Bakalım akıbeti ne olacak...
Bakalım akıbeti ne olacak...
Rode için yönetimin yapması gereken şu.
Aynı ücet veya daha düşük bir ücrette en az 1 yıl daha oynama teklifi sunsun. Kabul ederse problem yok...
Kabul etmezse, Hugo'nun şartları ve istekleri de dinlenmeli...
Bakıyorum bizim yapıcı taraftarlarımız yine asıp kesmeye başlamış...
Her sene en az 2 futbolcu linci yapmak genimizde var zaten...
Ayıptır...
Vefa denen bir şey yok, onu zaten biliyoruz da, futbolcuların talepleri, bizim fanatizm çerçevesinden dışarı çıkmayan isteklerimizle örtüşmeyebilir...
Bu, o futbolcuyu tukakaka ve hain yapmamalı ama bizim taraftar yapıyor malesef...
Biraz sakin kalmakta fayda var...
Hugo, önemli bir oyuncu olduğunun hissettirilmesini isteyen bir futbolcu...
Kulübün çıkarları doğrultusunda, fazla da taviz vermeden, talepleri karşılanmaya çalışılmalı...
Hemen asıp kesmeye gerek yok...
Konu İlker Yazıcıoğlu tarafından (10.05.2019 Saat 11:08 ) değiştirilmiştir.
Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
He, şartlar ne olursa olsun, takımda veya Trabzon'da kalmak istemiyorsa, o ayrı bir problem...
O konuda ikna etmeye gerek yok...
Helalleşilir ve yollar ayrılır...
Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Bence kalsın.
"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
800 binden yukarı çıkılmamalı maksiimum 1 m euro.. 3 Yılda heybeye 1.7 kazandı.. Kalmalı ama dediğimiz şartlarda.
Acaba kalmak istiyor mu ?
Kör horozdan farki yok.
ERTUĞRUL DOĞAN DEFOLANA KADAR TRABZONSPOR DÜŞMANIYIM
ben rodelleganın hedefi olan bir takımın santraforu olacağına inanmıyorum gol yüzdesi çok düşük bir forvet 5 pozisyona giriyorsa bunalrın ancak 1 tanesini değerlendiriyor ve oyundan kopuk dakiakalr geçiriyor şuan aldığı para 1. 700 bin euro ve bu para rodellega gibi bir adam için çok para ya kabul ederse 1 milyona kalır yok derse üstüne 300 bin daha koya daha kalitelisini alırım
abi takimla cok uyusuytor bence, sinerji cok iyi, golde atiyor her mac, daha ne olsun
Bu maç gayet iyiydi. Devamlılık konusunda problem var insan güvenemiyor. 1 maç oynasa 2-3 maç ortada yok. Sezona formsuz giriyor sonradan açılıyor bu sezon ilk devre rezaletti. Yaşı da düşünülürse sözleşme konusu gerçekten kafa karıştırıcı. Eğer uygun bir noktada anlaşılırsa kalabilir bir sene daha.
Malum Malatya maçına kadar beğenmiyordum sonra iyi maçlar çıkardı gerçekten. Dönem dönem isteksizlik oluyor, takım yararından çok bireysel futbola dönüyor. Yani dediğim gibi 1 maç çok iyi sonra bireysel futbola dönüyor sahada kayboluyor, ileride dikilip top bekliyor sadece. Gol atma iştahını da göremiyorum bazen, toplara hareketlenme koşu gösterme, rakibi rahatsız etme vesaire hiçbiri yok sadece muz orta gelecek veya boş kaleye karşı karşıya bırakacaksın. Güvenemediğim kısım bu. Yoksa bazen hakikaten takımla bütünleşiyor efsane oynadığı maçlar oluyor. Zaten hissediyorsun maçı istediğini top indiriyor kanatlara deplase olup takımı rahatlatıyor, rakiple didişiyor. Bu performansı standart olsa başka forvet aramaya gerek yok.
ben ilk yarının tamamında çok beğendim. çok mücadele ediyordu. ikinci yarı saldı biraz. hatta son maçlarda rakibe hiç baskı yapmıyor. kendini gol pozisyonlarına saklıyor. son maçta aşırtma yapsaydı iyi maç oynadı derdim ama gitti kalecinin üstüne vurdu. son maçlarda beğenmiyorum ben.
takımın ön tarafta çok zeki ve inatçı bir oyuncuya ihtiyacı var. boyd gibi bir sağ kanadımız olsa arka taraf 30'a yakın gol atar. forvetin bu bölgeye pozisyon hazırlaması ve presi başlatacak akıla sahip olması gerkiyor.
Karşıda Burak yılmaz'ın olması Bjk maçında extra bir motivasyon sağlayabilir kendisine sonuçta ondan daha iyi olduğunu kanıtlamak isteyecektir , ilginç bir maç çıkartabilir.
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Bu seviyede bir futbolcuya 1 sene uzatamazsın. En iyi ihtimal 1+1 opsiyonlu veya 2 yıllık bir anlaşma olur. Ama o bile zor.
3 yıllık sözleşme ister.
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
çok dengesiz ve istikrarsız bir adam. hugoya güvenip yeni sezona başlanılmaz. sözleşmesi uzatılmamalı
4 pozisyonda 1 gol. her maçta en az 2 pozisyona girip yüzde elliyle oynayacak forvet lazım.
en az bu ayarda fakat daha genç adam gelsin.
%50 ile gol yapabilen forvet var mı dünya üzerinde?
Benim bildiğim iyi bir forvet zaten 4 şutta 1 gol yapıyor. Hadi çok süper bir forvet olsun 3’de 1 yapsın. %50 ne oluyor?
Öyle bir forvet dünyaya henüz gelmedi ama biz takımımıza istiyoruz.
Peki alalım bakalım.. Bir gol makinası..![]()
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Ya ne garibiz cidden![]()
Yıllık ücreti azaltsın sözleşme uzatsın. Ama ilk forvet olmaz kendisinden. Yani ona güvenip sezona başlanmaz diye düşünüyorum.
Direklerle iliskisini kesecekse kalsin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)