Bu szoboslai nasil bir topcuymus yahu.
Surekli top onda. Ve adam sahanin her yerinde .
Kimmis bu diye arastirdim adam suan liverpolda ve piyasa degeri 80 milyon euro imis. 🙂
Muhtesem bir oyuncu.
Daha populer olmasi gerekirdi
Bu szoboslai nasil bir topcuymus yahu.
Surekli top onda. Ve adam sahanin her yerinde .
Kimmis bu diye arastirdim adam suan liverpolda ve piyasa degeri 80 milyon euro imis. 🙂
Muhtesem bir oyuncu.
Daha populer olmasi gerekirdi
61
Szoboszlai harbi muazzam topçu. İzlemesi keyif veriyor.
Kerem ve Barış Alper önemli oyuncular fakat doğru pozisyonda kullanılmayınca hiç çekilmiyorlar. Oğuz'a yer açmak isteyince, iki oyuncuyu da kullanamadı Montella.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Trabzon kalecilerine milli forma yaramıyor, hep milletin ağzına koz veriyorlar.Bir zamanlar Onur da ligde döktürürken milli formayı aldığı ilk maçta 2 yan top golü yemişdi.Artık bizim de şunu bilmemiz lazım, milli takım başka bir konu.Bazı oyuncular milli formayla daha başka oynarken bazılarına da forma yaramıyor.BJKda Şifo memetin Şifo olduğu ve GSla tek başına müadele ettiği yıllarda ne zaman milli formayı giyse sahada saçmalıyordu.
Attık...
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Üç oldu.
Yalnız 1.sınıf gol attık
kerem ve eren iyi maç çıkardı oğuz da öyle
irfan güzel gol attı hazırlanış itibariyle şık goldü
Çok temiz kyduk![]()
uğurcan riskli bölgeye pas attı evet ama hakanın da ayağı kaydı orda, tüm maç olduğu gibi
yine de riske girmemek lazım kaptan
tebrikler![]()
Uğurcan'ın pası tam istediği, her zamanki gibi değildi
kıvırmayalım şimdi
Pas haricinde iyi maç çıkardı
Kurtarışları Uğurcan'ı olmayanlar için muhteşem, bizim için sıradan kurtarışlardı
nasıl bir iğrenç ortam var ya
b.k çukuru yemin ederim
şunların ağlaklığı bambaşkaymış ya
gelenekmiş, üç büyükmüş. sokyım geleneğinize, büyüklüğünüze
- Soru: "Beşiktaş'tan kimseyi göremedik maçta. Bu konuda Beşiktaş taraftarlarının tepkisi vardı. Neler söylersiniz?" - Montella: "O anda en iyilerimiz kimse onları seçiyorum. Formalarına bakmadan seçiyorum ben. Milli Takım her şeyden üstündür."
- soru "Sizden önce bir gelenek vardı; mutlaka üç büyük takımdan da futbolcu oynatılırdı. Bugün Beşiktaş'tan kimseyi göremedik. Özel bir sebebi var mı?"
Vincenzo Montella: İhtiyacımıza göre en iyisi kimse onu seçiyorum. Dürüst olmak gerekirse formalarına bakmıyorum. Milli Takım, her şeyden üstündür.
Konu Tahir61 tarafından (21.03.2025 Saat 14:49 ) değiştirilmiştir.
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Hakanın ayağı kaymasa da Uğurcan topu Hakana değil rakibe yakın attı, net bir şekilde hatalı.Şu pozisyonda kaleci İstanbul takımlarından ayağı kayan Trabzonlu oyuncu olsa yorumlar değişirdi.Pozisyonu herkes gördü, kaldı ki Hakan kaymasına rağmen pozisyonu önledi ve gol çok sonra geldi.Uğurcan pozisyonda hatalı ama en az o kadar da şanssızdı. Maçda onun dışında hatasız ve özgüvenliydi ama kaleye de öyle abartılı bir top gelmedi, kurtardığı topların hiçbiri yenecek toplar da değildi.Uğurcanın ne olduğunu Başakşehir maçında gördük, tek başına maçın kaderini değiştirdi.Bu maç sadece görevini yaptı ve şanssız bir gol yedi.
akşam 8 de maç var bakalım neler olacak..
Sahte 9 diye bir şey icat ettiler zaten berbat olan futbol iyice vasatlaştı. Takımlar ciddi ciddi sahaya forvetsiz çıkıyor, ne büyük iş vay be.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Cham da Sırbistan karşısında 11 başladı. Sağ kanatta oynuyor. Duran toplar onda.
( ゚д゚)
Uğurcan karşı karşıya müthiş çıkardı.
Spiker çok kötü. Yayın çok kötü.
Forvetsiz oynarken ön tarafın bu kadar hareketsiz olması kabul edilebilir değil.
( ゚д゚)
Çok güzel maç oluyor, 0-3 olsun bitsin.
Cham devre arası kenara geldi, Arnautovic oyunda.
Macarlar fazla sert oynuyor. Sobozlaiye iki sert hareket yapıp cevap vermek lazım.
( ゚д゚)
Bu Arda'nın psikolojisi hiç iyi değil. Ilk yarıda Szoboslaji laf attı hemen karşılık veriyor. Adamlar seni kışkırtmak istiyor sen ekmeklerine yağ sürüyosun. Birde vurduğu şuttan sonra kaleciye el kol hareketli yapıyor "senden çıktı söylesene" gibi. Çok çocukça kafa yapısı var. Olgunlaşması şart, yoksa hiç birşey olmaz bundan
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)