Sayfa 372 Toplam 4002 Sayfadan BirinciBirinci ... 272 322 362 370 371 372 373 374 382 422 472 872 1372 ... SonuncuSonuncu
Toplam 100026 adet sonuctan sayfa basi 9,276 ile 9,300 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Transfer Dosyası - 13 -

Sefer A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa

onazi satilmali satilacak... ki kendisi zâten çöptü... skinti yok alabildigimizi alalim... ha sonra golcü için para yok derlerse kizarim,, gerçi çok kizmam eger az önce yazdigim o 4 topçu gelecekse Rodallega da bizi sampiyonluga götürür
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Royal Heart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

@Sefer Asan Transfer işleri karışık işler, haberciliği de o kadar kolay olmasa gerek. Bu sene mümkün mertebe temkinli haber veriyorlar gördüğüm kadarıyla. Onları da anlamak lâzım... Junuzovic hakkındaki tespitlerine genel itibariyle katılıyorum. Umuyorum bonservis bedelleri çok maliyetli olmaz ve forvete de gerekli takviyeler yapılır.
    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

hos_cocuk61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Söyle bir hesap yaparsak; Junuzovic 2 milyon Kucka 2.5, Medeli 5'den aşağı vermezler 5 den aşağı alırsak büyük başarıdır.
    "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

jairzinho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Poor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alamamisiz.

Pepe tamamen avrupa kupalari icin yapilmis bir transfer. Turkiye icin lazim degil. Bence yine de yanlis transfer. Okadar paraniz varsa gidin genc oyuncu alin parlatip avrupaya satarsiniz.
    Pepeye verilen paranin donusu yok. Cope gitti.
    bence pepe doğru transferdir.ben başkan olsam hem pepe yi alırdım hemde ajax tan davinson shancez i . genç oyuncuların tecrübeli oyuncularla birlikte oynaması bence en mantıklı yöntem.tabi ajax tan davinson u almak için 15 milyon avro yu gözden çıkarmak gerekir.tabi daha sonra satış yapabilirsin 50 milyon avro ya falan.haliyle ne oluyor bu durumda.hem pepenin maaşını çıkarıyorsun hem pepe den faydalanıyorsun(hazır oyuncu)hemde pepe yanındaki genç oyuncuya değer katıyor.satış yapıyorsun.

misal biz durica nın yanında genç ve yetenekli bir stoper bulabilirdik.ama gittik 28 yaşına gelmiş yetenekleri kısıtlı demirok u koyduk.olmaz.misal hagi nin popescu nun yerli oyunculara etkisi nasıldı?önemli olan tecrübeli oyuncuların yanında genç yetenekleri oynatmak

bu arada avrupada proje takımlarının transfer politikası kısaca şöyle: genç oyuncuya 10-15-20 milyon avro bonservis veriyorlar.maaşı düşük tutuyorlar.bu şekilde yüksek bonservisi düşük maaş vererek dengeleme yapıyorlar bütçede.bunun getiriside oldukça yüksek oluyor.çünkü son 2-3 yılda artık bonserviste konuşulan normal rakamlar 30 milyon avro oldu.10 alıp 30 a satıyor.

Yavuz KÜÇÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı Sefer Asan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diyelim ki Kuçka ve Junuzoviç tamam
    Kuçka + Junuzoviç + Medel mi ??
    Kuçka + Junuzoviç + Visca mi ?

Tereddütteyim, ama sanki Medel olsa daha iyi, Visca'nin yerine uydururuz birini ya da baskasini aliriz...
    En iyisi bu 4'ünün olmasi, sonra bir golcü aliriz tamamdir, hatta Rodallega ile de is yapariz skinti yok yeter ki bu 4'ü gelsin
    Olmuşken 4'ü beraber olsun ama bu 4'lü olursa Bero,Medjani ve N'Doye yabancı kuralından dolayı 18 dışında kalıyor. Yedeklerde santrfor olmuyor yani. N'Doye'u gönderip santrfor alsak Rodallega 18 dışında kalıyor. Yani bu 4'ü olursa gelecek olan golcü sadece Burak Yılmaz olabilir. Onazi ve İbanez'in gideceğini düşünerek yazıyorum bunları.
    Konu Yavuz KÜÇÜK tarafından (05.07.2017 Saat 02:38 ) değiştirilmiştir.
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Nereden
    İstanbul

onazi satilmali satilacak... ki kendisi zâten çöptü... skinti yok alabildigimizi alalim... ha sonra golcü için para yok derlerse kizarim,, gerçi çok kizmam eger az önce yazdigim o 4 topçu gelecekse Rodallega da bizi sampiyonluga götürür
    onazi her zaman söyledim.bir değerdir.ve avrupada hala piyasası vardır.zielinski seri ,cyprien tarzı oyuncuların 1 tık altıdır level olarak.şenol güneşin elinde olsaydı bence daha fazla değerlenebilirdi.

Royal Heart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

10 gün içinde olayi garip bir bilgi... neye göre ve niye 10 gün içinde ?? 10 gün süre verdik oldu oldu olmadi baskasini alacagiz mi demisiz acep ??
    O zaman bir de şuradan bakalım daha da ilginç bir hâl alsın durum. Lucas Leiva için burada gezinen bir yetki belgesi mevzuu vardı (bkz. http://www.sporundibi.com/ozel-haber...di-h34935.html) eğer o gerçekse menejere verilen yetki hangi tarihe kadar geçerliydi, bununla bir alâkası olabilir mi ? Bir alâkası varsa Medel orta sahada Leiva'dan önceki seçenek mi ? Eğer öyleyse stopere kim düşünülüyor. Serdar Taşçı ise niye o kadar bekleniyor/bekletiliyor, başka alternatif mi var vs. vs. diye uzatılabilir. Tabi hiç alâkası olmayabilir de.
    Konu Royal Heart tarafından (05.07.2017 Saat 02:48 ) değiştirilmiştir.
    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Gümüshaneli61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Yarinda Kucka TS'da haberini yayinlayani islak havluyla dövmek gerek.

Yahu bunlar ayni haberi her gün tekrarlamaktan sikilmiyor mu ?

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    İstanbul

Alıntı jairzinho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onazi her zaman söyledim.bir değerdir.ve avrupada hala piyasası vardır.zielinski seri ,cyprien tarzı oyuncuların 1 tık altıdır level olarak.şenol güneşin elinde olsaydı bence daha fazla değerlenebilirdi.
    Saydığın adamların herhangi biriyle Onazi'den 8-10 tane alırsın ne 1 tıkı?

ANAOKULU TERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana

1 m Euro'ya motor takıp oynayacak ,
    istediğin kriterlerin fazlasını verebilecek ,
    bir sürü futbolcu var Avrupa'da ... hatta dünyada...

ama menajerleri işinize karıştırır , insiyatifi onlara bırakırsanız ,
    size 1 m Euro'dan 12 futbolcu aldırmak yerine ,
    5+5+2 bedelle (alınacak 12 futbolcuyla aynı özelliklere sahip, hatta daha alt seviyede ) bir kaç futbolcu aldırırlar .

böylelikle hem taraftarın (her sene her sene) yıldız oyuncu görgüsüzlüğünü törpülerler ,
    hem de tamamen duygusal (!) ihtiyaçlarını karşılarlar .

halbuki , şu forumdan bi transfer komitesi veya scout ekibi kur ,
    12 m euro'luk limitle , istenilen şekilde kadro nasıl yenilenir ,
    bu kadar düşük bütçeyle , en verimli oyuncular nasıl alınır ,
    hatta harcamalardan sonra , elde nasıl nakit para bırakılır ,
    dosta düşmana göstersinler .

diyeceğim ama her zaman ki gibi ,
    bizi bizden başka duyan olmayacağını , birkez daha görmüş olacağız .
    Konu ANAOKULU TERK tarafından (05.07.2017 Saat 02:56 ) değiştirilmiştir.

Heisenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

bence pepe doğru transferdir.ben başkan olsam hem pepe yi alırdım hemde ajax tan davinson shancez i . genç oyuncuların tecrübeli oyuncularla birlikte oynaması bence en mantıklı yöntem.tabi ajax tan davinson u almak için 15 milyon avro yu gözden çıkarmak gerekir.tabi daha sonra satış yapabilirsin 50 milyon avro ya falan.haliyle ne oluyor bu durumda.hem pepenin maaşını çıkarıyorsun hem pepe den faydalanıyorsun(hazır oyuncu)hemde pepe yanındaki genç oyuncuya değer katıyor.satış yapıyorsun.

misal biz durica nın yanında genç ve yetenekli bir stoper bulabilirdik.ama gittik 28 yaşına gelmiş yetenekleri kısıtlı demirok u koyduk.olmaz.misal hagi nin popescu nun yerli oyunculara etkisi nasıldı?önemli olan tecrübeli oyuncuların yanında genç yetenekleri oynatmak

bu arada avrupada proje takımlarının transfer politikası kısaca şöyle: genç oyuncuya 10-15-20 milyon avro bonservis veriyorlar.maaşı düşük tutuyorlar.bu şekilde yüksek bonservisi düşük maaş vererek dengeleme yapıyorlar bütçede.bunun getiriside oldukça yüksek oluyor.çünkü son 2-3 yılda artık bonserviste konuşulan normal rakamlar 30 milyon avro oldu.10 alıp 30 a satıyor.
    Şu an Trabzonspor'un başkanı olsanız kimleri alırdınız? Şöyle birkaç kişilik liste yapabilir misiniz?

Nereden
    Ankara

Önazi çöpün önde gideni
    En büyük Trabzon

Nereden
    İstanbul

bizdeki orta sahada en büyük sorun şu. topla dripling yapan oyuncu yok.

imdi şöyle düşün.set hücumundasın.rakip defansa yerleşmiş.bütün oyuncular markaj altında.dripling yapan orta saha oyuncusu dripling kalktığı zaman onu karşılayacak rakip öne doğru çıkıyor.buda defansın dengesini bozuyor ve arkadaşın boşa çıkıyor pas almak için.

zaten günümüzde 2 türlü defansın dengesi bozulur.ya barca gibi hızlı pas yaparsın.rakibi mental olarak yorarsın.yada dripling yapan oyuncu sayesinde defansın dengesi bozulur.

okay ın en büyük eksikliği topla dripling yapamaması.onazi ise kısıtlı olarak yapıyor bunu.yazıcı topla dripling yapsada bu genelde kısa mesafelerde kalıyor.

çoğu maçta izleriz.top okaya gelir.rakip yerleşmiştir herkes markajdadır.okay önündeki boş alana doğru topla hareket etmez.ya ne yapar?markajdaki arkadaşına pasını verir.oyun tıkanır.

topla dripling in harika örneklerinden biri şu videoda.nice in harika orta saha oyuncusu.mişel seri.

3.25 dakikada orta sahada kısa bir topla dripling yapıyor.3 saniye sonra 3.28 dakika 4 rakip oyuncusu oyundan düşüyor verdiği pasla.çünkü rakip oyuncuya önlem almak için öne doğru seri ye doğru hareket ediyor.sonra seri pasını veriyor.bizde böyle bişey olmuyor.tabi yetenekli isen topla dripling yapıp zamanında topu ayağından çıkarırsın.hem yetenek hem akıl.yoksa çalım atmak için dripling yapmıyor burda oyuncu.harika bir entantane ve örnek.

KARAGOZLUM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hollanda

Ajax sanchezi 40 milyon eurodan asagiya vermiyor

Ibrahim Gaygusuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İngiltere

Bakalim Onazi ne diyecek.

Menajeri bizim itirbarimiza camur atti dunya basininda.

Bunun cezasi buyuk olmali.

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Nereden
    İstanbul

Alıntı KARAGOZLUM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ajax sanchezi 40 milyon eurodan asagiya vermiyor
    orasını bilemem.ama alan alıyor hocam.valencia sevilla monaco nice falan.10-15 e oyuncu alıyorlar.yetenekli.bunlar genelde bir tık aşağıda olanlar.son dönemde böyle bişey çıktı.yani oyuncu ilk 10 üst düzey takıma gitmeden önce orta sıra takıma transfer oluyor.sevilla monaco gibi.

eğer ben başkan olsaydım ve bütçem yani gelirim yıllık 100 milyon avro olsaydı her sene 4-5 tane böyle 10-15 milyon avro bonservisli genç oyuncu alırdım.tabi maaş ları düşük olmak kaydıyla

çünkü düşük maaş sayesinde bu bonservisler veriliyor genelde.misal genel maaş bütçen 40 milyon avro ise bunu 20 milyon yap.20 milyonu bonservise ayır.avrupada mantık biraz böyle.orta sıralarda.

hatta avrupada ilk 10 büyük takım bile bu yola girdi son dönemde.çoh enteresan.genç oyuncuyu alıyor city sonra 15 milyona satıyor.enes ünal gibi.daha bir çok örnek var.ake yi çelsi 22 milyon avro ya sattı.böyle bir piyasaya girdi çoğu kulüp.

bu arada monoca kongolo yı 15 milyon avro ya almış.

