Yine ciddi bir ameliyat geçirdi ne yazık ki artık herşey onun için çok daha zor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tayyip Ebrar Cumur
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine ciddi bir ameliyat geçirdi ne yazık ki artık herşey onun için çok daha zor.
Yorum
-
Çok uzun zamandır bekliyoruz Ebrarı ama gözüm değiyor galiba
Tam sakatlıgını bilmiyorum ama yine de gelebilcek gibi hissediyorum takıma çıkmayı başarabilir çünkü onda yumuşaklık var gibi idi topa karşı yatkınlık
kilo almaz ve çok ağırlaşmaz ise umarım başarır
Ama işi artık zor , we will wait for him
Yorum
-
Bu çocuk için de Abdülkadir Ömür gibi çok yetenekli diyorlardı. Ama şu an sakat ve eylülün başında düzelecek gibi. Eğer 2 eylülde iyileşirse 204 günlük sakatlık süresi olmuş olacak. Bu yaşta bir oyuncu için hiç iyi değil bu. Zamanında Samet Yeşil de Liverpool da böyle sakatlanmıştı şimdilerde Almanya 3.ligine kadar düştü. Ebrar Cumhur 99 doğumlu 1.76 boyunda sol ayaklı on numara. Azerbaycan U17 ye çağrıldı ama oynamadı.En son korkusuzmaraz tarafından düzenlendi; 24.07.2019, 14:42.
Yorum
-
Ebrar gibi kötü sakatlik gecirdikten sonra, iyilesme süresi tekrar düz kosulara baslama süresi Doktor kontrolü altinda olmali.Mesala Onazi icin ne yapiliyorsa Genc futbolcularin icin de aynisini hatta daha fazlasini yapmalisiniz bir külüp olarak.Allah göstermesin antremanlara erken baslamasi veya fazla yüklenilmesi durumunda sakatligi tekrar nüksederse artik Futbolculuk hayali bitecek malesef.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe oldu bu çocukcağıza?İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Alemlere akarken görürüz kendisini. Geçmiş olsun. Kendi suçu değil sakatlığını kasap gibi tedavi ettiren ve edenler yüzündendir.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum