Sonuç: Osmanlıspor Maçı Sonucu Ne Olur ?

Katılımcı sayısı
276. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Kazanırız

177 64.13%
  • Berabere Biter

70 25.36%
  • Kaybederiz

29 10.51%
Sayfa 57 Toplam 68 Sayfadan BirinciBirinci ... 7 47 55 56 57 58 59 67 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1687 adet sonuctan sayfa basi 1,401 ile 1,425 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: STSL 20. Hafta | Osmanlıspor 0-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Nereden
    Ankara

Alıntı Şanlı SanMarino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En dikkat çekici nokta şu arkadaşlar,

Bu mevsimde ve bu iklimde Ankara, Sivas, Kayseri gibi deplasmanlar bizim gibi deniz iklimi takımları için ciğer imtihanı gibi.

Emin olun bu maça bir Avrupa takımı dahi gelse bu kadar oynayabilirdi. Bir de üzerine zeminin kötülüğü eklenince iyice kilitlenen bir mücadele izledik.

Bu tarz maçlarda tek gollü veya tek farklı galibiyetler alınabilir. Bizim için mühim bir dönüm doktasıydı ve bunu başardık.

Şimdi bir an önce bu maçı unutup önümüzde maça odaklanmalıyız.

Aynen öyle. Soğuk çiğerleri yakıyor. Bu tür maçlara erken gelip şehirde birlaç antrenman yapmak kazım
    En büyük Trabzon

ilelebeTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

şikeciler akşama puan kaybederse 10 numara olur. arada 5 puan var şuan.

Uğur Kalyoncu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Cok şükür. .

Cok iyi oynamiyoruz ama bu galibiyetler özgüven acisindan önemli.

Alanya maci ile gelecek yılın fitilini atesleriz insallah..

4 5 net adam lazim bunu unutmadan galibiyetlere sevinmek aldanmamak lazim..

DarkBlooD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı yorumsuz6117 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Domdom ısrarı biter artık inş.. Çok rahat 2'yi atabilecekken atamıyoruz.. Neyse ki N'diaye topu tavana dikti , frikikleri de kötü kullandılar..
    Son maçlardaki performansıyla bu istek çok zor , gol haricinde ilerde iyi işler yapıyor Rodellega ile birlikte kullanılması gerekiyor , tabi eğer bu performansını devam ettirirse ... Şu şartlarda çok fazla üzerine gitmek anlamsız oluyor , nasılki N'diaye topu tavana dikti , bizimkide dışarı attı

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

halilaziz61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı only ts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Inanclarla dalga gecmem, aykutun tipine baktigimde bir insan gormuyorum, diz kapaklarini kapatip neyin kafasini yasiyor ?

Mac basi alsigi 50 bin tl ucretin okudugu kuran da yeri varmiymis?? Ondan sonra diz kapaklarini kapatsin susluman pislikler
    Valla olayın maç başı ile ne alakası var anlamadım.
    O zaman futbol olayı tamamen dine ters oyundan para kazanıyorlar diye.
    Mesele o değil adam inandığı gibi yaşamak istiyor bizi ilgilendirmez ve eleştiri konusu olamaz.
    Ta ki bize baskı yapana kadar
    Konu halilaziz61 tarafından (11.02.2017 Saat 18:23 ) değiştirilmiştir.
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

redbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

bir parantezde yusuf yazıcıya bu adam kumaşı belli iyi olan bir adam ama şuan takımı oynatacak ipleri eline alacak pas alışverişini yapacak oyunu soğutacak yeterliliğe sahip değil hem rekabet açısından hem yusufun pişmesi açısından seneye 10 numara şart

shagrath61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Takımın,bu hafta biz bunu rahat geçeriz denilebilecek hale gelmesini istemek hakkımız diye düşünüyorum.

Futbol oynamıyordan kastım bu zaten. Önümüzdeki hafta x bir takımla maçımız var acaba yenermiyiz diye düşünüyor isek orada bir sorun vardır bence.

Bugün sağolsun, DURİCA ve ONUR maçı kazanmamızı sağladı.

Her zaman böyle performans gösteremezler.

Özellikle her maç için 60 dan sonrasına bir çözüm bulunmalı..

Ayrıca bazı arkadaşların haftaya hava inş güzel olur taraftar da stada gider söylemlerine katılmıyorum. Ben samiyen de ve 3-1 lik Ankara maçında ayaklarımın donduğunu hissettim resmen ancak yine de oradaydım. Güneşli hava da herkes maç izlemeye gider, takım iyi ya da kötü top oynamaya çalışıyor iken değil güneşli hava fırtına kopsa o stada gitmeleri gerekiyor.

Trabzon da 30 bin kişi stada getiremiyorsak, hemen stadı yıkıp istanbula getirelim takımı. Hem transfer hemde tribün konusunda ömür boyu sıkıntı çekmezler.

selcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Amasya

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Nereden
    İstanbul

Alıntı shagrath61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim sorumun cevabı bu değildi. Ben sana olcay bugün ne oynadı dedim kardeşim hani bana vurmaya çalışmışsın ya bir yerden. O yüzden soruyorum.

4 maçın hepsini olcay aldırdı yani ? Söylediğinden bu anlaşılıyor doğru mu anladım ?
    Olcay in son 4 maçta ne yaptığını anlamamak için Yusuf Erdoğan gözüyle izlemek lazım evet
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    İstanbul

Arkadaşlar bu hafta içi Ankaraya gidip döndüm. Oturduğunuz sıcak hanelerdeki gibi değil. Hele ki stadın zeminini görseniz.

Önce şartları değerlendirin sonra 3 puanın kıymetini anlarsınız.

Bu maç bizim sahamızda ve bizim iklimimizde olsa emin olun 2-3 farklı biterdi.

Ayrıca bir parantez açalım. Yazıklar olsun hakeme. Son dakikalarda Osmanlı'yı inanılmaz itmesi bir kenara vermediği net penaltı niyetini açıkça ortaya koydu. Görevini yaptığı halde hakem de mağlup edileceğini gösterdik.

angraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

gs maçına 4 maç var en az zararla bu maçları geçip gs yi yenip onun önüne geçebiliriz Gs nin çok zor maçları ve ve dağılmaya çok müsait bir takım bence. Bu sene eğer 4. olursak şaşırmayacağım.

Enaldo61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ

Yusuf Erdoğan'ı en kısa zamanda kaliteli bir orta saha ile takas yapmamız lazım. Osmanlı'yla olabilir.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Pozisyonumuz yok demek haksızlık olur. Hemen aklıma gelenler Damdoy bir pozisyonda çok ağır kaldı, karce çıkıp vurdu. Castillonun pasında damdoy ön direkte ağır kaldı vuramadı. Castillonun ortasında damdoy iyi yükselemedi arka direkte. Yazıcı önünde kalan topu ceza sahasında dışarı vurdu. Damdoy ceza sahasının hemen içinde önünde kalan topu kaleye vurmak yerine içeri çevirmeye çalıştı. Osmanlı'nın bu kadar pozisyon vermesi normal değil. Bunlardan birisini değerlendirsek maç rahatlayacaktı zaten.

İkinci yarıda oyundan düşmemizin sebebi de Yusuf Yazıcının markajdan kurtulamaması oldu bence. Hocanın elinde başka oyuncu olsa Medjaniyi alır mıydı emin değilim. Medjani girince oyunun kontrolünün bizde olmasına pek imkan kalmıyor zaten. Burada hocanın ilk hatası bence Castillonun çıkması oldu. Yusuf Yazıcı çıkıp Okay, Onazi, Medjani üçlüsü oynayabilirdi. Castillo en azından top sürüp adam eksilten bir oyuncuydu. Bero'nun dönüşü ile Yusuf-Bero ikilisinden biri oynayıp diğeri hamle anlamında bize güç katacaktır.

İkinci anlam veremediğim olay Damdoy ısrarı oldu. Bu tercih gerçi ama pozisyonlara girip atamayınca 85 dakika beklemeye lüzum yoktu. 60-70. dakikalarda değiştirmesi daha çok işimize yarardı. Castillo ile iyi anlaşıyorlar. Bunu kullanmamız lazım.