Nereden
    Trabzon

Aslında medel ve junuzovic alınsa ortasaha için bize yeterli olabilir. Geçen seneki maçlara baktığımızda top kullanma ve savunma yerlesiminde bariz sıkıntılar vardı. Junuzovic ve medel ikilisi bu sıkıntıları çözebilir. Bence yeterlidir.

Kuckayı taraftar çok istiyor, ama elimizde ondan 7 yaş küçüğü ve yakın tarzda oynayan okay var. En başından beri elzem olduğunu düşünmedim. Ama taraftar çok istediği için bir de karizma bir oyuncu olduğundan sesimi çıkarmadım. Futbol doğrularına göre ve geçen sene izlediğim takıma göre kucka, takımda Okay varken elzem değil. Farklı bir sisteme geçiyorsak onu bilemem. Ama sanmıyorum. Bire bir oyuncuları kiyasliyorum bence okay ile kucka yakın bir oyun stiline sahip.

İyi bir stoper, Medel, junuzovic, visca ve iyi bir merkez santrafor daha doğru bir kombinasyon gibi geliyor. Ama kucka da çok sempatik oyuncu. Yukarıda saydığım işler yapıldıktan sonra ekstra bir oyuncu alma hakkımız kalırsa veya satış falan olursa o şekilde kuckayı almak daha mantikli geliyor şuan bana. Okay-kucka ikilisinin topal-Souza ikilisinden farkını göremiyorum. Öncelikle bize kadroda olmayan tipte oyuncular lazım bence. Biz hala ihtiyaç transferi yapmak zorundayız, şov olaylarına girmek şuanda erken.

arahna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

çok ilginç abi.adamlar deli gibi para harcıyorlar kaç tane transfer yaptılar.ve haliyle eldeki vasatları (onlara göre vasat) kadrodan temizlemek istiyorlar.sende gidip üzerine bonservis veriyorsun.kucka milandan 1,5 milyon avro alıyor.avrupada bu kemiksiz bu maaşı verecek kulüp sayısı 20 yi geçmez.yani kucka kalitesindeki adama vermezler daha doğrusu.haliyle sen bu maaşı verirsen bonservis vermiyorum diyeceksin aga.onlarda maaşından kurtulmuş olacak.zaten paraya ihtiyacları yok.uzak doğuluların.

bu arada ben kuckaya 1,5 milyon avro maaş vermem onu söylim.

https://4.bp.blogspot.com/-2x04xrw22.../s1600/244.jpg

harika orta saha zielinski 1,5 milyon avroya oynuyor napolide.
    baktın iyi transferler oluyor yönetime nasıl bok atarım diye düşündün .Bi bunları mı buldun ? Pahalı diyeyim . bi akıllı sensin
    ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Nereden
    İstanbul

kuckayı almak demek onazi ve okayı çöp haline getirmek demektir.kadro mühendisliği denen bişey var.

fb yıllarca bu tarz vasat ve benzer orta saha oyuncularına milyon avroları döktü.cristian meireles topal souza ozan .oysa ilk 11 de bunlardan biri oynar diğeri yedeği olur.ikisini birden oynattı mı küçük takım oluyorsun.şenol hoca bunu yıllarca yapmadı.

haliyle elinde okay ve onazi var.biri ilk 11 oynar.diğeri yedekte bekler.uzun sezonu düşünüp alt yapıdan düşük maaşlı bir genç oyuncuyuda bunların yedeğine alırsın.

okayın maaşı 1.350 milyon avro.onazi nin maaşı 1 milyon avro. yedekte bekleyen 2.350 milyon avro.kucka alınırsa.olmaz.üçüncü oyuncuya süre verilemeyeceği için çöp olacak sezon sonunda.ayrıca okay la onazi nin bonservis toplamı 5.5 milyon avro.artık bu oyuncuların yerine oyuncu almanın mantığı ne aga.sonra niye zarar ettim oluyor.

