Arkadaþlar bir soru soracaðým. Yardýmcý olacak olan varsa çok memnun kalýrým. Halýsahada futbol maçý yaparken dizimi yanlýþ basmam sonucu dizimde bir aðrý oluþtu. Normal þiþik sandým. Birkaç gün topalladým sonra düzeldi. Ýki hafta sonra tekrar halýsaha maçý oynadým fakat maçýn 15 20 dksýnda dizim attý. Ufak bir aðrý hissettim üstüne basamadým. Maçtan çýktým. Sonraki gün yine düzeldi. Ayaðýmýn üstüne basmada problem yok. Sadece namaz kýlarken secdeye gitmede dizimi tam kýrdýðýmda ufak bir aðrý oluþuyor. Yine iki gün once düzeldim zannedip futbola geri döndüm tekrar dizim attý. Sonra bu nedir diye baktýðýmda internetten Menisküs Yýrtýðý, dizde sporcu hastalýðý ile karþýlaþtým.
Sorum þu olacak ? Hiç karþýlaþan var mý bu rahatsýzlýk ile ? Kendi kendine iyileþir mi ? Kendi kendine iyileþmesi için ne kadar sure geçmesi gerekiyor ? Yada týbbi operasyonlardan sonra sahalara dönmem ne kadar vaktimi alacak ? Mr çekimi falan ameliyatý bana ne kadara patlar ? Bilgilendirme yapacak olan varsa çok sevinirim. En çok merak ettiðim ne kadar sure sonra sahalara geri dönerim. Aðustosta askere gitmem gerekiyordu celp iki çýktý yani eylülde askere gideceðim. Askerlikte bana sorun çýkartýr mý ? Normal yürürken gezerken günlük hayatta hiçbir sorun yaþamýyorum.