Sayfa 1077 Toplam 1164 Sayfadan BirinciBirinci ... 77 577 977 1027 1067 1075 1076 1077 1078 1079 1087 1127 ... SonuncuSonuncu
Toplam 29082 adet sonuctan sayfa basi 26,901 ile 26,925 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Son Dakika Haberleri (BU BAÞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Travelair - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Yanýlýyorsam beni düzeltin:

* Hacýosmanoðlu birkaç haftadýr taraftar derneði baþkaný mýdýr çýlgýnlar liderimidir bunlarla maç izliyor þeref tribününde baþkanýn yanýnda olmak yerine

* Son haftalardaki yersiz ve manasýz demeçlerinden sonra Albayrak'ýn açýklamalarýna karþý hadsiz tepkilerine devam etti ( Baþkanýn açýklamalarý onu küçültmüþtür beni büyütmüþtür, taraftarýn kimin yanýnda olduðu resmi sitemizde yer alan açýklamalara verilen puanlamalardan belli vb )

* Ayný günlerde, Hacýosmanoðlu aldýðý binlerce (!) destek mesajýndan sonra fikir deðiþtirdiðini, Trabzonspor'a hizmet etmeye devam etmek istediðini ima etti

* Birkaç gün önce Taraftar derneði baþkaný baþkaný maçlara gelmediði için eleþtirdi ve kulüpte daha çok mesai harcayýp maça gelmesi konusunda uyardý

* Maçta küfürlü tezahurat yüzünden baþkan staddan ayrýlmak zorunda kaldý

Muhittin Öztürk açýklamýþtý spor programýnda, muhalefet hep devreye girecek lig bitiminde. Yine her yerde buram buram ayak oyunlarý yaþayacaðýz sanýrým. Her taraftan bir ses. Ne yapsak bilemiyorum...
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çýkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor þükretmedikçe þampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalýr, üretirsen çoðalýr--------------------------------------ÝÇÝN
    Arslanýn sýrtlaný çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

marcelinhos100 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    40

Avni Aker Ýstifa Sesleriyle Ýnledi

Bordo-Mavili taraftarlar, Albayrak'ý protesto edip istifaya çaðýrdý. Sinirlenen Baþkan ilk yarý sonunda stadý terketti.

LÝGDE þampiyonluða ilk yarý bitmeden, kupaya da 10 gün önce havlu atan Trabzonspor'da taraftarlar Sivas maçýnda isyan bayraðý açtý. Pankartlarla Baþkan Nuri Albayrak'a tepki gösteren tribünler "Albayrak istifa", "Yönetim istifa" tezahüratlarýyla da Avni Aker'i inletti. Taraftarlarýn 2. Baþkan Ýbrahim Hacýosmanoðlu'nun talimatýyla Baþkan'a tepki gösterdiði iddia edilirken Albayrak, maçýn devre arasýnda stadý terketti. Bugün yapýlacak toplantýda radikal kararlarýn alýnmasý beklenirken Hacýosmanoðlu'nun istifasýnýn isteneceði öðrenildi.

TAKVÝM
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    40

Baþkan terk etti

Bordo - mavili taraftarlar, karþýlaþmadan önce yönetimi istifaya davet ederken, "40 yýllýk efsane rezil oldu sizinle", "Defol Albayrak" ve "Albayrak istifa" diye tezahüratlar yaptý. Kadrolarýn okunmasý sýrasýnda teknik direktör Ziya Doðan'ý yuhaladý. Ýstiklal Marþý sýrasýnda ise maraton tribününde, "Biz Trabzonspor sevdalýsýyýz Hacýosmanoðlu, kiþilerin deðil" pankartý açýldý. Taraftarlar karþýlaþma öncesi de futbolcularý tribünlere çaðýrarak, "Seviyoruz sizi" diye tempo tuttu. Protestolara sinirlenen Baþkan Nuri Albayrak, devre arasýnda stadý terk etti.

Yönetime ültimatom

Trabzonspor'un aldýðý kötü sonuçlar ve yönetimdeki uyuþmazlýk nedeniyle aralarýnda bir çok eski yönetici ve Divan Kurulu üyesinin de bulunduðu 120 kiþi, imzaladýklarý ortak açýklamayý yönetim ve Divan Kurulu'na verdi. Açýklamada yönetimin bir an önce olaðanüstü genel kurul kararý almasý istendi, son günlerdeki açýklamalarýyla dikkati çeken Baþkan Yardýmcýsý Ýbrahim Hacýosmanoðlu'nun da Disiplin Kurulu'na sevki istendi.

MÝLLÝYET
    Konu marcelinhos100 tarafýndan (05.05.2007 Saat 11:06 ) deðiþtirilmiþtir.

Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    40

Protesto edilen Albayrak þeref tribününü terk etti
    Trabzonsporlu taraftarlar maç boyu Baþkan Nuri Albayrak ile Teknik Direktör Ziya Doðan’ý istifaya çaðýrdý. Taraftarlar, “yönetim istifa” “Albayrak uyuma Fener’e sahip çýk!” “Fenerli Baþkan istemiyoruz” “Nuri gidecek, yüzümüz gülecek”, “40 yýllýk efsane rezil oldu sizinle”, Ziya Doðan, Gümüþhane’ye” þeklinde baðýrýp yönetimi protesto etti. Bu tezahüratlar üzerine Baþkan Albayrak, ikinci yarýda tribünleri terketti. Taraftarlarýn tepkisin doðal bulduðunu kaydeden Ýbrahim Hacýosmanoðlu “Bunlarý ikaz olarak deðerlendirmek lazým” dedi. Hafta içindeki demeçlerden sonra baþkanla görüþtüðünü ifade eden Hacýosmanoðlu, ‘’Agresif bir tepki verdik. Hata yapsak da bizim aðabeyimizdir baðýþlar” diye konuþtu. Sakatlýklardan dert yanan Ziya Doðan ise sezon baþýnda iyi idman almamýþ futbolcularýn bulunduðunu, mevcut oyuncularla en iyisini yapmaya çalýþtýklarýný söyledi.

AKÞAM

Albayrak kaçtý!

SÝVAS maçýnda Avni Aker büyük protestolara sahne oldu. 90 dakika öncesi ve ilk yarý boyunca tribünler yönetimi ve teknik patron Ziya Doðan’ý istifaya davet etti. Taraftarlar, açtýklarý pankartlarla da protestolarýný sürdürdü.

Kulüp Baþkaný Nuri Albayrak, tepkiler nedeniyle devre arasýnda stadý terketti. Baþkan Yardýmcýsý Ýbrahim Hacýosmanoðlu ise konuyla ilgili olarak ‘Tepkiler doðal ama bunlar güzel þeyler deðil. Yine de bunlarý ikaz olarak deðerlendirmemiz lazým’ ifadesini kullandý.

STAR
    Konu marcelinhos100 tarafýndan (05.05.2007 Saat 11:08 ) deðiþtirilmiþtir.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    TSelif - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alýntý marcelinhos100 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    “Albayrak uyuma Fener’e sahip çýk!” “Fenerli Baþkan istemiyoruz”
    Ben bunlarý niye duymadým
    "-Ben ALLAH'ýn adaletine inanýyorum.." Onur Recep Kývrak!

7. marcelinhos100 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    40

Alýntý Tselif Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ben bunlarý niye duymadým

vallahi bende televizyondan duydum bu tür tezahüratlarý da ziya seneye gümüþhaneye ziya istifa denildim ben duymadým televizyondan

Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    40

ilginç bir pankart daha kim hazýrlatmýþ acaba

Nereden
    Giresun
    Yaþ
    44

Alýntý marcelinhos100 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

ilginç bir pankart daha kim hazýrlatmýþ acaba
    ben orda saðdan ikinci siyah parkart var ziya ile ilgili onda ne yazýyor acaba onu merak ediyorum.
    Bu ülke barýþta zenginlerin, savaþta fakirlerindir.

11. Trabzonspor Kongre Üyesi
    TSelif - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Sanýrým MUSAMPA KALSIN ZÝYA GÝTSÝN gibi biþey olabilir. Gazetede yazmýþtý .
    "-Ben ALLAH'ýn adaletine inanýyorum.." Onur Recep Kývrak!

Nereden
    Giresun
    Yaþ
    44

Alýntý Emre_57 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ibrahimler bas taci diye pankart acanlar..ziya icinde soyle demislerdir..

" Bu kalp seni unuturmu sirma sac ziya"
    çok güldüm kendi kendime gülerken beni deli zannedecekler.
    Bu ülke barýþta zenginlerin, savaþta fakirlerindir.

Ali Özcan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Yaþ
    42

Fenerli baþkan istemiyoruz sözleri iðrençti...
    "Ya biz 2010-2011 Þampiyonluk Kupasýný alacaðýz, ya da o bizi"...

hüseyin1975 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    49

Alýntý ýloveyouszymek Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Evet kardesim.
    Bu bize yakismadi.
    Resmen Iftira gibi birsey oldu.
    Baskanin son günlerdeki tutumu bence dogruydu.

Elbette Ali Koc elestirilecek bir kisidir ama Haciosmanoglunun yaptigi sekilde degil. Büyük bir Kulübün Yöneticisi öyle "argo" konusamaz. Ayiptir!
    Sözleri bizi baglamaz deyince birden Fenerli oldu. Bu kadarda degil
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

asimavi - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    39

tamam baþkan fenerli deðil ama ...trabzonsporluda deðil.......

...menfaat için takýmýn baþýna geçti bence ....

....þimdiye kadar yaptýklarý bunu gösteriyor....

...trabzonsporu bir para kasasý olarak görüyor..

...sportif anlamda ne ortaya koydu hiç biþey..

...peki trabnzonspor bir bankamý veya darphanemi ...yoksa spor kulübümü
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Murat Aydýn - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    42

arkadaþlar baþkanýn hangi takýmlý olduðunu tartýþmaya gerek yok þuan trabzonspordaki en yetkili kiþi durumundadýr yaptýðý yanlýþlarý görüp genel kurul kararý almalýdýr trabzonsporun önünü açmalýdýr
    SORUN ÇÖZEN BENÝM ÝÇÝN YÖNETÝCÝDÝR...
    SORUN ÇÖZEMEYEN BENÝM ÝÇÝN YÖNETÝCÝ DEÐÝLDÝR...
    SORUNA SORUN KATAN BENÝM ÝÇÝN TRABZONSPOR'LU DEÐÝLDÝR...

hüseyin1975 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    49

Bugün nasilsin?

Heyecan varmi heyecan?

Kalbin SIKISMAYA basladimi?

Bugüne kadar kac kisinin HAKKINI yedim acaba bugünden itibaren 3 Hafta boyunca bunun cezasini cekecekmiyim diye kendine soruyormusun?

DARLANIYORMUSUN?

Taraftarima ne vaadler verdim, acaba beni AFFEDEBILECEKLERMI diye DERTLENIYORMUSUN?

Beni kimse SEVMIYOR, ben nerede HATA yaptim diye kendine soruyormusun?

1996 ve 2005 senelerinde ne GÜNAHLAR isledim, Allahim beni AFFET diyormusun?

Bu Dünyada yaptiklarinin Bedelini artik ödeyemezsin, acaba öteki dünyada ödeyebilirmiyim diye kendine soruyormusun?

Haftaya nasil yüzüme bakacaksin bunu düsünüyormusun?

Allah seni bildigin gibi yapsin emi!
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Nereden
    Ýstanbul

Ziya Doðan açýklama yapmýþ ;
    "Elimizdeki malzemeyle en iyisini yapýyoruz"
    "Ligin 2.yarýsýndaki takýmýn sergilediði futboldan gayet memnunum"

2.yarýnýn bilmem kaçýncýsýyýz ya hazýr 2 de galibiyet almýþýz patlatmýþ hemen bombayý Ýlk yarýda 19 puan alan takým 3 maç kala nasý 29 puan aldý? ki daha fazlasýný alabilirdi Aymanla Ceyhun almadý herhalde bu puanlarý
    Lig bitmiþ adam makul 11 i daha yeni yeni oynatmaya baþlýyor sonrada çýkýp utanmadan en iyisini yapýyoruz diyor
    Hay senin memnun olduðun futbola!

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    39

yaw adamlar ne direniyo be .....

....ulan ALLAH göstermesin savas cýksa her yeri iþgal etseler ..

...bu adamlar koltuklarýný vermez .....

...bu kadar inat benim bildiðim þey de......... olur.........anladýn sen onu ....!

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Cengiz Çubukcu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

Alýntý murat aydýn Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar baþkanýn hangi takýmlý olduðunu tartýþmaya gerek yok þuan trabzonspordaki en yetkili kiþi durumundadýr yaptýðý yanlýþlarý görüp genel kurul kararý almalýdýr trabzonsporun önünü açmalýdýr
    Sevgili Murat ;
    dün akþam olanlardan sonra belki karar almýþtýr, bu konuda bir duyumun var mý? en sýcak haberleri senden almayý umut ediyorum

zafer6161 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    44

O GÜN NELER OLDU?