bu arada şunu net olarak söylim.kucka nın verecekleri onazi yada okay dan fazla değil.

senin ihtiyacın belli.okay önünde yazıcı var.bura garanti.yazıcının yanına driplingi olan yetenekli bir orta saha daha almak.tıpkı casemiro nun önündeki modric ve kroos benzerini oluşturmak gibi.abdulkadir ömür de bu ikilinin alternatifi olur.yavaş yavaş süre alır.hatta bir tane daha genç yetenekli yazıcı tarzında oyuncu alınabilir.

sonraki hamle ise kesinlikle iki hücumcu bek.mas ve perera ile zor dostum set hücumu yapmak.sonra castillo nun ve olcay ın alternatifleri kim?

en ihtiyacın olmayan bölgeye transfer yapmaya çalışıyorsun.ve buda eldekileri çöp haline getirecek farkında değilsin.
    aynı cümle içinde bile kendi dediklerini çürütüyorsun . Yönetime bok atabilmek için yine saçmalamışsın . Yerleşmiş savunmaya dribling mi ? Mas ve parera da hücumcu değil öylem i ?

a.kadir ile de şampluğa oynayacaksın ?
    ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

Nereden
    Trabzon

Sıfırdan bir kadro yapılsa ve ortasaha üçlüsüne medel-kucka-junuzovic alınsa mevkilere bakıldığında çok doğru tercihler derim. Ama bende onazi-okay-yazıcı var. Yani iyi degerlendirmek lazim. Medel son 1-2 yıl stoper oynuyor. Bu mevkideki performansında devamlılık sağlayabilir mi soru işareti. Bu kadar yatırımı medeli stoper oynatmak için yapmak israf gibi geliyor bana. Bilmiyorum. Ama hoca aldirtıyorsa vardır bir bildiği. Neticede 3 aydır çalışma yapıyorlar, güvenmek istiyorum.

Nereden
    İstanbul

bizdeki orta sahada en büyük sorun şu. topla dripling yapan oyuncu yok.

imdi şöyle düşün.set hücumundasın.rakip defansa yerleşmiş.bütün oyuncular markaj altında.dripling yapan orta saha oyuncusu dripling kalktığı zaman onu karşılayacak rakip öne doğru çıkıyor.buda defansın dengesini bozuyor ve arkadaşın boşa çıkıyor pas almak için.

zaten günümüzde 2 türlü defansın dengesi bozulur.ya barca gibi hızlı pas yaparsın.rakibi mental olarak yorarsın.yada dripling yapan oyuncu sayesinde defansın dengesi bozulur.

okay ın en büyük eksikliği topla dripling yapamaması.onazi ise kısıtlı olarak yapıyor bunu.yazıcı topla dripling yapsada bu genelde kısa mesafelerde kalıyor.

çoğu maçta izleriz.top okaya gelir.rakip yerleşmiştir herkes markajdadır.okay önündeki boş alana doğru topla hareket etmez.ya ne yapar?markajdaki arkadaşına pasını verir.oyun tıkanır.

topla dripling in harika örneklerinden biri şu videoda.nice in harika orta saha oyuncusu.mişel seri.

3.25 dakikada orta sahada kısa bir topla dripling yapıyor.3 saniye sonra 3.28 dakika 4 rakip oyuncusu oyundan düşüyor verdiği pasla.çünkü rakip oyuncuya önlem almak için öne doğru seri ye doğru hareket ediyor.sonra seri pasını veriyor.bizde böyle bişey olmuyor.tabi yetenekli isen topla dripling yapıp zamanında topu ayağından çıkarırsın.hem yetenek hem akıl.yoksa çalım atmak için dripling yapmıyor burda oyuncu.harika bir entantane ve örnek.
    bir video ile bilmem kaç milyonluk oyuncu ile örnekleme yapıp yine kendini çürütüyorsun . a.kadir ile oynayalım okayla oynayalım ama örnekteki süper oyuncuları da alalım ? yani ?

yönetime salamak için yine saçlamamışsın
    üstelik peşpeşe

işiniz gücünüz olumsuzluk

Nereden
    Trabzon

Şampiyonluk için oynamak istiyorsak tartisilmayacak bir forvet almalıyız. Rodallega ve dame ndoye kesinlikle yeterli değil. Rodallega bir Aytemiz Alanya maçını hatırlıyorum, dünyaları kaçırmıştı. Gol yüzdesi yüksek bir adam lazım bize. İnşallah bunun çalışmaları diğer transferlerde olduğu gibi önceden yapılmıştır. Bitirici bir santrafor olmazsa olmaz bence.

