Eren milli maçlarda acayip seviyede oynuyor. Biz de izledikçe çıldırıyorum.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
sakat numarası geliyor sanırım mertten. iki dk önce ofsayt pozisyonunda sinyali vermişti. kötü yedi.
( ゚д゚)
Eren konusunda haklıymışınız renktaşlar. Kale de bugün rezalet.
Zemin çok kötü.
İlk golde Emirhan + Mert, ikinci golde Mertin büyük hataları var.
Son maçta liderlik gidecek gibi...
Şaka gibi adam 3.golu attı.
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
En iyisi Montella ile maç sonu yolları ayırmak. Bu dakikaya kadar forvetsiz devam etmenin hiç bir izahı yok. Rezillik ya, Kerem'e orta açıyorlar yarım saatir
Konu MA291 tarafından (20.11.2024 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.
Montella bugün milli takımı satmıştır, devre arası yaptığı değişiklikler, patates sahada santraforsuz oynaması inanılır işler değil..
I am not in danger , I am the danger..
Her şey kötü gitti, Dünya Kupası'na kesin gideriz kafasındaydım ama olmadı.İnşallah play off'u geçeriz...
Salak tdlere tahammül edemiyorum gerçekten. Beraberlik yetiyor ya yat oynama! Dünya kupası playoff oynama şansını kaybettik. Salaklık bunun adı. Şimdi 2. Ol grupta playofflara kal elen başarı de buna da. Rezil herifler! Niye atak oynadık bugün? Mok gibi zeminde havada çirkef rakibe karşı neden? Çünkü td akıl tutulması yaşadı.
Mert'in çıkışları bir tek bana mı anormal geldi acaba ?
Özkan SÜMER
Bence problem santrafor tarafında değildi. Bardakçı'yı aradı takım. Konya'dan çıktı diye değersiz görülüyor o çocuk. Ama yanında Merih, Çağlar, Kaan, Samet vs kim oynasa belli bir standart yakalıyorduk.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Aslinda gecmise bakacak olursak surpriz bir maglubiyet olmadı fransa galibiyeti sonrasi izlanda yenilgisi gibi 3-4 gun icersinde oynadigimiz milli maclarda her iki macin birisi ya vasat yada vasatin altinda kaliyoruz ayrica herseyi kadro ve deyisikliklere baglamamak lazim ortada birde kalici tekrarı olan mentaliteye bagli esik atlama maclarinda butun ezberlerimizin bozulması var ve tekrar hep yeni bastana donuyoruz kadro onemli ancak bu macta oynamayanlarin oynadigi maclarida gorduk garantisi olmuyor bizim cocuklar boyle iste!
Konu objek tarafından (21.11.2024 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)