bundan sonra maç izlemiyorum yeter artýk ya yeterrrrrrrr
Galibiyet
Beraberlik
Maðlubiyet
Milli maç arasýndan sonra herþeye yeniden baþlamak dileðiyle
bundan sonra maç izlemiyorum yeter artýk ya yeterrrrrrrr
"Eðer yasalara saygý gösterilmesini istiyorsak, önce saygý gösterilecek yasalar yapmak lazýmdýr."
Louis D. Brandeis
Ümit takýmýný yaslayacaktýr. Ersunla 1 puan baþarý olur.
Bu yolda asla yalnýz yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti.” K.K.
biz eldeki oyunculara göre 4-1-4-1 oynamalýyýz, as kadromuz
onur
perreira-durica-?-mas
onazi
olcay-yazýcý-abdulkadir-castillo
burak
olmalý, þu sað ayaklýyý solda solu saðda oynatma saçmalýðýný býrakmalýyýz, sað ve sol beki çok gereksiz ileri çýkarýyoruz her maç aþýrý pozisyon vermeye baþladýk, biraz daha geriye koþan deðil geride karþýlayan savunma ile oynamalýyýz.
uður, bero, okay, kucka her biri el freni, pas oyunu katilleri. duricanin yanýna hala uðurdan baþka alternatif olmamasý, okayýn bu performansla milli takýma filan alýnmasý, beronun oyun zekasý, kuckanýn 2 metreye pas atamayýp faulsüz top çalamamasý evlere þenlik.
para kazanmak her zaman oyuncu satmak deðildir, abdulkadir ve ramazanýn þu milyonluk harabelerden kötü olma ihtimali yoktu bence. 3 maçtýr üzerine koyarak dahada kötü oynuyorlar!
Konu ibrahim_yattara tarafýndan (27.08.2017 Saat 03:27 ) deðiþtirilmiþtir.
Bir Güneþ Doðar Neler Deðiþir!
Anadolu kulüpleriyle aramýzdaki makas ne yazýk ki çok daraldý. 14 yabancý kuralý bize hiç yaramadý. Anadolu kulüpleri sudan ucuz maliyetlerle getirdiði yabancýlarla farklarýný ortaya koyarken, biz hem yüksek maliyetle oyuncular getiriyoruz hem de getirdiklerimizden ayný faydayý saðlayamýyoruz. Özellikle çocukluk dönemimiz 96 jenerasyonuna denk geldiðinden o dönemde her ay 3 maç kazanýr en fazla 1 maçta puan kaybý yaþardýk. Uzun yýllardýr bunun tersini yaþýyoruz. Geçen sezonun ikinci yarýsýndaki ilk 10 maçý saymazsak yýllardýr bu böyle. Ligin baþý için bunu konuþmak elbette çok erken ama takýmýn ne edip ne yapýp seri galibiyetler almasý lazým yoksa geçen seneden farký olmaz. Ümit Özat geçen sezon 2 maçta takýmýna anti futbol oynatsa da bizi iyi kilitlemeyi baþarmýþtý. Benzer bir tabloyu yine görebiliriz. Burak olmadan kilidi açmak da hiç kolay deðil. Puan kaybý yaþandýðý takdirde yönetime ve hocaya istifa çaðrýsý iyice artacaktýr...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
bir buçuk senedir hazýrlanýyoruz daha bir sistem yok takýmdaki gelinen nokta hep ayný burak varsa alýrýz yoksa gençler yener.
geçen sene ki gibi 0-0 biter her iddaasýna varým. Ayrýca tribünde 5 bin kiþi olmaz.
Beraberlik iyi sonuç olur...
S.V.A.K.O
FATÝH TEKKE
Heves mi býraktýnýz, bu oyunla kaybetsen ne olur, kazansan ne olur?
Ligin sonunda yine avrupa bileti aramaya çalýþacak bir takýmdan baþka bir þey görünmüyor ufukta.
Öyle bir iyi, bir kötü ile bu lig bitmez. Bir oyun standartýn olacak öncelikle.
Sonra son haftalara doðru týrmalasan ne yazar?
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
þikecilerle dalga geçiyorduk ama görünen o ki þikeciler den de berbat bir durumda olabiliriz.
ama buna raðmen þikeciler de öteki büzüklerde ne kadar kötü olursa olsun göz ardý edilemiyor bir köþeye atýlamýyor lakin tarihi bu büzüklere kök söktürmekle yazýlmýþ þanlý þerefli Trabzonspor artýk göz ardý ediliyor bir köþeye atýlýyor.