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    İstanbul

10 gün içinde olayi garip bir bilgi... neye göre ve niye 10 gün içinde ?? 10 gün süre verdik oldu oldu olmadi baskasini alacagiz mi demisiz acep ??
    Medel kop da gel yaa agzina yandigimin adami, 2 sene sonra boca gitmene kolaylik saglayacagiz tamam inat etme hiyar agasi
    Oo Fransa'dan sorumlu yetkili gelmiş Preville gitmez miydi şu takıma? Kaç parya patlardı alsak? İleri uç için de demiyorum ha kanat forvet için?

Sefer A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa

Alıntı Royal Heart Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Sefer Asan Transfer işleri karışık işler, haberciliği de o kadar kolay olmasa gerek. Bu sene mümkün mertebe temkinli haber veriyorlar gördüğüm kadarıyla. Onları da anlamak lâzım... Junuzovic hakkındaki tespitlerine genel itibariyle katılıyorum. Umuyorum bonservis bedelleri çok maliyetli olmaz ve forvete de gerekli takviyeler yapılır.
    aspor temkinli ?? herifler 61 kere kuçka'yi aldigimizi söyledi, her gün bir seyler salliyorlar hiç temkinli falan degiller... yoksa transfer olur olmaz son anda yatar o ayri mesele... diger konuya gelirsek bence bu Leiva için verilen yetkinin süresine bakinca gerçekten 10gün olayi örtüsüyor, ilginç... bence asil hedef Medek çünkü 1 tasla 2 kus vurmak istiyoruz hem stoper hem orta sahada oynuyor adam =)
    Alıntı hos_cocuk61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Söyle bir hesap yaparsak; Junuzovic 2 milyon Kucka 2.5, Medeli 5'den aşağı vermezler 5 den aşağı alırsak büyük başarıdır.
    Junuzoviç 3,5 - 4 ; Kuçka 4 ; Medel 5
    Bundan iyisi olmaz, bu olsun yine iyidir, korkarim daha fazla olacak... umarim yanilirim
    Alıntı Yavuz KÜÇÜK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olmuşken 4'ü beraber olsun ama bu 4'lü olursa Bero,Medjani ve N'Doye yabancı kuralından dolayı 18 dışında kalıyor. Yedeklerde santrfor olmuyor yani. N'Doye'u gönderip santrfor alsak Rodallega 18 dışında kalıyor. Yani bu 4'ü olursa gelecek olan golcü sadece Burak Yılmaz olabilir. Onazi ve İbanez'in gideceğini düşünerek yazıyorum bunları.
    hallederiizzz,,, Bero kirâlik gider ya da arada kadroya girmez belli olmaz, Medjani de ayni sekilde... bir yolu bulunur da su esteban ile niye devam dedik anlamadim yaa salakliktan baska bir sey degil..
    onlari getirmek kolaydi he.. Eysseric'i alamiyoruz onlari hiç alamayiz... onazi tirt... güçsüz siyâhi topçuyu anca biz bulurduk, böyle de saçmalik olmaz yaa
    Alıntı battle symphony Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oo Fransa'dan sorumlu yetkili gelmiş Preville gitmez miydi şu takıma? Kaç parya patlardı alsak? İleri uç için de demiyorum ha kanat forvet için?
    Yog ole bise yaa
    Nicolas de Preville hiiiii iyi öneri, takimi çok para ister mi bilmem, bizi hedefe götürebilir mi ondan da emin degilim... ama iyi topçudur, gelse is yapar... yalniz bu biraz daha sola yakin oynuyor sanki, ya da ileri uçta...
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Nereden
    İstanbul

aspor temkinli ?? herifler 61 kere kuçka'yi aldigimizi söyledi, her gün bir seyler salliyorlar hiç temkinli falan degiller... yoksa transfer olur olmaz son anda yatar o ayri mesele... diger konuya gelirsek bence bu Leiva için verilen yetkinin süresine bakinca gerçekten 10gün olayi örtüsüyor, ilginç... bence asil hedef Medek çünkü 1 tasla 2 kus vurmak istiyoruz hem stoper hem orta sahada oynuyor adam =)

