Sayfa 3705 Toplam 4002 Sayfadan BirinciBirinci ... 2705 3205 3605 3655 3695 3703 3704 3705 3706 3707 3715 3755 3805 ... SonuncuSonuncu
Toplam 100026 adet sonuctan sayfa basi 92,601 ile 92,625 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Transfer Dosyası - 13 -

tRaiNer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Hay maaşAllah satan satana...
    Abdülkadir'i 12m euro'ya satma düşüncesi beyin ile verilen bir karar olamaz.
    Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Uğur KÜÇÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Trabzonspor'un son dönemdeki efsanesi olan ve taraftarın sevgilisi haline gelen Fatih Tekke, Rusya'nın Zenit takımına resmen transfer oldu. Rus ekibi, Fatih Tekke'nin bonservisi için Trabzonspor'a 7.5 milyon euro ödeyecek. Milli futbolcunun Zenit ile yapacağı sözleşmenin 4 yıllık olduğu belirtildi. Bordo-mavili ekip, Zenit yöneticileriyle yaptığı görüşmede Fatih Tekke'nin bir yıl boyunca hiçbir kulübe satılmaması veya kiralanmamasının garantisini aldı. Dün özel işleri için İstanbul'a gelen Fatih Tekke, burada Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile bir görüşme yapıp vedalaştı.

"MUTSUZ GİDİYORUM"

Bu arada NTV'ye konuşan milli futbolcu, "Herkes maddi olarak büyük bir kazancım oldu diye düşünüyor. Fakat ben paraya önem verseydim, Ocak ayında giderdim" dedi. Trabzonspor'dan ayrıldığı için mutsuz olduğunu belirten Fatih Tekke, "Kulübüme büyük bir para kazandırdığım için mutluyum. Fakat takımdan ayrıldığım için ise mutsuz... Benim hedefim Zenit değil, en azından bir Avrupa takımıydı" şeklinde konuştu.

Ne kadarda benziyor bu zihniyete....
    Yönetimdeki adamlari bulup çıkarsam, en az 4 tanesi o dönemde vardir, şimdiki yönetimde de vardirlar !!!!

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Konu Uğur KÜÇÜK tarafından (24.07.2018 Saat 19:33 ) değiştirilmiştir.
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Mesut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hatay

Alıntı yasinylmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrica sedat tunali dediginiz kisi kim klube yakin birisi mi ?
    Kulüp ile yakınlığını bilmem gazeteci yazar kendisi öyle transfer haberleri veren birisi değil ama bugün Abdülkadir paylaşımı yaptı her normal Trabzonsporlu gibi oda gitmesini istemiyor

Nereden
    Almanya

Bos muhabet yapiliyor birisi birsey atiyor ortaya herkes atliyor bu yönetim bu riske girer mi 12 mio satarsa Abdusu sonlari demek Tarfatari karsisina alamazlar bu kadar basit

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    İstanbul

18 m€ taarabt lopez Erdal +15 sonraki satış talih kuşu olur Trabzonspor için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Manu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun

Bu muhabbet devam ederse ve bir yalanlama gelmezse ''Abdulkadir kalacak abduşsuzlar gidecek'' silahımı kuşanacağım. Olmadı gibi ama idare eder.

Burada bu konunun tartışılması bile içimi acıtıyor. Neye sahip olduğumuzun farkında değil bazı arkadaşlar. Umarım yönetim farkındadır.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Özkan Şentürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Satın tabi abi satın. Adam yakın zamanda Türkiye tarihinin transfer rekorunu kırma potansiyeli var ama siz 12 ye verin tabi.

Ne de olsa çocuğun 250 bin liralık maaş yükünden de kurtulursunuz!

Numan Yerlikaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

25 milyon avroymuş twitter da öyle diyorlar
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Uğur KÜÇÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Alıntı Sinan.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bos muhabet yapiliyor birisi birsey atiyor ortaya herkes atliyor bu yönetim bu riske girer mi 12 mio satarsa Abdusu sonlari demek Tarfatari karsisina alamazlar bu kadar basit
    Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Abdulkadir Ömür için gelen teklifi ve son gelişmeleri ilk kez Haber61'e açıkladı.

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Abdulkadir Ömür konusunda en net açıklamayı Haber61’e yaptı.

Benfica’nın Abdulkadir için yaptığı teklifi detayları ile ilk kez aktaran Ağaoğlu, Portekiz ekibinin bu transfer için 12 Milyon Euro ve Lisandro Lopez ile Erdal Rakip’i teklif ettiğini söyledi.

