Hay maaşAllah satan satana...
Abdülkadir'i 12m euro'ya satma düşüncesi beyin ile verilen bir karar olamaz.
Hay maaşAllah satan satana...
Abdülkadir'i 12m euro'ya satma düşüncesi beyin ile verilen bir karar olamaz.
Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Trabzonspor'un son dönemdeki efsanesi olan ve taraftarın sevgilisi haline gelen Fatih Tekke, Rusya'nın Zenit takımına resmen transfer oldu. Rus ekibi, Fatih Tekke'nin bonservisi için Trabzonspor'a 7.5 milyon euro ödeyecek. Milli futbolcunun Zenit ile yapacağı sözleşmenin 4 yıllık olduğu belirtildi. Bordo-mavili ekip, Zenit yöneticileriyle yaptığı görüşmede Fatih Tekke'nin bir yıl boyunca hiçbir kulübe satılmaması veya kiralanmamasının garantisini aldı. Dün özel işleri için İstanbul'a gelen Fatih Tekke, burada Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile bir görüşme yapıp vedalaştı.
"MUTSUZ GİDİYORUM"
Bu arada NTV'ye konuşan milli futbolcu, "Herkes maddi olarak büyük bir kazancım oldu diye düşünüyor. Fakat ben paraya önem verseydim, Ocak ayında giderdim" dedi. Trabzonspor'dan ayrıldığı için mutsuz olduğunu belirten Fatih Tekke, "Kulübüme büyük bir para kazandırdığım için mutluyum. Fakat takımdan ayrıldığım için ise mutsuz... Benim hedefim Zenit değil, en azından bir Avrupa takımıydı" şeklinde konuştu.
Ne kadarda benziyor bu zihniyete....
Yönetimdeki adamlari bulup çıkarsam, en az 4 tanesi o dönemde vardir, şimdiki yönetimde de vardirlar !!!!
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu Uğur KÜÇÜK tarafından (24.07.2018 Saat 19:33 ) değiştirilmiştir.
2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Bos muhabet yapiliyor birisi birsey atiyor ortaya herkes atliyor bu yönetim bu riske girer mi 12 mio satarsa Abdusu sonlari demek Tarfatari karsisina alamazlar bu kadar basit
18 m€ taarabt lopez Erdal +15 sonraki satış talih kuşu olur Trabzonspor için
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu muhabbet devam ederse ve bir yalanlama gelmezse ''Abdulkadir kalacak abduşsuzlar gidecek'' silahımı kuşanacağım. Olmadı gibi ama idare eder.
Burada bu konunun tartışılması bile içimi acıtıyor. Neye sahip olduğumuzun farkında değil bazı arkadaşlar. Umarım yönetim farkındadır.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Satın tabi abi satın. Adam yakın zamanda Türkiye tarihinin transfer rekorunu kırma potansiyeli var ama siz 12 ye verin tabi.
Ne de olsa çocuğun 250 bin liralık maaş yükünden de kurtulursunuz!
25 milyon avroymuş twitter da öyle diyorlar
Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Abdulkadir Ömür için gelen teklifi ve son gelişmeleri ilk kez Haber61'e açıkladı.
Haber61 Spor Servisi
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Abdulkadir Ömür konusunda en net açıklamayı Haber61’e yaptı.
Benfica’nın Abdulkadir için yaptığı teklifi detayları ile ilk kez aktaran Ağaoğlu, Portekiz ekibinin bu transfer için 12 Milyon Euro ve Lisandro Lopez ile Erdal Rakip’i teklif ettiğini söyledi.
Ağaoğlu teklifin yönetim kurulunca görüşüldüğünü kaydederek “ Bu Ahmet Ağaoğlu’nun alacağı bir karar değil. Yönetici arkadaşların görüşeceği ve ortak karara varacağı bir konu. Onlar bu teklif için Benfica’ya ya teşekkür ederek ret yanıtı verecekler ya da karşı bir teklif yapacaklar. Burada tabi yönetimdeki arkadaşların kararına saygım sonsuz ama aldıkları kararla beni de ikna etmeleri gerekiyor. Benim bu teklif karşısındaki şahsi görüşüm satılmaması yönünde.
Ben özellikle gelecek transferden de minimum yüzde 20 pay talep ederim. Bunu da sanıyorum Benfica kabul etmeyecektir ve transfer olmayacaktır” İfadelerini kullandı.
