sadece yaa offf diyorum.hayır onlar bu takımda oynamayı hakediyor başka takımda değil,eğer diğerlerine göre az para almayı haketmiyorlar dersen tamam haklısın ama ne demek durumumuz ortada.bence diğerleri bu takımda oynamayı haketmiyor mesele bu...
Arkadaslar biliyorum cok konu acıyorum ama bu bence önemlii....
Şu anda baktıgımız da Trabzonspor'umuza en iyi oyuncuları istiyoruz ama su da bir gercek Yattara Stepanov daha iyi takımlarda oynamayı hak etmiyor mu ?
Şimdi yönetim Stepanov u satsa bir sürü tepki yağacak bir de Yattara ' yı satsa artık taslarız ama onların geleceklerini hic düsünmeden takım da tutmak mantıklı mı ?
Simdi diyeceksiniz ki Trabzonspor kötü takım mı ? Hayır degil ama su anda ki haliyle bu oyuncuların burada olmaması gerek bence .
sadece yaa offf diyorum.hayır onlar bu takımda oynamayı hakediyor başka takımda değil,eğer diğerlerine göre az para almayı haketmiyorlar dersen tamam haklısın ama ne demek durumumuz ortada.bence diğerleri bu takımda oynamayı haketmiyor mesele bu...
Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Sanane kardeşim adamların geleceğinden!Trabzondan daha iyi olan takımları bir yazda bilelim.Bu ne biçim başlık!ne alaka?ne demek istiyorsun sen? Dahada ileri gidiyorum kimsin sen?Ne ayaksın bilelim...
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yattara, Stepanov ya da Ahmet Mehmet'ten önce Trabzonspor daha iyi yerlerde olmayı hak etmiyor mu?... kimse Trabzonspor'dan daha büyük değildir...
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
Bu ne biçim bir başlık böyle!
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
bunlar profesyonel futbolcu,eminim gökhan ünal kayseri yerine bizde oynamak ister ama sen onu ve kulübünü para olarak memnun edemessen alamassın ve o da kendi takımında oyanamaya devam eder.sözleşmesi devam eden oyuncumuza kim hangi parayı verir bilemem ama milan da olsa takımımızın istediği parayı verirse gider tabi niye gitmesin.mesele şu.sen bu takımda oynamak onlara zulüm müş gibi yazmışsın ki bunun anlamı yok.mesele sözleşme meselesi ve senin gözünde takımının değeri meselesi.bu kadar basit yani olay.bence sen sadece Trabzonsporu düşün gerisini boşver...
Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
La havle ve..... kardeşim senin zorun ne yaa. Ne demek burda oynamayı hak etmiyorlar. Ne demek başka takımda oynamalılar. Bize faydalı olan kimse takımda tutulmalı. Bu klüp sadece ekonomik veya başkalarının egolarını tatmin etmek için kurulmadı. Beğenmiyorsan işte yol işte kapı.
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
daha iyiyi hakedenden çok burayı haketmeyenler var onlar ne olacak onları tartışalım ...
herşey zamanı ve yeri gelince olur kaldıki bu düşünce tartışılır ne demek daha fazlasını hakediyo o zaman biz kaliteli futbolcu almayalım zira onlar daha iyisini hakediyo olabilirler
en iyisini neden takımımıza yakıştıramıyoruz
iyi o zaman bizde 2. sınıf futbolcularla devam edelim.Yönetime teknik direktöre sövelim.Gökdenizde gitsin o zaman.Fatih tekkede aynı şeyleri hakediyodu ama gitti rusyanın dağına.Böyle saçma bi başlık olurmu.Biz ne diye yırtınıyoruz o zaman.Takım kötü durumda demişsin nasıl düzlüğe çıkmasını bekliyosun.Bırakın bi kenara şu aşağılık psikolojilerinizi.Hiçbiyere gidemezler onları trabzonspor keşfetti trabzonspora hizmet edeceklerdir.O kadar.
Özkan SÜMER
Sonuçta herkez daha çok para kazanmak ister.Ama daha iyi takılarda oynamak demek biraz yalnış olur bence. Daha çok para veren takım demek istedin galiba?Yazdığın yazı da sanki bu oyucular çok kaliteliymiş de oynadığı takım kalitesizmiş anlamı çıkmış.. Bir trabzonspor taraftarına yakıştıramadım..
Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Burası Trabzonspor forumudur. Trabzonspor'dan daha iyi yerlerde oynamayı haketmiyorlar mı? sorusunun yanıtı Stephanov ya da Yattara FAN-CLUP'larının işidir.
Konu kapanmıştır. Konu kapatılmıştır.
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)