Ağaoğlu teklifin yönetim kurulunca görüşüldüğünü kaydederek “ Bu Ahmet Ağaoğlu’nun alacağı bir karar değil. Yönetici arkadaşların görüşeceği ve ortak karara varacağı bir konu. Onlar bu teklif için Benfica’ya ya teşekkür ederek ret yanıtı verecekler ya da karşı bir teklif yapacaklar. Burada tabi yönetimdeki arkadaşların kararına saygım sonsuz ama aldıkları kararla beni de ikna etmeleri gerekiyor. Benim bu teklif karşısındaki şahsi görüşüm satılmaması yönünde.
    Ben özellikle gelecek transferden de minimum yüzde 20 pay talep ederim. Bunu da sanıyorum Benfica kabul etmeyecektir ve transfer olmayacaktır” İfadelerini kullandı.

Abdulkadir’in transferi konusunda farklı görüşler olduğunu dile getiren Başkan Ağaoğlu “ Farklı kesimlerden bir çok yorum geliyor. Satılmasın diyen de, satılsın diyen de var. Abdulkadir bu yıl olmazsa gelecek yıl kesin gidecektir. Bu noktada yönetimdeki bazı arkadaşlarımızın da “ Gelecek yıl ne kadara satılabilir, teklifi değerlendirelim. Ortada olan rakam 12 Milyon Euro, yaklaşık 70-80 Milyon TL’ye geliyor. Bu rakam kulübü bir anda 2019’a atar. “ şeklinde görüşleri var.” dedi.

Alınacak kararın çok zor olduğunu dile getiren Ağaoğlu, camianın ve toplumun da Abdulkadir konusundaki tavrının çok önemli olduğunu dile getirdi.

Öte yandan Ağaoğlu, Benfica'nın Lopez'i 6 Milyon Euro, Erdal'ı da 2 Milyon Euro değer biçerek teklif ettiğini belirtti.

Kulübün baskani açıklıyor.
    Kimse durduk yere konusmuyor bu mevzuyu....
    Şu açıklamaya göre bence anlaştılar bile Benfica ile, ya da 3 aşağı 5 yukari rakamlarla anlasmak üzereler, taraftarin tepkisini ölçüyorlar !!!

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Konu Uğur KÜÇÜK tarafından (24.07.2018 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir.
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Forum Yöneticisi Yiğit SARI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı Someone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    18 m€ taarabt lopez Erdal +15 sonraki satış talih kuşu olur Trabzonspor için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O kadar da değil

Nereden
    Ankara

Alıntı U.Sadıkoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abdülkadir'in satılması taraftarıyım neden mi? Futbolda her zaman riskler vardır seneye bu çocuğun performansı yukarı mı gidecek aşağı mı bunu bilmiyoruz şu anda kariyerinde tavan noktasında değil gözüken o fakat ortalama 20-25 M. Euro bareminde gelecek bir teklifi muhakkak değerlendirmek gerekiyor. Yerine adam bulamayacak mıyız? İyi bir analizle bulabiliriz yani bizim takımımız Abdülkadir'e endeksli mi? Çok seviyorum oyununu hırsını beğeniyorum fakat ortada realite denilen birşey var. Abdülkadir satılsın demek hainlik midir biz o paraya defansı komple yeniler üstüne nokta atışları bile yaparız. Trabzonspor'un benimseyeceği method zaten bu olmalı her sezon alttan oyuncular çıkararak bunları piyasa yaptırıp göndermek Porto, Benfica gibi takımların yaptığını Trabzonspor neden yapamasın? Zaten bu minvalde ilerlersek başarı kaçınılmaz olur. Abdülkadir'in de Benfica ya gitmek istediği kanaatindeyim ve bence gönderecekler umarım hayırlısı olur.

Biz o parayı 30 yaş üstü adamlarla çarçur eder 1-2 seneye dibi boylarız. Bunları inanarak mı yazıyorsunuz.
    En büyük Trabzon

Mustafa YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun

abdüş'ü o fiyata satacak yönetimin .................................................. ....... adamı dinden imandan çıkartmasınlar.

öyle bir aptallık yapacaklarını sanmıyorum ama sedat tunalı durduk yere böyle bir şey yazmaz gibime geliyor.

eğer varsa böyle bir şey ağaoğlu ve ekibinin yatacak yerleri olmaz onu o koltukta tutacak şehrinde a.k o zaman
    sadece aşk bizimkisi

redbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

derin trabzon sitesi abdülkadir için 25 milyona anlaşıldığını taraftar tepkisinden korkulduğu için kap açıklmasının pazartesi yapılacağını yazmış

selcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Amasya

Alıntı yasinylmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gercekten var mi hocam boyle bir sey ?
    bilmiyorum

henüz bir yalanlamada yok
    Konu selcuk tarafından (24.07.2018 Saat 19:47 ) değiştirilmiştir.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

fadigaTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Hayrettin Hacısalihoğlunun vizyonu ihodan bile beter.Bu adam yönetimi ve camiayı karıştıran kişilerden biridir.Yapılacak açıklama basit.Biz büyük bir kulübüz ve abdülkadir de bizim geleceğimiz.Abdülkadir büyük Trabzonsporun hedeflerindeki en önemli parçalardan biridir.Abdülkadiri satan geleceğimizi satar.Önce kazmaları satsınlar.Yetenekli her oyuncuya ihtiyacımız var.Burası ticarethane değil

My - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın

Sınavımız büyük. Şu kulüp batsa kapansa gitse de şu sinir stresten kurtulsak.
    Konu My tarafından (24.07.2018 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Nereden
    İstanbul

12 m € Abdülkadir mi

Güneş başınıza mı geçti

Ağır konuşurum çok ağır
    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Trabzonspor Kongre Üyesi

Nereden
    İstanbul

İnternette gördüm ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum.