Cumartesi, Trabzonspor’un avucunun içindeki þampiyonluðu F.Bahçe’ye kaptýrmasýnýn 11. yýl dönümü. 5 Mayýs 1996’daki bu tarihi maçý kaleme alan Nazan Ercan, “Abdullah, kamptan sürekli arayýp ‘Maça sakýn gelmeyin’ diyordu. Abdullah golü atýnca dayanamayýp stada gittik. 2-1 kaybedince 34 plakalý arabamla eve dönerken taþlý saldýrýya uðradýk.” diyor.
    Futbol topu, futbolcu eþinin kumasýdýr. Hayatýnýn büyük bir kýsmý idmanlarda, kamplarda ve maçlarda geçen futbolcu, evine ve eþine çok az zaman ayýrabilir. Bu duyguya ilk baþlarda alýþamasam da zamanla sevdim kumamý ben. Yani benimsedim. Her zaman olduðu gibi 5 Mayýs 1996’daki Trabzonspor-Fenerbahçe maçýndan önce de Abdullah kamptaydý. Kamp iki gün önce baþlamýþtý ve maç günü kampýn üçüncü günüydü. Abdullah kampta olduðu için kahvaltýmý yine onsuz yapýyordum. Ünal Karaman’ýn eþi Pýnar ve kardeþim Ayþem’le birlikte bizim evde kahvaltý yaptýktan sonra akþam oynanacak tarihi maçý bekliyorduk. Telefonum çaldý. Abdullah, kamp baþlamadan önce ‘Mümkün olduðu kadar az görüþelim. Telefonla az konuþalým ki konsantrasyonum bozulmasýn.’ diyordu. Böyle demesine raðmen arayan yine Apo’ydu. Sanýrým bu, 35. arayýþý falandý: “Maça sakýn gelmeyin. Çok kalabalýk olur. Maçtan sonra da silah milah sýkýlýr, taþkýnlýk maþkýnlýk olur. Allah göstermesin, bir þey olur.” Yani Abdullah’ýn maçý kazanacaklarýna inancý tamdý. Zafer kutlamalarý sýrasýnda bize bir þey olabileceðinden endiþe ediyordu. Tabii bu arada Ünal aðabey de Pýnar’ý sürekli arayýp ayný þeyleri söylüyordu.
    Biz her seferinde “Tamam” diyorduk; ama bir taraftan da bu tarihi maçý statta izlemek için planlar yapýyorduk. Trabzonspor’un 12 yýl aradan sonra þampiyon olacaðý bu maçý evde izlemek, üstelik eþlerimiz de sahadayken, akýl kârý deðildi. Kahvaltýdan sonra dayanamadýk ve þehirdeki ambiyansý görmek için dýþarý çýktýk. Þehir bordo-mavi bayraklarla süslenmiþti. Bazý sokak ve caddelere Fenerbahçe tabutlarý asýlmýþtý. Bazý taraftarlar da Fenerbahçe bayraklarýný yakýyordu.
    Þehir turundan sonra tekrar eve döndük. Tabii bunca baský ve ýsrar karþýsýnda maçý evde izleyecektik. Neyse nefesler tutuldu ve maç baþladý. Trabzon’da insanlar ya stattaydý ya da ekran baþýnda... Bu maçý izlemeyen bir Trabzonlu bile yoktu. Hem F.Bahçe hem de Trabzon için hayati bir maçtý bu. En çok da þampiyonluk görmeyeli yýllar olan Trabzonspor için... Kadro mükemmel ötesiydi. Arçil’li, Þota’lý, Hami’li, Ünal’lý, Ogün’lü, Abdullah’lý muhteþem kadro, eksiksiz sahadaydý.
    HHH
    34 plakalý arabam taþlandý
    Evet, bu kadar dip not yeter, maça dönelim. Ýlk yarý inanýlmaz bir Trabzonspor vardý sahada. O da ne? Abdullah, sanýrým 20. dakikalarda bir gol attý, yýkýldý Trabzon… Evimizin olduðu mahalle yanýyor, millet sokaklara döküldü. Bu golden sonra “Þampiyon olduk!” çýðlýklarýyla “Kim tutar bizi!” deyip Pýnar ve Ayþem’le birlikte topukladýk stada. Sevinçten ne yaptýðýmýzý bilemez haldeydik... Benim arabamla gitmiþtik Avni Aker’e. Ýþin en kötü tarafý da þampiyon olduðumuzu düþünüp gitmemizdi. Kapýdaki görevliler bizi tanýdýklarý için hemen içeri aldýlar. Ýkinci yarýnýn baþlarýnda durum 1-1 oldu. Golü Oðuz Çetin atmýþtý. Bu skor da Trabzonspor için yeterliydi. Fakat 84. dakikada gelen Aykut Kocaman’ýn o golü her þeyi altüst etmiþti. Yýkýlmýþtýk ve aðlamaktan gözlerimiz þiþmiþti.

