KAp bildirimleri gelsin yeter. Adamlar fiziken sahada olmuş olmamış zerre önemi Yok.
Başkandan hala bir tweet falan gelmemesi insanı da ndişeye sevketmiyor değil.
KAp bildirimleri gelsin yeter. Adamlar fiziken sahada olmuş olmamış zerre önemi Yok.
Başkandan hala bir tweet falan gelmemesi insanı da ndişeye sevketmiyor değil.
Konu Reha Asan tarafından (02.08.2017 Saat 12:06 ) değiştirilmiştir.
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Burak Türkiye'de olsa haberlere düşerdi mutlaka.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Çin kulübü teminat bekliyor deniyordu. Demek bizimkiler teminatı ancak halledebilmişler. Burak konusundaki çekincelerimi yeteri kadar belirttim.
Bundan sonrası, geysede kazandığı şampiyonlukta bile Trabzonsporu unutmayıp, kutlamanın ortasında bizleri anan bu adama destek olmaktır. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Beinsportsun haberine göre Cuma günü Serdar Tasci Spartakdan kalan tüm alacaklarını alip gelicek.
Twitter duyum iddaasina göre de Spartak yerine bir oyuncu almadan Serdar Tasciyi birakmiyor.
2 durumda da Serdar Spartak Trabzonspor üçlüsü kesin anlaşmış.
Bakalim hangisi doğru?
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Hayırlısı olsun, transferler de açıklandığında. Artık sadece ve sadece destek olmak biz düşen görev olur.
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Burak kadar Sosa tarzı bir transfer de önemli.
Görüşme KAP'ı gelmesi lazımdı, fesihten sonra.
Gökhan/Beck......Pepe..........Tosic/Mitrovic......Caner/Adriano
.......................Atiba..........Oğuzhan/Tolgay
Quaresma/Lens..........Talisca..............Babel/Lens
............................Negredo/Cenk
As kadro olsun kadro derinliği olsun Şenol Güneş Anadolu takımlarının içinden geçecek gibi görünüyor.
Kim o ?
Yâhu tamam gitsin o takimlara da 1000dk süre aldiginda zirlamasin yetersiz süre alinca... Gignac bile Meksika'dan milli takima çagiriliyorsa Sissoko da akilliysa bize gelmek için skinti yaratmaz... yok milan yok everton 3 haftada 1 90dk oynar ondan sonra yalvarir Deschamps'a beni de al milli takima diye, ama havasini alir... fransa'da bir tek marsilya alabilir onu, onlarda da rekâbet fazla,, gitmez oraya bence
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Allah seni ve babanı bildiği gibi yapsın serdar taşçı, siz bu taraftarın belası oldunuz.
Bizim 50 yılımız zorluklarla mücadele ile geçti
Şikeyle, paraya karşı emeğin savaşıyla
Medyayla siyasetle
Eğer bugün 50. yılın bir özeti olacaksa,
Burak için son anda Beşiktaş devreye girer benden demesi...
Ayrıca nice 50 yıllara TRABZONUM
Konu selcuk tarafından (02.08.2017 Saat 12:16 ) değiştirilmiştir.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Serdar Artvinli renktaş.
Four four two dergisine röportajı.
Gömmeyin adami ya.
Adam TRABZONSPORLU..
Rus basınında Trabzonspor’a transfer olduğuna dair haberler çıkan Serdar Taşçı, daha önce FourFourTwo’ya verdiği röportajda Türkiye’de gönlünde yatan takımın Trabzonspor olduğunu açıklamıştı.
Göç hikâyeni anlatır mısın? Ailenden Almanya’ya ilk kim gitti?
Babam 15 yaşındayken dedemle birlikte Artvin’den Almanya’ya, Stuttgart yakınlarındaki Balingen’e göç etmiş. Daha sonra dedem geri dönmüş ama babam oraya yerleşip düğme fabrikasında çalışmaya başlamış. Yakın akrabaların hepsi Türkiye’de. Sadece çekirdek ailemiz Stuttgart’ta, gurbette.
Çocukluk yıllarında Almanlarla ilişkin nasıldı?
Çocukluğumun ilk döneminde çevremde hep Türk arkadaşlar vardı. Daha sonra Almanlarla da arkadaşlık kurmaya başladım. Ailemin Almanlarla çok iyi ilişkileri vardı. Bu benim için avantaj oldu. Böylece onlarla çok kolay arkadaşlık kurabildim, Almancayı çok çabuk öğrendim, Alman mantalitesine daha kolay uyum sağladım.
Futbol topuyla ilk ne zaman tanıştın?
