ahanda simdi duydum olay ciddi imis galiba
TRABZON'DA SZYMEK ŞOKU!..
Haberi yazdırın 28 Aralık 2006 22:15
Trabzonspor Kulübü'ne Polonyalı oyuncu Miraslaw Szymkowiak adına mektup geldiği ve mektupta ''Futbolu bıraktım. Trabzon'a dönmeyeceğim'' ifadelerinin yer aldığı belirtildi.
Kulüp Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulübü'ne bugün Polonyalı oyuncunun ismiyle yabancı dilde yazılmış bir mektup geldiğini belirtti.
Szymkowiak'ın mektupta futbolu bıraktığından ve Trabzon'a dönmeyeceğinden bahsettiğini ifade eden Sayitoğlu, ''Bu mektup herhangi birinden gelebilir ama bugün bu futbolcu kampa katılacaktı. Ancak katılmadı. Telefonla da ona ulaşamıyoruz. Kuşkularımız iyice arttı'' dedi.
Ne yapacakları konusunda şimdilik bir düşüncelerinin olmadığını ifade eden Sayitoğlu, ''Olay daha çok sıcak. İyice bir netleşsin ona göre gereken yapılır'' diye konuştu.
30 yaşındaki Polonyalı oyuncunun, bordo-mavili takım ile 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
www.maraton.com.tr
Konu Uğur Aydın tarafından (28.12.2006 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir.
TRABZONSPOR 1967
ahanda simdi duydum olay ciddi imis galiba
güler misin, ağlar mısın??..
harcadılar adamı yaa gelmez daha bu işin sonu lange gibi fifalık olur
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
umarım fifalık olmaz....
her yerde de aynı saatte aynı haber yazılmış
Bir Gün Mutlaka!!
Szymek futbolu bırakamaz!!! Daha mentalite öğrenecekti. Motivasyonunu artırmak için bir kez daha kadro dışı kalamsı, PAF takıma gönderilmesi gerekiyordu. Bırakamaz...!!! Eğer bırakırsa onu ödüllendirmiş oluruz...
Ahan işte kebapçı dükkanı idare edemeyecek mentaliteye Polonya takımının 10 numarasını emanet edersen böyle olur.
Yakında şu başlıkları da açarız:
Marce nerede?
Musampa niye intihar etti?
Akyel niye dama çıktı?
vs vs vs
Futbolu bıraktığı an sözleşmenin bağlayıcılığı kalmaz diye biliyorum.
Konu EmrahYalçınalp tarafından (28.12.2006 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.
1-Mentalite kurbanı
2-Bi derdi olduğu duruşundan belliydi
3-Ayrılmak için bahanedir bence ülkesinde devam eder futbola.
bize verdiği hizmetler için teşekkür ederiz ama yaptığı hareketten dolayıda kınarız.1,5 yıldır yatıyor.en son karagümrük kupa maçında fatih e bir derinlemesine pas attığını hatırlıyorum.eski syzmek geri dönmeyecek onun için giderse gitsin demekten başka birşey dıyemem
"Dünyada bir yerdeyim ben"
yavfs bıraksada bölemi bırakır... çok basit bi davranış bu..zannetmiyorum,neyse bekleyelim görelim bakalım..
Ziya Doğan devre arası kampında Szymek'i kazanacakmışmış, cık cık cık! Tabi yaa, sanki 18 yaşında genç bir oyuncuyu takıma kazandıracak!Onu kazandırana kadar alt yapıdan gençleri kazandır, Ziyaaa!
Bu nasıl Trabzonspor'u idare etmektir?Elindeki adamı değeri varken elden çıkartma, ondan bir şekilde faydalanma (satılacak adamı, satmadılar) sonra da dengeleri sarsmayacak oyuncu alacağız diye dem vur, TS_Club zarar etmişmiş diye TS_Club'ları kapat!
Trabzonspor tarihinin en rezil dönemini yaşıyor ve bu yönetim gitmeden bu böyle devam edecek!Ziyaaa, sen şimdi ne kazandın?!Yönetim siz ne iş yaparsınız?!Olumlu bir şey yapın, yahuuu!!!
Bi bu eksikti....tamam olduk .Hiç bir sıkıntımız yok bizim çünkü. Gerçi net bişey çıkmadıkça ben inanmam bu habere ..Saçmalık çünkü
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
detayıyla öğrenmeden söyleyeceğimiz her şey büyük ihtimalle havada kalacaktır. anlatıldığı gibi doğru olabilir. fazladan para verilmiyor olması değildi szymeki problemli kılan.
vahid hoca geçtiğimiz yıl ara transfer döneminde vitakiç ve fargas ı isterken de szymeki gönderin diyordu.
eşiyle ciddi problemleri var..
çok ciddi problemler!
kişisel problemleri için ona kolaylıklar dilemem ve yeni transfer istemem arasında on dakika bile yok benim!
hemen derhal açık pozisyona kaliteli bir oyuncu ayarlayalım..
bak hala gecikiyoruz ama
gelmemesi iyi oldu gelip te gitmek istese giderken bileti kulube aldıracaktı...masraf olmadı.1.5 sezondur top mu oynadı dönmesin hazır kontenjan açıldı işte
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Beşiktaşta bir Madida vardı öğretmen olucam diye kaçmıştı sonra Antalyaspordan çıktıSzymekde bir yerlerde gizleniyor olmasın
TRABZONSPOR 1967
recep abi haftalardır yırtmadıkmı biyerlerimizi. yüzleri nasır tutmuş, ar yok bunlarda...
Hadi eyvallah..
bu devirde mektupmu olur yaa.bırakmak istese en basitinden menejeri bi açıklama yapar yada nebilim tlf var ...yalan haber bence kimse inanmasın
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
neyse bi yabanci hakki dogmus oldu artik bi tane adam gibi yabanci oyuncu alsinlar
ziyan doğandan kaçmıştır kesin. ziyanın olduğu yerde yetenekli iseniz ve at kadar koşamıyorsanız kaçmaktan başka çareniz yoktur.
taraf
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)