Nereden
    İstanbul

Alıntı halilaziz61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olcay in son 4 maçta ne yaptığını anlamamak için Yusuf Erdoğan gözüyle izlemek lazım evet
    Hocam ciddi anlamda ben kimsenin futbol görüşünü sorgulamıyorum. Bursa, kasımpaşa ve osmanlı maçında ne yaptı da fark yaratan bir oyuncu oldu söyler misin ? ( Saha dışındaki davranışları, takımı sahiplenmesine falan tek kelime edemem. Hakka girmek büyük günahtır.)

Ben size soru soruyorum sizler direk saldırıya geçiyorsunuz anlamadım ki. Soruma cevap veren bir tane adam çıkmadı daha.

Doğukan Uçan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika

gs şansa bala maç kazanıyor podolski ve sneijderi kilitlersek alırız

Nereden
    İstanbul

Alıntı Enaldo61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yusuf Erdoğan'ı en kısa zamanda kaliteli bir orta saha ile takas yapmamız lazım. Osmanlı'yla olabilir.
    Kimse kaliteli adamını vermez hocam Özellikle osmanlının kanat oyuncuları hem mental hem de yetenek olarak yusuf' tan kat kat kaliteli.

Enaldo61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ

Eğer passoligim ceza yememişse Alanya maçına gidiyorum
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Onur Erçetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Okay,Onazi,Yazıcı ve Castillo zaman zaman iyi performanslar gösteriyor ama bu dörtlünün yerine daha üst seviyede oyunculara ihtiyacımız var şuan için idare ediyorlar ellerinden geleni yapıyorlar ona birşey demiyorum ama hücumda daha etkili olabilmek için daha az baskı yemek için ve sonuca daha rahat ulaşabilmek için yani şampiyonluk için daha iyi oyunculara ihtiyaç var.

Nereden
    İstanbul

Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pozisyonumuz yok demek haksızlık olur. Hemen aklıma gelenler Damdoy bir pozisyonda çok ağır kaldı, karce çıkıp vurdu. Castillonun pasında damdoy ön direkte ağır kaldı vuramadı. Castillonun ortasında damdoy iyi yükselemedi arka direkte. Yazıcı önünde kalan topu ceza sahasında dışarı vurdu. Damdoy ceza sahasının hemen içinde önünde kalan topu kaleye vurmak yerine içeri çevirmeye çalıştı. Osmanlı'nın bu kadar pozisyon vermesi normal değil. Bunlardan birisini değerlendirsek maç rahatlayacaktı zaten.

İkinci yarıda oyundan düşmemizin sebebi de Yusuf Yazıcının markajdan kurtulamaması oldu bence. Hocanın elinde başka oyuncu olsa Medjaniyi alır mıydı emin değilim. Medjani girince oyunun kontrolünün bizde olmasına pek imkan kalmıyor zaten. Burada hocanın ilk hatası bence Castillonun çıkması oldu. Yusuf Yazıcı çıkıp Okay, Onazi, Medjani üçlüsü oynayabilirdi. Castillo en azından top sürüp adam eksilten bir oyuncuydu. Bero'nun dönüşü ile Yusuf-Bero ikilisinden biri oynayıp diğeri hamle anlamında bize güç katacaktır.

İkinci anlam veremediğim olay Damdoy ısrarı oldu. Bu tercih gerçi ama pozisyonlara girip atamayınca 85 dakika beklemeye lüzum yoktu. 60-70. dakikalarda değiştirmesi daha çok işimize yarardı. Castillo ile iyi anlaşıyorlar. Bunu kullanmamız lazım.
    Yazınızın pozisyonlar harici kısmına tamamıyla katılıyorum... Pozisyonlara neden katılmıyorsunuz derseniz, bu damdoyu oyuna süren ve bu adam da ısrarcı olan adam Ersun Yanal. Durum buyken onu yapamadı bunu yapamadı demek hak olmaz nedeni ise, bu adamın zaten bunları 22 maçtır yapamıyor olması. 22 maçtır en ufak bir kıvılcım dahi göstermeyen bir adamdan ne tarz bir beklenti içerisinde bilmiyorum.( Adam da forvetler de olması gereken bitiricilik kısmı 0 )

Nereden
    İstanbul

Hocam ciddi anlamda ben kimsenin futbol görüşünü sorgulamıyorum. Bursa, kasımpaşa ve osmanlı maçında ne yaptı da fark yaratan bir oyuncu oldu söyler misin ? ( Saha dışındaki davranışları, takımı sahiplenmesine falan tek kelime edemem. Hakka girmek büyük günahtır.)

