şu an son konuşacağımız mesele heralde gelecek haftaki maçtır...
Bolşans
şu an son konuşacağımız mesele heralde gelecek haftaki maçtır...
Dünya döndüğü müddetçe şikebahçenin 2010-2011 sezonunda şike yaptığını anlatıyor olacağız...
maça Ersun Yanal çıkacaksa yenilelim, gerçi o zaten yenilir
Ersun Yanal varsa izlemeyi düşünmüyorum.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Mevzu satedece stoper bek felan değil. Takımın kurgusunda büyük yanlışlıklar var. Daha da önemlisi başkan, yönetim ve hoca yok ortalıkta. Takımın sorunu sadece kadro felan değil. Sorun çok daha derin. Bence.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Murat
Bir değil iki stoper şart. Birisi mutlak surette hızlı olmalı. Kadrodaki alternatifleri de göz önüne aldığımızda ligin en iyi kadrolarından biri kesinlikle bizde. Hocamız olmadığından başımızda o kadar çok puan kaybettik ki. Ahhhh ahhh bütün hevesimizi aldılar bizden.
TRABZON SPOR
teleset mobilya oturma grubunu oturttu; evkur mobilya da beyaz eşyayı döşer muhtemelen..
Attan inip eşeğe bindik!
Ersunun takimin basinda oldugu hicbir maci izlemem bu saatden sonra ilk defa boyle bir karar aliyorum o kadar zorladilar beni..yeminle evde huzurum kalmadi bu serefsizler yuzunden..kendi calip kendi oynasin ersun efendi ..usta da ilk secimde gidecek kacari yok bu saatden sonra zatn siyasilerde ipini cekmisler yeni bir kukla aramaya baslamislardir cokdan bizde bu delege yapisi oldukdan sonra yine onlarin isaret ettigi secilir battikca batmaya devam ederiz..
3-0.
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Yarın çok geç derhal ersun gönderilip takımın başına astığı astık kestiği kestik bir hoca getirilmeli.
Rakipte eski evlatlardan kim varsa şov yapar.
GS maçına olağanüstü durumlar olmadığı takdirde 0 puan yazacağımızdan Malatya maçında hiç değilse 3 puan alınıp 12 puanla biraz nefes almak gerekiyor. Aksi takdide 10.hafta sonunda kendimizi küme düşme hattında bulabiliriz...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Ev sahibi zayıf rakibine acımaz![]()
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)