Ne zaman gececez diye bekledim . hayırlı olsun
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buradan devam ediyoruz. Hayırlı olması dileğiyle...
Konu Fatih Çelik tarafından (12.07.2017 Saat 21:50 ) değiştirilmiştir.
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Ne zaman gececez diye bekledim . hayırlı olsun
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gökhan İnler'e 1.5 milyon euro üzeri maaş verirse bu yönetim buralar karışır.
Bu arada Özkan Doğan Fransa'ya gidiyor. Eder için mi?
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yeni başlık geldiğine göre transfer yakındır.
Eder mi ? Yine yanlış isimlerin peşindeyiz.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET
Eder gundemdeymis... Meshur fransiz Julien Cazarre az makara etmiyyordu kendisiyle..
Fransanin Sabrisi..
Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Eder işe yaramaz
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Para yok diyorsunuz 33 yşaında adamı alıyoruz üstüne 2 milyon euro vereceğiz şaka gibi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Durun la kimseyi almıyoruz daha yine heyecanlandınız.
Gonder ndoye u al cardozoyu icerde 20 tane atar
@Fatih Çelik , Artvin yazan ve boğa resmi olan profil fotoğrafını koysana yine,o güzeldi. Severim Artvin'i. Değiştir Job Stam'ı
13 uğursuz rakamdır . keşke direk 14 yapsaydınız inşallah bize uğurlu gelir yeni sayfamız
Ederi hiç beğenmiyorum yeminle bugün bırakın Trabzonsporu Kasımpaşanın teknik direktörü olsam bile kendisini istemezdim.Başkan ve Hocanın böyle bir hata yapacağını sanmıyorum.
YES de Ertan ı doğruladı, Eder ve Gökhan İnler...
Günlerdir bekle bekle, balon gibi şişirsinler şişirsinler. Ortaya çıkacak adamlar bunlar mıydı ? Ersun hoca bitmiş, yönetimdekiler zaten top görse bomba diye karakola götürürler. Ben an itibariyle kestim bütün umutlarımı. Bunlar iyi transfer yapamaz, yıldız mıldız getiremezler. İlgilendikleri adamlara bak, Rodallega ve Onazi nin eline su dökemeyecek adamlar, şaka gibi.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
bize sene de en az 20 gol atacak adam lazım .. eder nedir .. 5 6 gol atacakda biz şampiyonluğa oynucaz .. arkadaş en kötü bi tane gekas bulun ya .. topu kaleye sokacak .. pozisyonu takip edecek ...
Kucka+Sosa'yı bekliyorum ben.
Eder ve Gökhan İnler olursa bizi yine çileli günler bekliyor...
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)