Babam tam bir futbol hastasıydı, Trabzonspor taraftarıydı.* Onun yönlendirmesiyle. 5,5 yaşında yaşadığımız köyün kulübünde oynamaya başladım. Ardından Stuttgart’ın ikinci büyük takımı Stuttgart Kickers’a transfer oldum. İki yıl sonra VfB Stuttgart’ın altyapısına geçtim ve A takıma kadar yükseldim.
Babanla birlikte Almanya’da maçlara gider miydiniz?
Hafta sonu Almanlar için maç zamanıdır. Biz de haliyle zaman zaman babamla VfB Stuttgart’ın maçlarına giderdik. Elber, Bobiç ve Balakov’dan oluşan Bermuda Şeytan Üçgeni’ni unutamam.*
Löw seni milli takıma ilk kez çağırdığında eleştirilere maruz kalmıştı. Ama bunlara göğüs gerdi ve bir Danimarka maçında 23 dakikalığına seni kaptan bile yaptı. Neler düşünüyorsun Löw hakkında?
Milli takım seçimi süresince Löw benimle yakından ilgilendi. Almanya Milli Takımı’nı seçmemde çok önemli rolü var. Milli takımda birçok önemli maça çıktım. Bana güvendiği için ona minnettarım. Kaptanlık pazubandını takmak da benim için çok heyecanlıydı.
Senin hakkında en çok speküle edilen konulardan biri milli takım seçimin oldu. O süreci anlatır mısın?
18 yaşımdayken yine bir Danimarka maçı öncesi Almanya Milli Takımı’ndan ilk teklifi aldım. O zaman sakatlandığım için maça çıkamadım. Ardından dört kez daha çağırıldım ve hepsinde sakatlandığım için oynayamadım! Artık ailem de ben de Almanya Milli Takımı’nın kısmet olmayacağını, Türkiye için oynayacağımı düşünmeye başlamıştık. Sonuçta gönlümde Türk Milli Takımı vardı. Almanya beni altıncı kez davet edince bu kez sakatlanmadım ve Almanya için oynamaya başladım.
Almanya seninle bu kadar yakından ilgilenirken Türkiye’den hiç teklif almadın mı?
Almanya tercihi yaptıktan sonra Türk Milli Takımı’ndan bir baskı hissetmeye başladım. Ama kararımı çoktan vermiştim ve artık Almanya için oynuyordum. Onun öncesinde teklifle ilgili haberleri sadece gazetelerden okuyordum. Babamla konuşan bir Türk vardı ama o burada yaşayan gurbetçilerden biriydi. Türk Milli Takımı’ndan hiçbir yetkili benimle iletişim kurmadı. Bir tek 19 yaşımda bir dostluk maçında Fatih Terim’in yardımcısı Müfit Erkasap’la konuşmuştum. “Türk Milli Takımı’nda oynamak ister misin” diye sormuştu bana. Heyecanla “Seve seve oynarım” demiştim. Ama kısmet olmadı.
Süper Lig maçlarını izliyor musun? Senin oyununa uygun bir lig mi sence?
Türkiye’deki futbolu yakından takip ediyorum. Epey zor bir lig. Medya ve kulüplerin yönetim şekillerine bakınca oldukça zor bir lig gibi görünüyor. Günün birinde Türkiye’de de oynamak isterim.
Türkiye’de desteklediğin bir takım var mı?
Taraftarı değilim ama babamdan dolayı Trabzonspor’a bir sempati duyuyorum. Şampiyon olacağı günü heyecanla bekliyorum.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
KAP bence bu akşam stadda dev ekrandan verilecek. Başkan KAP hastalığımızın farkında.
ooooo
şşşşş
1
2
3
şıkşıkşık KAPKAPKAP
şıkşıkşık KAPKAPKAP
laylaylaylaylalaylaylalaylaylaaaaaaay
aaaa KAP KAP KAAAAAP
2 yıllık daha sözleşmesi ve yılda 6-7 milyon euro arası bir kazancı varken Burak'ı alabilmek önemli bir iştir. Maliyetini merak ediyorum.
Burak 33 golle gol kralımızdır (her ne kadar ASporun dili sürçüp 32 dese de. Hatta TS-Kayseri maçında frikikten 20 cm içerideki sayılmayan gole rağmen 33)
Gittiği zaman bile 2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor demiştir.
Medical Park açılışına gelmiştir.
Trabzonspor'a bir ihanetini ve yanlışını görmedim.
Kucaklayalım yine, sevelim, şefkatimizi esirgemeyelim, bağrımıza basalım
Trabzon'lu olmayıp da Trabzonspor'da uzun süre oynayan ve katkı sağlayan ender oyunculardan biridir.
Yuvana hoşgeldin uşak.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Arkadaş sonunda millet devreleri yaktı. Allah sonumuzu hayretsin !!!
Allah yar ve yardımcımız olsun !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)