Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Szymkowiak Problemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Szymkowiak Problemi

TRABZON'DA SZYMEK ŞOKU!..
    Haberi yazdırın 28 Aralık 2006 22:15

Trabzonspor Kulübü'ne Polonyalı oyuncu Miraslaw Szymkowiak adına mektup geldiği ve mektupta ''Futbolu bıraktım. Trabzon'a dönmeyeceğim'' ifadelerinin yer aldığı belirtildi.

Kulüp Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulübü'ne bugün Polonyalı oyuncunun ismiyle yabancı dilde yazılmış bir mektup geldiğini belirtti.

Szymkowiak'ın mektupta futbolu bıraktığından ve Trabzon'a dönmeyeceğinden bahsettiğini ifade eden Sayitoğlu, ''Bu mektup herhangi birinden gelebilir ama bugün bu futbolcu kampa katılacaktı. Ancak katılmadı. Telefonla da ona ulaşamıyoruz. Kuşkularımız iyice arttı'' dedi.

Ne yapacakları konusunda şimdilik bir düşüncelerinin olmadığını ifade eden Sayitoğlu, ''Olay daha çok sıcak. İyice bir netleşsin ona göre gereken yapılır'' diye konuştu.

30 yaşındaki Polonyalı oyuncunun, bordo-mavili takım ile 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
    Profesyonel lisanslı wordpress temaları ve eklentileri. Özel kodlama ve profesyonel internet sitesi.
    En son Uğur Aydın tarafından düzenlendi; 28.12.2006, 22:43.
    TRABZONSPOR 1967

ahanda simdi duydum olay ciddi imis galiba

Yorum

aney pardon kaynak neresi?

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ahanda simdi duydum olay ciddi imis galiba

Galiba....

hayırlısı olsun

(UEFA)

Yorum

güler misin, ağlar mısın??..

Yorum

harcadılar adamı yaa gelmez daha bu işin sonu lange gibi fifalık olur
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

umarım fifalık olmaz....

(UEFA)

Yorum

her yerde de aynı saatte aynı haber yazılmış
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Szymek futbolu bırakamaz!!! Daha mentalite öğrenecekti. Motivasyonunu artırmak için bir kez daha kadro dışı kalamsı, PAF takıma gönderilmesi gerekiyordu. Bırakamaz...!!! Eğer bırakırsa onu ödüllendirmiş oluruz...

Ahan işte kebapçı dükkanı idare edemeyecek mentaliteye Polonya takımının 10 numarasını emanet edersen böyle olur.

Yakında şu başlıkları da açarız:
                  Marce nerede?
                  Musampa niye intihar etti?
                  Akyel niye dama çıktı?
                  vs vs vs

İlk olarak HALİT KARAKAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  külübe hiç bir şey olmaz,sen fifa,da sürünürsün szymek ....akıllı ol...... hatandan geri dön,,,,,
                  Futbolu bıraktığı an sözleşmenin bağlayıcılığı kalmaz diye biliyorum.
                  En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 28.12.2006, 22:50.

Yorum

İlk olarak SeRaP tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aney pardon kaynak neresi?
                    ben Lig Tv de gördüm
                    -1461 TRABZON-

Yorum

inanmıyorum...
                      Hadi eyvallah..

Yorum

1-Mentalite kurbanı
                        2-Bi derdi olduğu duruşundan belliydi
                        3-Ayrılmak için bahanedir bence ülkesinde devam eder futbola.

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          inanmıyorum...
                          inanmak istememekle beraber bu yönetim ve hocanın bulunduğu yerde olur diyiyorum.

Yorum

bize verdiği hizmetler için teşekkür ederiz ama yaptığı hareketten dolayıda kınarız.1,5 yıldır yatıyor.en son karagümrük kupa maçında fatih e bir derinlemesine pas attığını hatırlıyorum.eski syzmek geri dönmeyecek onun için giderse gitsin demekten başka birşey dıyemem
                            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

yavfs bıraksada bölemi bırakır... çok basit bi davranış bu..zannetmiyorum,neyse bekleyelim görelim bakalım..

Yorum

Çalışıyor...
                              X