E2A8B765-7C62-487B-A6F3-85D699B4B64D.jpeg

My - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın

Yoklama mı çekiyorlar ne yapıyorlarsa bunu bile ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Emre ÖZTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika

25'e kimse satılmasın demez herhalde.
    Dallas Mavericks
    .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Numan Yerlikaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

HH gibi vitaminsiz köylü biri varsa herşey beklenir
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Arda' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

coolank dün demişti Abdülkadir giderse şaşırmayın diye demek doğruymuş. Yazıklar olsun bakalım o parayı hangi çöplere yatıracaklar çok merak ediyorum. TR futbol tarihine geçebilecek bi topçu çıkardık onu bile doya doya izleyemeden yolluyoruz komedi.

Sefer A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa

Alıntı 97 Tellioğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erdal'a gerek yok 16 m € + sonraki satıştan yüzde 20 pay + Lisandro Lopezi versinler kafi. Çocuğun da önü açılsın, Benfica onun için bulunmaz fırsat..
    benfica nedir yaa ne bulunmaz firsati..... o lopez Tasçi'dan bile iyi degil, tenekenin teki
    Alıntı artvints Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abdülkadir ben gitmek istiyorum dese neyse çocuk bizden fazla trabzonsporlu, bu yaşta biyere gitmek istediği yok.
    eger benfica'ya gitmek istiyorsa, onun da akline söveyim
    Alıntı r9emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayro'ya sordularsa "Mukemmel para pasganum, satalum." demistir.
    onun ben.... Özkan emice de ondan çok farkli degil, sever 20 yas alti topçulari ona buna peskes çekmeyi.... sorsan "öze dönüs" der, he he tabi
    Alıntı Fatih Çelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim anlamadığım Yusuf için niye böyle düşünceleri yok. Sırf ufak tefek diye gönderir bunlar bu kafayla.
    reziller yaa, 25m€ da az, tepkim ayni..
    Alıntı David_LuiZ4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dünyada atıyorum 250 bin profesyonel futbolcu varsa bunları kayda geçirip kuracağın bir takip sistemiyle istediğin nokta atışı transferi yaparsın veya satarsın..Transfer sirkülasyonunu sağlarsın...Sistem işi bu iş...Mesela İranlılar izlenerek tespit edilen isimler değil birilerinin referansıla "şimdi" izlenen topçular bunlar..Sistem yok sistem...Eskimiş köhnemiş yönetici kafasıyla olmaz bu işler...
    Özkan emiceyle de olmaz bu is... herkes ona güveniyor ama hikâye
    Alıntı U.Sadıkoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abdülkadir'in satılması taraftarıyım neden mi? Futbolda her zaman riskler vardır seneye bu çocuğun performansı yukarı mı gidecek aşağı mı bunu bilmiyoruz şu anda kariyerinde tavan noktasında değil gözüken o fakat ortalama 20-25 M. Euro bareminde gelecek bir teklifi muhakkak değerlendirmek gerekiyor. Yerine adam bulamayacak mıyız? İyi bir analizle bulabiliriz yani bizim takımımız Abdülkadir'e endeksli mi? Çok seviyorum oyununu hırsını beğeniyorum fakat ortada realite denilen birşey var. Abdülkadir satılsın demek hainlik midir biz o paraya defansı komple yeniler üstüne nokta atışları bile yaparız. Trabzonspor'un benimseyeceği method zaten bu olmalı her sezon alttan oyuncular çıkararak bunları piyasa yaptırıp göndermek Porto, Benfica gibi takımların yaptığını Trabzonspor neden yapamasın? Zaten bu minvalde ilerlersek başarı kaçınılmaz olur. Abdülkadir'in de Benfica ya gitmek istediği kanaatindeyim ve bence gönderecekler umarım hayırlısı olur.
    kesin nokta atisi yapariz
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Giallorossi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hollanda

Alıntı Emre ÖZTÜRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    25'e kimse satılmasın demez herhalde.
    sen daha bu forumu tanimamişin
    .

Francesco
    Totti

bahadır2561 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Pazartesi olunca taraftar tepki göstermeyecek mi?

Ne saçma bir düşünce

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)