Bu nasıl kadro Şenol bir tane kanat yok, Kenan'la Efecan'la Rusya'yı mı yenicen..
Bu nasıl kadro Şenol bir tane kanat yok, Kenan'la Efecan'la Rusya'yı mı yenicen..
I am not in danger , I am the danger..
spiker denen molozda gercek oyunumuzu sahaya yansitamiyoruz diyor. Ulan bizim ne zaman bir oyunumuz oldu ki.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Spiker diyor ki "Su ana kadar gercek oyunumuzu sahaya yansitamadik"
Mert, Mahmut, Efecan, Kenan Karaman; bunlarin gercek oyunu bu.
Yahsi Bati 51:28
kenan karaman milli takimin bilal basacikoglusudur, mantikli aciklamasini bulamiyorum
efecan formda bir nevi anliyorum
calhanoglunu tavirlari, topu kaybedisinden sonra durmalar falan...aninda kesilmesi lazim..
Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Günes'te bagiriyo ordan "Ozan Mahmut'la oynuyorsun ikili, Burak'la oynaman lazim' diye![]()
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Kadro yanlış ama Milli takımda ciddi kalite eksikliği var, Avrupa şampiyonasında birşey başarması mucize olur, hala Burak Yılmaz'ın ayağına bakan bir takım başka birşey demeye gerek yok..
I am not in danger , I am the danger..
Almanya'nin yedeginin yedegine karsi son saniyede berabere kalinca TFF'nin parali kalemleri gaza geliyordu. Ruslar böyle adamin gazini alir iste.
Elazığ'lı.
Efecan denen bücüre bak sen. Nasil da atiyo kendini yere. Zannediyo ki sahada satilmis Tff hakemleri var. Mal.
Elazığ'lı.
Kenarda Cengiz var ama Efecan oynuyor gerçekten ilginç.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Efecan'da Serkan Balci'nin 2020 modeli. Anca oraya buraya kosuyo.
Elazığ'lı.
Forumdaki Ruslara selam olsun.
Привет русские друзья.
Bu Günes, 3.2 milyon euro aliyor senelik hemi? Hem de euro!
Elazığ'lı.
Kadro çok yanlış seçilmiş. Pasif ve formsuz oyuncular var kadroda. Şenol Güneş sürekli günü kurtarmaya çalışıyor kadro yeterli diyor ama aslında değil mecburen skora yönelik oynamaya çalışıyor ama bunu beceremiyor.
Efecan ve Umut Meraş'ın kalitesi sırıtıyor, bu seviyenin oyuncusu değiller. Kenan belki doğru sistemde duvar olabilir.
Abdülkadir'in oynamaması daha hayırlı olmuş bu kadroda.
Dzyuba stoperlerimize acayip üstünlük sağladı her topu almasına ve yüzünü kaleye dönmesine müsade ettiler kontrol edemediler adamı tecrübeleri ve kapasiteleri yetmedi.
Merih'i açıkçası beğenmiyorum, Ozan baya özgüvenli oynasa da Dzyuba karşısında pasif kaldı.
Mahmut bitmiş ve Hakan klasik verimsiz bir oyuncu.
Senol Gunes, sirf "Iyi jenerasyonun ekmegini yiyor" dedirtmemek, "Bak nasil da oyuncuyu bulup cikartiyor" dedirtmek icin gidip Efecan tarzi adamlari oynatmiyorsa ben de birsey bilmiyorum.
Tukurdugunu yalamamak adina butun mac bize Efecan'i izletirse hadi bakalim![]()
Konu Ekrem D. tarafından (11.10.2020 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir.
Yahsi Bati 51:28
İlk yarıyı izlemedim torpilli kadro yüzünden. İkinci yarı değişiklik olacak mı bakalım.
Kadro yapılanması basit
*Sana emir verilen takımın oyuncularını oynat ki parlasınlar para etsin. Başak , fener yada belirli menejerler
Bir adam hemde Trabzonlu bir adam Ugurcan ın kusursuz 11 oyunundan sonra neden onu yedege çeker
Bir adam hem de Trabzonlu neden Turkiyenin en genç yaratıcı oyuncusunu yedeğe çeker
Ustelik bu iki oyuncu Turkiye nin parasal değerdeki en iyi iki oyuncusu
nazım sangare, hasan ali kaldırım hangi kontenjandan geldiler. Onlar varsa huseyinde olur. 1 senedir ayağıan top değmemiş dorukhan olursa gerçekten diyorum kamil ahmet te olur. abdülkadir parmak ta en az mahmut kadar olur
13 Vitor Hugo
Günes bosuna Uzun Adam'in resimleri önünde resim cektirmiyordu, yanindayken agzi kulaklarina bosuna varmiyordu. Hepsi bugünün hazirligi idi. Bu korkak kadro ile bile amaci gemisini yürütebilmek, bu paralardan olmamak.
Aynen Senol Bey aynen.
Sus ve Yalova'ya devam et..
Elazığ'lı.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)