı böyle oyunlarda ütüp egolarımızı törpüleyelim, bizi yenen zaten yeniyor....
          Bu hoş galibiyete sevinenlerden biri olarak gerçeklerin ne olduğunu biz de biliyoruz. Bu başığa girip kimse kimseye tarih dersi vermeye çalışmasın...

O kadar...
          Malik bin Dinar

Yorum

Ne olursa olsun bu bir yarışmaydı.:tsmeşale: Ve önemli olan bizim kazanmamızdı.:tsmeşale: Oleyyyyy Türkiye Türkiye :bayrak:
            Yarışmaydı ve tuttuğumuz kişi,ülke kazandı olaya bu yönden bakalım.:tsmeşale: :tsmeşale:

Yorum

Allah bilir Yunan televizyonunda da Yunanlar kazanmıştır...

Yorum

Acun'u çok takdir ediyorum. Seneler önce TV kanalının önünden geçerken arkadaşına "gel bi bakalım ne var ne yok" demiş, içeri girmiş. Sunuculuk vs derken 14 kelime ingilizce ile devr-i alem programı yaptı, yetmedi, şimdi de prodüksiyon şirketi kurup getirisi iyi işler çıkartıyor.

Yarışma beni hiç cezbetmedi, öyle çok büyük bir şey de hissetmedim. Derya olayına hiç girmeyeyim Ama çok samimi bir biçimde Acun'un başarısını tebrik etmek isterim. Sırada gs-fb varmış...

İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Allah bilir Yunan televizyonunda da Yunanlar kazanmıştır...
                Seviyorum bu forumu.
                En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 30.12.2006, 10:08.

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu hoş galibiyete sevinenlerden biri olarak gerçeklerin ne olduğunu biz de biliyoruz. Bu başığa girip kimse kimseye tarih dersi vermeye çalışmasın...

O kadar...
                  Sana göre hoş bana göre bomboş...Tarihle ilgili ne yazmışım ki böyle hönkürüyorsun? "O kadar "ne demek?
                  Posta mı koyuyorsunuz, burası neresi?
                  Sen hoş sanal galibiyetlere sevinedur, ben sana niye seviniyorsun mu dedim?
                  Bir de yöneticisin; sen uzlaşmanın tarafı olmalısın, çatışmanın değil.Gerçi önemi yok bunu da alıntıla bir posta daha koy alttakiler alkışlasın ....
                  Aslında benim ümidim iyice kırılıyor...

Yorum

Yarışmanın ciddi bir anlamı olmadığını sevinenlerde biliyor. Bundan önce de açıldı başlık ve silindi. Sadece bu gereksiz tepkiler yüzünden. Madem bomboş olarak görüyorsun neden bu başlığa yorum yapıyorsunuz. Ben de bunu anlamıyorum. Kimseye posta koyduğumuz yok.

Evet, yöneticiyim... Bu başlığın sırf bu tepkiler yüzünden silindiğini hatırlatırım.
                    Malik bin Dinar

Yorum

penaltılar manyaktı
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Benim yorumum kişisel değildi...Kimseyi küçümsemedim,kimseyi incitecek birşey yazmadım,neye bomboş diyeceğimin kararını ben veririm aksi olsa kukla olurdum herhalde...Kaldı ki ilk yazımda bomboş da demedim bunu iki ülke televizyonculuğunu cinliği olarak gösterdim....
                        Bir başlık açılınca herkes olumlu mu görüş bildirmeli?Bu tahammülsüzlük niye?Kişiselleşek kadar uzun kalmadım burada ama bu çok garip....
                        Başlık açılınca altına bir not düşülür"Olumsuz görüşler bildirilmesin" diye, biz de biliriz ona göre davranırız...
                        Aksi görüşler olmadan forum nasıl olur?nasıl beslenir?Aksi görüş bildirmek ukalalık,ona verilen cevap laf koymak mıdır?
                        Einstein çok güzel söylemiş "önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur" diye...Belki de bu bile sadece o dehanın kanıtıdır....

Başlığın daha önceden silindiğinden de haberim yok!!!!!ama demek ki olmalıydı....

Yorum

Başlığa gönderdiğin ileti

"Biz Yunan'ı böyle oyunlarda ütüp egolarımızı törpüleyelim, bizi yenen zaten yeniyor..."

Sence böyle bir cevaba bu başlık için gerek var mıydı?
                          Malik bin Dinar

Yorum

Arkadaşlar lûtfen...

Kayacığım, tepkin aşırı ve yanlıştır. Örneğin ben de bu yarışmanın sırf raiting amaçlı olduğunu düşünüyorum ve geçen akşam eve gelen misafirimin zoruyla seyrettiğim final haricinde bakmadım bile.

Liginefendisi'nin tespiti yerindedir, bu galibiyet Dünya çapında açıklanan "İnsani gelişmişlik endeksi"nde Yunanistan'dan 80 (galiba o civardaydı, vakit olsa bakardım ama önemi yok. Ha 80 ha 90) küsûr sıra aşağıda olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor. Daha da ileri gidelim, bize o sıralamayı unutturmak için yapılıyor. Yani gazımız alınıyor. Yoksa anlamlı bir müsabakada Yunan'ı yenmek elbette güzel bir şeydir.

Yorum

tartışmalara gerek yok her şey ortada adamları yendik . bizim 40 yaşındaki adamımız onların 25 lik delikanlılarından iyidir . bize yenilmeye mahkumlar her zamann...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X