Ben size soru soruyorum sizler direk saldırıya geçiyorsunuz anlamadım ki. Soruma cevap veren bir tane adam çıkmadı daha.
    Hocam ben sizin bilerek yaptıklarını görmezden geldiğini düşünüyorum.
    1 gol 2 asist yapmış son 4 maçta
    kupa maçında da 1 asist
    yani 5 maçta 4 golde etkisi var,
    http://www.mackolik.com/Futbolcu/60264/Olcay-Sahan
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Tokat İl Temsilcisi
    Kamil Çakmak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat

Alıntı Kamil Çakmak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Osmanlıspor'a puan kaybetmek benim için hayel kırıklığı olacak. O derece yani.
    Evet o derece

Nereden
    İstanbul

Alıntı Doğukan Uçan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gs şansa bala maç kazanıyor podolski ve sneijderi kilitlersek alırız
    Biz o adamları en beter halimizle bile yeniyoruz son senelerde .. Nasıl oluyor hala anlamadım ama, en rahat izlediğim maç gs maçları oluyor.

Murat' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

İstediğimizi aldık ancak ikinci yarı gerçekten rezalet oynadık. Bu kadar geri yaslanmamamız lazımdı.

DarkBlooD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Benim sorumun cevabı bu değildi. Ben sana olcay bugün ne oynadı dedim kardeşim hani bana vurmaya çalışmışsın ya bir yerden. O yüzden soruyorum.

4 maçın hepsini olcay aldırdı yani ? Söylediğinden bu anlaşılıyor doğru mu anladım ?
    Gol attı birader gol , o golle 3 puan aldın , senin ne anlatmaya çalıştığının veyahut ne sorduğunun bir önemi var mı ? Gol attı 1-0 maçı kazandın bügüne kadar yenemediğin Osmanlıya karşı , bunu dolandırmanın , nasıl oynadı sorusunun cevabı GOL dur ve bu gol sana 3 puan getirdi , bu iş bu kadar basit birşey , gol atıyorsan ve takımına maç kazandırıyorsan Messi gibi oynamış demektir ... 4 maçın hespini Olcay mı kazandırdı sorusunun cevabı ilk yarıda oynanan maçlarda var , ilk yarı oynanan maçlarda ne eksikti de şimdi bu takım bu halde ...

Yaptığın yorumlardan anladığım tek şey yanlış takım forumundasın , sen sahada Barcayı falan izlediğini sanıyorsun , her yorumun oraya göre , biz Barca değiliz burası İspanya değil ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Dip.Ing.Mag. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Olcay ın attığı golü damdoy olsa atamazdı çünkü o topa yetişemezdi yetişse de vuracak dermanş kalmazdı. Bu sebeple damdoy kesinlikle sadece yedek forvet olabilir mevcut kadroda
    İkincisi de aykut kasabı olcayın golünde kesinlikle en az sarı görmeliydi tabanını bilerekten kaldrıdı olcay topa değil de aykutun tabanına vursaydı ayağı kırılabilirdi daha sonrali çift daldıpı pozisyonda da direkt kırmızı.

Son tahlilde 4 te 4 yaparak mükemmel bir özgüven sağladık. Alanyaspor u yenmemiz içten bile değil ki böylelikle 5 te 5 yapmış oluruz.

İyi taraflarımızın yanında eksiklerimiz de var;

1. Cezasahası dışından şutör eksiğimiz var
    2. Duran toplarda direkt gol yapabilecek eksiklerimiz var

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)