Neyse ben yine galibiyet diyorum.Göztepe maçýnda ankete katýlmamýþtým maç bitti yenildik bugün ben geldim yine göztepe maçý için galibiyete oy verdim.Çünkü fanatiðim hahaha.
Þerefli Trabzonspor a gençlerbirliði maçýnda baþarýlar diliyorum.
Konu TS FAN tarafýndan (27.08.2017 Saat 13:26 ) deðiþtirilmiþtir.
ÞEREFÝN YETER TRABZONSPOR YETER KÝ ONURSUZ OLMASIN AÞK.BÝTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Ersun'a raðmen baþarýlar.
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fýrtýna..."
Eðer ara olmasa aþaðýdaki 11'le çýkardým..
Onur
Kamil ahmet-akbaþ-durica-mas
olcay-yusuf-onazi-kucka-erdoðan
Burak
Burak oynarsa kazanýrýz belki yoksa oraya bi yine puan kaybý daha yazýn..
I am not in danger , I am the danger..
Kaybederiz. Karambol bir pozisyon bulamazsak gol de atamayýz.
***GeNÇ***
Bu maça taraftar gitmese anlarým. Tabiki her maci kazanacak bir kaide yok ama sen mücadele edip kaybedeceksin ,iyi oynayýp yenileceksin ama dünkü gibi rezil futbola kimse dayanamaz
Mitomani Baskan, korkak bir hoca istemiyorum.
Onur (Esteban), Pereira, Durica, M.Akbaþ, Mas, Okay, Onazi, Olcay, Y.Yazýcý, Damdoy, Burak.
Okay, Onazi ikilisiyle rakibe top yapma olanaðý vermiyorduk, tekrar bu ikiliyi oluþturmak gerekli.
Kucka ve Uður aþýrý kötü yedeðe. Damdoy içerdeki maçlarda mutlaka oynamalý
Gecen sene ki maclar cok zor geçmiþti. Maca cikacak kadro belli olmadigindan simdi ne desek bos. Transferler? Castillo? Burak?
...6 Aralýk 2015...
Takvim yapraklarýnda "Trabzonspor'un Hacýosmanoðlu Ýþgalinden Kurtuluþ Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Ýç sahada taraftarýn iteklemesiyle galip geliriz ancak. Ersun Yanal fos. Takým futbol filan oynamýyor. Konya maçýnda tribündeydim. Takým oyunu ile deðil, Burak Yýlmazýn þahsi gayretleriyle kazandýk. Uzun vadeli baþarý için teknik adam deðiþikliði þart. Yoksa bu sezon da ligin ortalarýnda veya altlarýnda sürüneceðiz.
Onur
jp durica transfer mas
kucka transfer
olcay ndoye castillo
Burak
kesinlikle en az 2 adam lazým burak ve castillo da iyileþirse bu 11 çýkmalý Yusuf kesik yemeli.
Biz dar sokaklarýnda
Dinmeyen yaðmurunda
... içerde olunca kapý kilit tutmaz derler. Kulüpte iþler fena karýþýk ki isyan bayraklarý açýlmýþ. Maçlar gelir geçer ama kulübün içerisinde sýkýntý büyük. Ve de bu gelip geçmez!
Hakan KULAÇOÐLU: "Sabýrlý, sistemli ve ekonomik, tüketen deðil üreten bir Trabzonspor oluþturmak."
Murat
Hakan KULAÇOÐLU: "Sabýrlý, sistemli ve ekonomik, tüketen deðil üreten bir Trabzonspor oluþturmak."
Murat
Stad boþ kalýr 20 bin zor olur..
I am not in danger , I am the danger..
--------------Onur------------
------JP Serdar Durica Mas-----
---------- Kucka Sosa ----------
----------------Yusuf--------------
----------Olcay Castillo
----------------Burak--------------
Bu transferleri yapýp böyle bir kadroyla çýkmazsak maçý kesinlikle izlemeyeceðim.
Konu Aydýn Tiryaki tarafýndan (27.08.2017 Saat 20:24 ) deðiþtirilmiþtir.
2010-2011 Sezonu þampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanýcý Adý: Forever_Yattara
Genclerbirliginde rantie kirmizi kart cezalisi
...6 Aralýk 2015...
Takvim yapraklarýnda "Trabzonspor'un Hacýosmanoðlu Ýþgalinden Kurtuluþ Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)