yönetim sozlesmesiz oyunculari takip ediyormu iyi isimler var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar-Medel-Kucka-Visca-Forvet.
En önemlisi en son yazdığım.
Forvet almıyorlarsa transfer yapmasınlar , boşuna sürünmesinler.
Ndoye'un Pepe ile cebelleşip gol atacağını kimse söylemesin bana.Önce Ersun Yanal buna inanmaktan vazgeçsin.
Yapılacak 4-5 transferle bu lig karışır bu sene.
Yorum
-
Bizim millet uyanık. Bir şekilde kitabına uyduralım gerisi önemli değil mantığı var. Genç arkadaşlar belki hatırlamayabilir ama eskiden futbolumuzda ''Hülle'' diye bir olay vardıEskiden çok yaygındı hemen hemen her takım bu yola başvuruyordu.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNdoye konusunu açalım o zaman
Bu adam ilk geldiğinde yani yarı dönem resmen yokları oynadı gitse de kurtulsak şundan modundaydık sonra ikinci yarı başka bir adam oldu hatta bir ara nerde ise on numara pozisyonunda oynattık iyi top dağıtıyor gelen bütün topları alıyor inanılmaz performans gösteriyordu hatta BJK maçında cezalı olması maçı vermemize neden oldu
Nerde ise fiyatını yarıya indirdi problemsiz bir tip sahada çok uyumlu ama bizim hastalığımız var ya birine taktık mı tam takıyoruz adama Mustafa yumlu muamelesi yapmaya başladık bu adamın Rodeleka ile farklı meziyetleri var süratli değil en büyük dezavantajı bu zaden süratli olsa 40 milyon euroluk topçu olurdu ikinci yarı oynadığımız bütün maçlarda kalecinin attığı bütün topları topladı daha ne istiyoruz adamdan
Ben söyleyeyim Yanal bu adamı açaip tutuyor ve takıma koymasından korkuyorsunuz aynı korku Yusuf içinde geçerli ya oynatmazsa
Bana e ya takım galip gelsin benim için yeterli bu takımda benim adamım yok benim adamım takım yemişim isimleri
Yorum
-
Dame N'doye hiçbir zaman müthiş golcü olmamış ki, istatistiklerine bakın görürsünüz adamın ne olduğu belli, kim bunu bu kadar büyütmüş zamanında ya. Damdoy milli takımda 34 maça çıkıp 9 gol atmış. Mesela Burak 50 maça çıkıp 23 gol atmış.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 05.07.2017, 10:17.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak AlperenAltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvete isim dedikodusu hiç yok mu
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNdoye' yi kimse tutmasa da gol atamaz zaten. Pepe' ye gerek yok
Tek meziyeti top saklamak , sırtı dönük oynamak olan , gol atamayan bir forvet hayal edin : Ndoye !
Şahsen ben de iyi birisi olduğunu düşünüyorum kişilik olarak ama üst sıralar hedefleniyorsa bu takımın yedek forveti Rodallega olmalı.
Önümüzdeki yıl forvet alınmaz da Ndoye'u sırtı dönük faul almaya çalışırken izleyeceğimi düşünmek bile içimi ürpertiyor."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla ndoye ye 2 milyon teklif gelse satarlar. Demek ki teklif gelmiyor abi.
Yorum
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam top tutuyor diye kadroda tutuyoruz şaka gibi.
Tek meziyeti top saklamak , sırtı dönük oynamak olan , gol atamayan bir forvet hayal edin : Ndoye !
Şahsen ben de iyi birisi olduğunu düşünüyorum kişilik olarak ama üst sıralar hedefleniyorsa bu takımın yedek forveti Rodallega olmalı.
Önümüzdeki yıl forvet alınmaz da Ndoye'u sırtı dönük faul almaya çalışırken izleyeceğimi düşünmek bile içimi ürpertiyor.Sıkıntı da çıkarmam dışarı giden topların peşinden de giderim beni de alsınlar takıma.
Yukarıda bir arkadaş ndoye' yi öyle bir anlatmış ki, önce kendimden şüphe ettim sonra da ndoye hakkında konuşup konuşmadığından emin olmaya çalıştım.
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf yedeklenmeli bu yüzden Junuzoviç transferi doğru(isim olarak değil mevki olarak)
Kucka ha keza öyle, Onazi'nin de gittiğini düşüneceksek Aytaç-Batuhan'la şampiyonluğa oynayamazsın
Medel efsane geleceğini düşünmüyorum stoper ve orta saha da oynayabilen joker oyuncu
Ben Durica'nın yaş ve sakatlık riskini düşünerek Serdar Taşçı'yı da kesinlikle alırdım
Eldeki gereksizleri gönderip Visca'yı alıyorsak sesimi çıkarmam büyük başarı
Geriye bir tek santrafor kalıyor onu da bi zahmet alsınlar
JP (Kamil Ahmet)
Medel (Uğur)
Serdar (Durica)
Mas
Okay
Kucka
Yusuf (Junuzoviç)
Castillo (Bongonda)
Visca (Olcay)
Xxx (Hugo)
2010-2011' i örnek göstermek bence yanlış
Rakipler baya güçlendi bu yıl
O işler öyle olmuyor işte...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum