Yusuf'un vurusundaki salasliga bak. Sanki antremanda da üstüne vuruyor kalecinin. Ki antremanda bile üstüne vurmazsin.
Yusuf'un vurusundaki salasliga bak. Sanki antremanda da üstüne vuruyor kalecinin. Ki antremanda bile üstüne vurmazsin.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
mac hangi kanalda ?
No one wins. One side just loses more slowly.
trt1
Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Mahmut ile Ozan'in ayni anda sahada olmasinin mantigi nedir
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yeni gördüm Ozan'a kaptanligin verildigini. Iyice ele ayaga düsmüs milli takim kaptanligi da.
Elazığ'lı.
sov yapti adamlar yalniz
Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Acaba 2003 senesindeki Milli Takim sahada olsaydi nasil bir skor olurdu
Elazığ'lı.
Kenan?
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Milli takin yine tahmin ettigimden iyi oynadi. Almanya karsisinda hic ezilmedik. Hic begenmedim ozan tufan bile cok iyi isler ciksrdi. Macta gozume kotu gozuken bi dorukhan vardi sanirim. Oyuna girdikten sonra adini cok az duydum. Ama oyuncu degisiklikleri cok tuhafti. Ozan kabaki oyuna almaktaki amaci neydi acaba diye dusunmuyor degilim. Skoru tutmak icinse zaten efecan cikti mahmut tekdemir girdi oyuns. Ee yani oyunu cok geriden kabul etmek mi istiyordu. Intihar gibi olurdu bu. Neyse ki abdulkadur omurun asistinde kenan karaman atti da golu rahatladik. En azindan almanya karsisinda kaybetmedik. Fena oynamadik cidden.
https://eksisozluk.com/senol-gunes--91730?p=1986
https://eksisozluk.com/7-ekim-2020-a...--6598240?p=47
Konu Ozan Yılmaz tarafından (11.10.2020 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir.
Almanya'nin yedeginin yedegi ile ciktigi maca son saniyede alinan bir puana millet göbek atar olmus
Elazığ'lı.
Türkiye'nin ilk 11'i: Mert, Zeki, Ozan Kabak, Merih, Umut, Ozan Tufan, Mahmut, Efecan, Hakan, Kenan, Burak.
Sakın efsanemize laf etmeyin önümüzde kritik maçlar var, bizim çocukları o maça saklıyor efsanemiz
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Ozan Kabak nedir ya. Caglar'in bir sakatligi mi var yoksa.
Elazığ'lı.
Elazığ'lı.
Trabzon'un cocugu Senol Gunes.
Sonra Ugurcan'a neden bekledigimiz seviyede teklif gelmiyor diye kafamizi tasa vuralim. Hangi takim milli takimda €5M degerindeki bir kalecinin arkasinda yedek oynayan Ugurcan'a €20M verir ki?
Ha ha.
Nasil boyle bir kadro cikarabilir anlayamiyorum. Yedeklerden bir 11 yapsan as'lari yenerler Oyle sacma-sapan bir kadro kurmus. Tabi bir de macin hashtag'i #bizimcocuklar olarak belirlenmis.
Evet, #sizincocuklar.
Konu Ekrem D. tarafından (11.10.2020 Saat 21:24 ) değiştirilmiştir.
Yahsi Bati 51:28
Dan dun paslaşıyor Türkiye. Ahenk sıfır.
Elazığ'lı.
calhanoglu kendini ne saniyor bilmiyorum
keske kesik yese
Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Merih gibi bir stoperimiz olsa şampiyonduk geçen sene.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)