34 plakalý arabamýzla eve dönerken Trabzon’daki fanatik gruplar tarafýndan taþlandýk. Fenerbahçe taraftarý zannedilmiþtik. Arabanýn kaportasýna büyük bir taþ, pardon taþtan bir hayli irice, kayaya yakýn bir aðýrlýk attýlar. Daha sonra Abdullah’ýn ve Ünal aðabeyin “Maça sakýn gelmeyin” tembihlerini dinlememe piþmanlýðý ile “keþkeler” baþladý eve gidene kadar. Bildiðimiz bütün dualarý okuduk ve Allah yardýmcýmýz oldu da bize bir þey olmadan eve dönmeyi baþardýk.
    Eve döndük dönmesine ama burada da rahat yoktu bize. Camlarýmýz taþlandýðý için saatlerce koridorda oturmak zorunda kaldýk. Eve gelene kadar da aðlamýþtýk zaten. Bu hüzünlü tablo uzun süre devam etti. Allah’a yalvarýyorduk: “Ne olur Allah’ým, yaþadýklarýmýz hayal olsun.” Ama hayal deðildi. Nasýl ki geçen sezonki þampiyonluk F.Bahçe’nin hakkýysa, o sezonki þampiyonluk da Trabzon’un hakkýydý. Ama birinde þampiyon G.Saray, diðerinde F.Bahçe’ydi. Biraz da Þenol Güneþ’in gereksiz ýsrarýyla maçý ve þampiyonluðu kaybetmiþtik. Bence þampiyonluðun göz göre göre gitmesinde Þenol Hoca’nýn payý yüzde 85 idi. Zaten 1-0 öndesin, ha bre saldýrmanýn ne anlamý var?
    HHH
    Abdullah sürekli aðlýyordu
    “Kadýn halinle sen ne anlarsýn futboldan?” diye söyleyenler olabilir. Bir insan her yemeði yapamayabilir; ama her yemeðin tadýnýn iyi mi kötü mü olduðunu bilir. Ben de futbolu bir antrenör gibi elbette bilemem; ama oynanan oyunun iyi mi kötü mü, doðru mu yanlýþ mý olduðunu az çok bilebilirim.
    Evden stada gidiþimizle, stattan eve dönüþümüz arasýnda çok büyük bir zýtlýk vardý. Stada giderken sevinçten, stattan eve dönerken üzüntüden aðlýyorduk. Her þey bir saat içinde deðiþmiþti. Çok fenaydý. Pýnar’la birlikte birbirimize “Keþke gitmeseydik, niye çýktýk evden?” deyip duruyorduk. Sonrasýnda Abdullah telefon açtý ve stadyumdan hemen çýkamayacaklarýný söyledi. Yalnýzdýk... Yani her zamanki gibi yalnýz! Yalnýz! Yalnýz!
    Saat gece yarýsý 4 olmuþtu ve ancak gelebilmiþlerdi eve. Ama Abdullah’ýn eli, gol sevinci için tribünlere koþtuðunda dikenli tellere girmiþti. Avucunun acilen dikiþe ihtiyacý vardý ve biz saat 4’te hastaneye gidip Abdullah’a tam 8 tane dikiþ attýrmýþtýk. Eve döndüðümüzde saat 5 küsurdu. Abdullah’ýn halini hiç unutamýyorum. Aðlýyordu. Ben caný acýdýðý için aðladýðýný düþünürken, o bana “Ya Nazoþ, gitti þampiyonluk” diyordu. Erkekler aðlamaz demeyin. Bizden daha duygu yüklü aðlýyorlar... Ýnanýn...
    Abdullah, bu maçýn kazanýlmasý durumunda Trabzonspor’un uzun bir süre þampiyonluðu kimseye býrakmayacaðýný söylüyordu. ‘Þampiyon olabilseydik kesin 4 sene üst üste þampiyonluðu kimseye býrakmazdýk.’ deyip daha bir hýçkýrýk içerisinde aðlýyordu! Aslýnda ben þampiyon olamamanýn üzüntüsünü yaþayamadým bile. Çünkü, Abdullah’ýn bu kadar üzülmesi üzerine teselli etme görevi bana düþmüþtü.
    Abdullah, maçtan bir gün sonra “Ýyi ki maça gelmediniz. Gördünüz mü neler oldu!” diyordu. Arabamýn halini de hiç görmedi. Haberi olmadan ertesi gün arabayý hemen yaptýrdým. Bir hafta sonra da maça geldiðimizi ve yaþadýklarýmýzý anlattým.
    HHH
    Abdullah’ý Fener’e ben
    götürmedim

