Kazanýrýz
Beraberlik
Yeniliriz
onaziyi islikliyorlar tamam okey. Akbas zeki neden isliklanmaz, her hafta Akbasin kanadindan gol yiyoruz.
Gole kadar cok iyidik ancak daha sonra olanlar sanssizlik degil gerizekalilik.
ikinci yarý hiç öyle topluca hücum falan yapmaya gerek yok oyunu soðutalým topu ayakta tutalým þu skoru koruyalým yoksa tarihimizin en ezik gecesini yaþayacaðýz fenerden 7 yemek antalyadan 7 yemeye benzemez
Ýnsan kaImanýn tek yoIu, insanIýk dýþý bu sisteme karþý savaþmaktýr.
Karl Marx
анархія-мама
Yusuf býrak bari gol olsun hiç deðilse 11 kiþi oynardýk. Ama Onazi'nin yaptýðýna diyecek bir þey yok. Zaten 2-3 kee daha düþmüþtü baþtan belliydi. Beklediðimden iyi oynamýþtýk![]()
Mehmet Ekici'ye kimse bonservis ödemez!
Bu bencilliði ve rezil futbolu ile Ýstanbul'da ancak yedek olur.
Mümkünse kendisi ile sözleþme uzatmayalým. Hatta takas yapabiliyorsak çok iyi olur.
Karþýlýðýnda Kerim Frei'yý alalým. Çok da güzel olur.
Kadro disi olsun diyecegimde bizde oyle yurekli baskan yok yillardir..
Bu takima en az diger sezon baslangicina kadar 10 isim lazim ne kadarini ne zaman alirlar bilmem gerci ustadan cok umidim kalmadi.. Ayni futbol ve ayni isimlerle 2 sene daha gideriz
Rakip korner atarken sol isteðini sol ayaklý oyuncu tutmaz sað ayaklý oyuncu tutar. Yusuf yerine sað ayaklý herhangi biri olsa o topu çok rahat çýkarabilirdi.
Ýkinci yarý hoca basýn saldýrýn deyip farký 3-5 yaptýrmasa bari..
( ゚д゚)
Her sene þikebahçe maçlarýnýn ilk dakikalarýnda sanki 70'li yýllarýn efsane Trabzonspor'uymuþuz gibi baskýyla baþlamýyormuyuz. Bitiyorum o dakikalara![]()
Baþýboþ sokak itleri toplanýyor...
Kötü oynamýyorduk, talihsizlik yapacak bir þey yok.
Zeki Ugur Akbas Aytac Okay Onazi Ndoye bunlarin 11 de beraber oynadigi bir takim kume duser bakmayin formanin hatrina 18 puan aldik..
Ama ben bu cocuklara kizmiyorum..
Okaya 3 milyon verenin Allah belasýný versin.
Onaziye 3.5 verip getirenin Allah belasýný versin..
Uguru topcu diye getirip 11 e koyanlarin Allah belasýný versin..
Bu mactaki þanssýzlýk ayri ama bu takim kalitesiz arkadas kalitesiz. .su topcular serbest birak kolay kolay baska takimda 11 e giremezler..
Sinaniyoruz arkadas yeminle sinaniyoruz..
Ýnsallah 2 0 biter de yerin dibine girmeyiz..
Azýcýk medeni þekilde tepki vermek istiyorsalar þu tribünlere ulaþsýn birileri kordine etsin 61.dakikada stadý boþaltsýnlar tamamen yemin ediyorum en iyi tepki bu olur onlara.
Fener in son 5 yýlda kazandýðý en rahat maçlar maalesef Trabzonspor maçlarý...
Vay bee artýk iyi takým görmek istiyoruz sahada. Bu son olsun. Formaya yakýþan transferler yapýlsýn. Avni aker'e galibiyetle veda etmek isterdik olmadý.
Trabzonspor, tutkum.
duran top savunmamýz çok kötü. adam adama savunma yapýyoruz adamlar ceza sahasýnýn dýþýna çýkýp oradan koþuyorlar, ceza sahasý boþalýyor, tehlikeli oluyor. adam alan karýþýk yapmamýz lazým. bizim bir tane bile golümüz yok duran toptan. oyuncular çok yetersiz kalýyor zaten duran toplarda. fizikli oyuncular þart.
Yusufla Zekiyle Akbaþlamý þampiyon olacaðýz beyler... Akbaþ neysede bize kaliteli topçu lazým nerde bir çürük çarýk var bizde
Trabzonsporluluk onuru bu iþkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Onazi ikinci yarýnýn baþýnda hala sahada kalýrsa By Ersun diplomasýný yýrtsýn atsýn..
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)