ne diyelim nice senelere baþkaným
Nice Yýllara nice sampiyonluklara baskan
ne diyelim nice senelere baþkaným
Olamaz...
Baskanla burclarimiz ayni mi yani?
:-)
Allah kendisine uzun ve sýhhatli ömür, bizlere de sabýr ihsan eylesin
Mutlu yýllara baþkan...
iyiki doqdun baþkaným diyeLim...
Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.
nice mutlu yýllara baþkaným
inadýna TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
mutlu yýllar baþkan
SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
nice yýllara baþkan doðum gününün þerefine düzelt þu takýmý
Bize Her Yer TRABZON!
Nice mutlu senelere Baþkan. Bir dahaki doðum gününü yeni yapýlan statta kutlarýz artýk
ODTÜ'lü bir hocanýn Trabzonspor atkýsýyla dolaþan Trabzonsporlular hakkýndaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onlarýn sevgisi, derdi bir baþka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kýzamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman þehirlerine küsmüþ, þehirlerinden utanmýþ olurlar''
kutlu mutlu olmasýn
dogum gunun kutlu olsun sayin baskanim nice mutlu senelere
Ýyi ki doðmuþsun büyük baþkan
"-Ben ALLAH'ýn adaletine inanýyorum.." Onur Recep Kývrak!
Allah uzun ömürler nasip etsin.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öðrencileri þike yapmadý."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastýn gönül tahtýma a sultâným, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
adamýn dogum qunu bari simdi hakaret etmeyn yaw !
Birinin doðum günü partisine gidersiniz ya da gitmezsiniz. Giderseniz gereðini yaparsýnýz. Adab-ý muhaþere diye bir þey var...
Bu baþlýk da adamýn doðum günü için açýlmýþ. Dileyen güzel dileklerini iletir, ilgilenmeyen -benim gibi- ne var ne yok diye bir bakar ve gider. Hali hazýrda baþkanýmýz olan ve bu iþe mesai harcayan birinin doðum günü baþlýðýnda terbiye sýnýrlarýný zorlamanýn alemi yok.
Doðumgünü kutlu olsun ne diyelim...
OnUrUnLa TaKtIðIn TeK YýLdIz OnUrSuZcA TaKýLaN YýLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...TSira TRABZON
HADDÝNÝ BÝLEN MERTTÝR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTÝR,CUMHURÝYET ÝÇÝNDE CUMHURÝYET KURAN NAMERTTÝR!NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMÝN KAHRÝMAN,AHMET MUHAMMET DEMÝREL VE MESUT KELEÞ!SÝZÝ HÝÇ UNUTMAYACAÐIZ!21.12.2009
Takým tutmak farklý, adam tutmak farklý...
doðum günüyle deðil istifa günüyle ilgileniyorum...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)