Junuzoviç 3,5 - 4 ; Kuçka 4 ; Medel 5
    Bundan iyisi olmaz, bu olsun yine iyidir, korkarim daha fazla olacak... umarim yanilirim

hallederiizzz,,, Bero kirâlik gider ya da arada kadroya girmez belli olmaz, Medjani de ayni sekilde... bir yolu bulunur da su esteban ile niye devam dedik anlamadim yaa salakliktan baska bir sey degil..

onlari getirmek kolaydi he.. Eysseric'i alamiyoruz onlari hiç alamayiz... onazi tirt... güçsüz siyâhi topçuyu anca biz bulurduk, böyle de saçmalik olmaz yaa

Yog ole bise yaa
    Nicolas de Preville hiiiii iyi öneri, takimi çok para ister mi bilmem, bizi hedefe götürebilir mi ondan da emin degilim... ama iyi topçudur, gelse is yapar... yalniz bu biraz daha sola yakin oynuyor sanki, ya da ileri uçta...
    mesele araştırıp doğru oyuncuyu bulmak yeğen.almakta değil.

nice takımı seri yi pacos takımından 1 milyon avroya almış.

https://www.transfermarkt.de/jean-mi...spieler/178614

cpyrien i ise lens ten 5 milyon avroya almışlar

https://www.transfermarkt.de/wylan-c...spieler/182889

sen naabıyon.kuckanın peşinden koşuyorsun.daha doğrusu manager koşturuyor.başkanda kendi reklamasyonunu yapıyor bu arada.al gülüm ver gülüm.

bu arada seri 400 bin avroya oynuyor.yıllık. cyprien ise 100 bin avrolara oynuyor.bakınız nice takımı aylık brüt ücretler.net ise bunun yarısı yapıyor.

https://2.bp.blogspot.com/-16sUnxy2X...s1600/nice.JPG

fransada ve çoğu avrupa ülkesinde oyuncular halen köle olarak kullanılıyor.çoğu asgari ücrete yakın maaşlar alıyor.proje takımı olan nice e bakın.eyseric i alamayız demişsen.eleman ayda 17 bin avroya oynuyor.yılda 200 bin avro falan yapar.bide küme düşmeye oynayan takımların maaşları kim bilir nasıldır.

haliyle ne oluyor.alt liglerde birçok göçmen afrikalı yada kuzey afrikalı yada fransada doğmuş farketmez kafayı kaldırıp voleyi vurmak için deli gibi çalışıyorlar.hemde asgari ücretle.atıf şeşu ben fransada aylık 2 bin avroya oynuyordum dedi.bir afrikalı fransız oyuncu için nice te 400 bin avroya oynamak muazzam .çünkü biliyorki çoğu oyuncu asgari ücrete köle olarak oynatılıyor.bizde bol keseden dağıtıyoruz paraları.özellikle maaşlara.

özetle fransaya gideceksin alt liglerde acayip oyuncular bulursun.kaliteli oyuncu fazlalılığı var aga.yeterki doğru oyuncuyu tespit et.bak nice doğru oyuncuları oldukça makul rakamlara takımına katmış.biraz uyanık olacan hocam.

tabi bizde transferde yöneticiler indiragandi işleri yaptığı için böyle araştırmalara gerek duymuyorlar.2 hedefleri var genelde yöneticilerin.kulübe girdiler yani para girdisi oldukça fazla olduğu için indiragandi cebellezi(20 yıl önce gelirler böyle değildi) ikincisi kişisel reklamasyon yapmak.hergün gazate tv lerdesin.bunun para karşılığı acayip yüksektir.ölçemezsin bile.haliyle kulüp başkanlığı koltuğu kaymaklı kadayıf gibidir.keyif verir oturana.başkan kucka için italyayada gider almanyayada.ve bu haberlerden keyif alır.sen hiç arsenal başkanının bir transfer için başka bir ülkeye gittiği haberini duydun mu?çünkü orada reklamasyon olmaz.indiragandi olmaz.işi profesyonellere verirler.onlar halleder.

onunçün kulüpler yasası falan değişmeli.net
    Konu jairzinho tarafından (05.07.2017 Saat 07:35 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)