Þampiyonluk kaybedilince Trabzon’daki hava birden kayboldu. Ýnsanlar, bu sezon þampiyon olamadýysak bir daha þampiyon olamayýz diye düþünmeye baþladý. Nitekim, Trabzonspor ligi 1996-97’de dördüncü, 1997-98’de de üçüncü bitirdi. Abdullah da iki sezon sonra Fenerbahçe’ye transfer oldu. Abdullah’ýn Fenerbahçe’ye gitmesinde benim çok etkili olduðum söylendi. Trabzonlu’yum; ama ayný zamanda Fenerbahçeli’yim. Abdullah sonuçta profesyonel bir futbolcu. Parasýný nereden kazanýyorsa oraya gidecek. Ýlk önceki karar Abdullah’ýndý. Ben de Fenerbahçeli olduðum için “Tamam, gidelim” dedim. Zaten Trabzon’da 1995-96 sezonundaki ortam da kaybolmuþtu.
    Trabzonlu olmama raðmen Trabzon’a ancak Abdullah’la evlendikten sonra gitmiþtim. Abdullah Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra Trabzon’a hiç gitmedim. Ýnsanlar hâlâ Abdullah’ý Trabzon’dan benim ayýrdýðýmý düþünüyor. Ama durum hiç de öyle deðil. Bundan sonra Trabzonspor’un þampiyon olacaðýna pek inanmýyorum. 1995-96 sezonundaki hava müthiþti. Futbolcularýn hepsi milli takým oyuncusuydu. Yabancýlarýmýz (Arçil, Þota) bile Karadenizli idi. Ýnanýlmaz bir kadroydu.
    Abdullah futbolu býraktýktan sonra evde artýk maç izlemiyorum. Maçlara da gitmiyorum. Oðlumuz Utku da futbolu inanýlmaz derecede seviyor. Hasta Fenerbahçeli. Daha çok Ýngiltere Premier Ligi’ni izliyor. Çok kaliteliymiþ Ýngiltere Premier Ligi. Futbolcu olmak istiyor; ama ben hiç istemiyorum. Çünkü, hayatý, babasý gibi kamplarda geçecek. Utku’yu okul takýmýnda kaptan yapmýþlar. Herhalde genlerinden kaynaklanýyor. Babasý çok iyi bir solaktý. Sol ayaðýný raket gibi kullanýrdý. Ama Utku’nun sadece eli solak!
    Ne Olmuþ Þampiyon Olamadýysak,,,
    Hayallerimizi Satmadýk'ya,,,

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    39

Alýntý murat aydýn Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ...açar açar ziyasýnýn önünü açtýðý gibi trabzonsporun da önünü açar....

....bide utanmadan stadý terkediyor.....ne oldu zoruna mý gitti...nuri bey

...eeee ne yapalým kýymetýný bileydin bu kulübün ...babanýn yeri deðil burasý

Vkgz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    40

Traftar gruplarý acilen kapatýlmalý ve çeki düzen verilmeli klupten para koparmak isteyen herkes grup kuruyor anladýðým kadarýyla yok erdoðdular yok bilmem ne bu düzene son verilmeli
    Önce TRABZONSPOR

hüseyin toraman - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    54

Alýntý ýloveyouszymek Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    hiçde iðrenç deðildi bence doðruydu

fenerli baþkan istemiyorum
    Yoksula gülmedim, zenginliðe özenmedim, faþistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doðdum, Devrimci öleceðim..!

Soner Kurt - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Yaþ
    42

yapýlacak protesto Yönetim istifa olmalýydý sadece Ziya seneye Gümüþhaneye diyenlerde kesin bmn den birileridir. Gerçi Bu Gümüþhaneye lafýnada kýzýyorum onlarýn ne günahý var. Adam gibi protesto bile yapamadýk. Protesto Bütün yönetime ve Ziya Ya olmalýydý. Hacýosmanoðlunun desteklenecek neyi var anlayabilmiþ deðilim. Taraftarýn ortak bi yaný yokki yönetimin olsun. artýk kabahati kendimizde aramamýz lazým.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)