Arkadaþlar hepinize mutlu bayramlar ve iyi yýllar dilerim. Hep neþeli olmanýz dileðiyle... Tabiki bu neþe Trabzonumuza baðlý birazda![]()
Arkadaþlar hepinize mutlu bayramlar ve iyi yýllar dilerim. Hep neþeli olmanýz dileðiyle... Tabiki bu neþe Trabzonumuza baðlý birazda![]()
Önce TRABZONSPOR
inanan herkesin mübarek kurban bayramýnýn hayýrlara vesile olmasýný diliyorum
eyvallah beyler cumlemizin bayrami mubarek olsun
Tüm BMN üyelerinin kurban bayramýný en içten dileklerimle kutlarým.
Tüm Trabzonsporlularýn bayramýný kutlar hayýrlara vesile olmasýný niyaz ederim. Keþke þampiyon olsak da sadece kurban bayramýnda deðil, o zaman da kurban kesebilsek ahh...ahhh.
'' Ýnsanoðlunun deðeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payý gerçek kiþiliðini gösterir, paydasý da kendisini ne zannettiðini,payda büyüdükçe kesrin deðeri küçülür... ''
Kurban Bayramanýnýz Mübarek, Yeni Yýlýnýz Kutlu Olsun Arkadaþlar...
Size ve ailenize saðlýklý, mutlu ve huzurlu günler dilerim.
“Her kim kendini kýymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Herkesciklerin Kurban Bayramý mübarek olsun.![]()
Veee Yeni yýl hayýrlý,güzel,saðlýklý, huzurlu,borçsuz günler getirsin inþaallahhh![]()
en basta tum trabzonspor taraftarlarýnýn sonrada tum ýslam alemýnýn kurban bayramýný kutluorum
kahrolsun yýlbasý![]()
Gurbetçi Gençler.
tüm islam aleminin mübarek kurban byramýnýn hayýrlara vesile olmasýný dilerim
Cümle ümmeti muhammedin Kurban bayramý mübarek olsun. Ýyi tatiller herkese
ODTÜ'lü bir hocanýn Trabzonspor atkýsýyla dolaþan Trabzonsporlular hakkýndaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onlarýn sevgisi, derdi bir baþka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kýzamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman þehirlerine küsmüþ, þehirlerinden utanmýþ olurlar''
baþta tüm trabzonsporlularýn sonra tüm Türk Ýslam alemýnýn bayramýný kutlarým..fýrlama kardese katýlýyorum:KAHROLSUN YILBAÞI)
Kurban Bayramýnýz Mübarek,
Yeni Yýlýnýz kutlu olsun...
Mutlu, huzurlu ve bol kazançlý bir yýl diliyorum hepinize...
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeþim!
Tüm BMN'nin Kurban Bayramý mübarek oLsun, yeni yýLý da kutLu oLsun![]()
Kurban bayramýnýzý en içten dileklerimle kutlar; 2007 yýlý içerisinde her þey gönlünüzce olsun.
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERÝR!...
Kurban bayramýnýzý kutlar nice mutlu saðlýklý ve huzurlu yýllar dilerim, Ýnþallah 2007 yýlý Trabzonsporumuz içinde huzurlu ve hayýrlý bir yýl olur
TrabZonguldaklý...
Herkese nice bayramlar dilerim![]()
bende herkese hayýrlý bayramlar dilerim.......![]()
herkese iyi bayramlar ve iyi yýllar.
''...En neþeli, en hüzünlü, en duyarlý, en vurdumduymaz, en hýzlý, en aðýr, en çabuk, en acelesiz yanýmýzdýr Trabzonspor. Bu sene olmadý bir dahaki sene kesin þampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazým Koyuncu
tüm Ýslam alemine ve insanlýða hayýrlý olsun yeni yýldada mutluluk ve saðlýk ve de TRABZONSPORUMUZA þans getirmesi dileðiyle
Ýyi bayramlar, neþeli yýllar.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öðrencileri þike yapmadý."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastýn gönül tahtýma a sultâným, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
:tsmeþale: :tsmeþale: bütün arkadaþlarýn kurban bayramý ve yeniyýlý kutlu olsun.saðlýk ve mutluluklar dilerim:tsmeþale: :tsmeþale:
Tüm müslüman aleminin kurban bayramý mübarek olsun![]()
"-Ben ALLAH'ýn adaletine inanýyorum.." Onur Recep Kývrak!
tüm BMN nin ve islam alemin kurban bayramý mübarek olsun
SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Bütün arkadaþlarýn Kurban Bayramýný ve Yeni Yýlýný kutlar, aileleriyle birlikte huzurlu bir bayram ve saðlýklý bir yýl geçirmelerini temenni ediyorum.
Kurban bayramýnýz mübarek, yeni yýlýnýz kutlu olsun![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)