Abdulkadir’in transferi konusunda farklı görüşler olduğunu dile getiren Başkan Ağaoğlu “ Farklı kesimlerden bir çok yorum geliyor. Satılmasın diyen de, satılsın diyen de var. Abdulkadir bu yıl olmazsa gelecek yıl kesin gidecektir. Bu noktada yönetimdeki bazı arkadaşlarımızın da “ Gelecek yıl ne kadara satılabilir, teklifi değerlendirelim. Ortada olan rakam 12 Milyon Euro, yaklaşık 70-80 Milyon TL’ye geliyor. Bu rakam kulübü bir anda 2019’a atar. “ şeklinde görüşleri var.” dedi.
Alınacak kararın çok zor olduğunu dile getiren Ağaoğlu, camianın ve toplumun da Abdulkadir konusundaki tavrının çok önemli olduğunu dile getirdi.
Öte yandan Ağaoğlu, Benfica'nın Lopez'i 6 Milyon Euro, Erdal'ı da 2 Milyon Euro değer biçerek teklif ettiğini belirtti.
Kulübün baskani açıklıyor.
Kimse durduk yere konusmuyor bu mevzuyu....
Şu açıklamaya göre bence anlaştılar bile Benfica ile, ya da 3 aşağı 5 yukari rakamlarla anlasmak üzereler, taraftarin tepkisini ölçüyorlar !!!
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu Uğur KÜÇÜK tarafından (24.07.2018 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir.
2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
abdüş'ü o fiyata satacak yönetimin .................................................. ....... adamı dinden imandan çıkartmasınlar.
öyle bir aptallık yapacaklarını sanmıyorum ama sedat tunalı durduk yere böyle bir şey yazmaz gibime geliyor.
eğer varsa böyle bir şey ağaoğlu ve ekibinin yatacak yerleri olmaz onu o koltukta tutacak şehrinde a.k o zaman
sadece aşk bizimkisi
derin trabzon sitesi abdülkadir için 25 milyona anlaşıldığını taraftar tepkisinden korkulduğu için kap açıklmasının pazartesi yapılacağını yazmış
Hayrettin Hacısalihoğlunun vizyonu ihodan bile beter.Bu adam yönetimi ve camiayı karıştıran kişilerden biridir.Yapılacak açıklama basit.Biz büyük bir kulübüz ve abdülkadir de bizim geleceğimiz.Abdülkadir büyük Trabzonsporun hedeflerindeki en önemli parçalardan biridir.Abdülkadiri satan geleceğimizi satar.Önce kazmaları satsınlar.Yetenekli her oyuncuya ihtiyacımız var.Burası ticarethane değil
Sınavımız büyük. Şu kulüp batsa kapansa gitse de şu sinir stresten kurtulsak.
Konu My tarafından (24.07.2018 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Murat
12 m € Abdülkadir mi
Güneş başınıza mı geçti
Ağır konuşurum çok ağır
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
İnternette gördüm ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum.
E2A8B765-7C62-487B-A6F3-85D699B4B64D.jpeg
Yoklama mı çekiyorlar ne yapıyorlarsa bunu bile ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Murat
25'e kimse satılmasın demez herhalde.
Dallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
HH gibi vitaminsiz köylü biri varsa herşey beklenir
Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
coolank dün demişti Abdülkadir giderse şaşırmayın diye demek doğruymuş. Yazıklar olsun bakalım o parayı hangi çöplere yatıracaklar çok merak ediyorum. TR futbol tarihine geçebilecek bi topçu çıkardık onu bile doya doya izleyemeden yolluyoruz komedi.
benfica nedir yaa ne bulunmaz firsati..... o lopez Tasçi'dan bile iyi degil, tenekenin teki
eger benfica'ya gitmek istiyorsa, onun da akline söveyim
onun ben.... Özkan emice de ondan çok farkli degil, sever 20 yas alti topçulari ona buna peskes çekmeyi.... sorsan "öze dönüs" der, he he tabi
reziller yaa, 25m€ da az, tepkim ayni..
Özkan emiceyle de olmaz bu is... herkes ona güveniyor ama hikâye
kesin nokta atisi yapariz![]()
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Pazartesi olunca taraftar tepki göstermeyecek mi?
Ne saçma bir düşünce
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)