Sayfa 1064 Toplam 1164 Sayfadan BirinciBirinci ... 64 564 964 1014 1054 1062 1063 1064 1065 1066 1074 1114 ... SonuncuSonuncu
Toplam 29082 adet sonuctan sayfa basi 26,576 ile 26,600 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Son Dakika Haberleri (BU BAÞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Terzioðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    34

serkan balci cok iyi bir futbolcu cokda faydali olur...ama onu alirsak adnani almamiza gerek yok
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

marcelinhos100 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    40

Son Çaðrýdýr Bu Artýk! (..ve son çare ne yazýk ki..)Sayýn Ýbrahim Hacýosmanoðlu, göreve geldiði günden itibaren medyanýn gündeminden hiç düþmüyor.. Çizdiði, tam da, gazetecilerin arayýp bulamadýklarý bir yönetici profili.. Sansasyonel konuþmalarýnýn yazýlý ve görsel basýnda manþete taþýnmasý O’nun ve O’nu tebrik edenlerin hoþuna gidebilir elbette.. Ancak Trabzonspor’a ne fayda saðlýyor, bunun üzerine kafa yormak gerekmiyor mu artýk?

*
    Sayýn Hacýsomaoðlu kendisine son hedef olarak sayýn Faruk Özak’ý seçmiþ.. Trabzonspor tarihinin en üretici yöneticilerinden, en baþarýlý baþkanlarýndan ve cumhuriyet tarihinde eþine az rastlanýlacak þekilde “Sýfýr” þaibeyle Bayýndýrlýk Bakanlýðý görevini icra eden sayýn Özak, Trabzonspor’un “Stadyum Projesi (!)”nin önünü kesmeye çalýþan adam olarak gösterilmeye çalýþýlýyor..

Trabzonspor’un sayýn Özak için ne anlam ifade ettiðini bu satýrlarýn yazarýnýn anlatmasýna gerek yok.. “Aynasý iþtir kiþinin lafa bakýlmaz” demek yeterli.. Peki ayný atasözünü sayýn Hacýosmanoðlu için kullanmaya kalkýþsak bizi tatmin edebilecek hangi iþ çýkacak acaba karþýmýza?

*
    Sayýn Ýkinci Baþkan’ýn, Trabzonspor’un taraf dahi olmadýðý tartýþmalarda, üstelik hakarete varacak boyutta görüþ serdetmesi ve buna benzer demeçleri, bu tür söylemlerden mutlu olan kiþilerce tasvip ediliyor olabilir.. Ya da sayýn Ýkinci Baþkan bunlarý tamamen iyi niyetli ve Trabzonspor için faydalý olduðunu zannederek söylüyor da olabilir.. Ancak aklýselim düþünüldüðünde tüm bunlarýn uzun vadede Trabzonspor’a hiçbir þey kazandýrmayacaðý gibi aleyhine de olacaðý çok bariz deðil mi? Zaten yeterince uðraþmamýz gereken konu varken, bir de, bu kulübü, yel deðirmenleri yaratýp onlarla kavga eder pozisyona düþürmek nasýl bir amaca hizmet ediyor olabilir?

*
    Göreve geldiðinden itibaren kalýcý tek bir eser dahi býrakmamýþ bu yönetim kurulunun sayýn üyelerinin, baþkalarýný eleþtirirken biraz daha dikkatli olmasý gerekmiyor mu? Ýðneyi baþkalarýna batýrýrken, azýcýk da çuvaldýz alýnsa ele, efkar – ý umumiyeye çok daha samimi gelineceðini bu kadar mý göremez haldeler?

*
    Tavsiye verecek pozisyonda deðilim, onlar da alacak pozisyonda hiç olmadýlar zaten.. Ancak, tarihe bir not düþülsün diye yazmak istiyorum..

Artýk alenen zarar veriyorsunuz arkadaþlar.. Lütfen bunu görün.. Tüm bu bölünmüþlük, medya aracýlýðýyla kavgalar, camianýn deðerlerini küstürmek yolunda atýlan bu anlamsýz adýmlar.. Trabzonspor’un sizinle kaybedecek bir seneye daha tahammülü yok.. Görün artýk, o kadar lüksümüz olmadýðýný.. Ve lütfen, daha fazla zarar vermeden ve kendinizi de daha fazla küçültmeden koyun þu sandýðý delegenin önüne..

*
    Bu tarihi misyon sizin elinizdedir artýk sayýn Asbaþkan.. Bundan kaçamazsýnýz

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Sefa Murat Dokuz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Belçika
    Yaþ
    33

muþambayaa ödediðimiz 1.5 milyon euro güme gitti yuh be ne biçim yönetim bu þimdide gidiyor bari satabilecekmiyiz

Mustafa - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Orta Doðu

Alýntý marcelinhos100 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Serkan için yeni giriþim

Trabzonspor devre arasýnda iþini bitiremediði F.Bahçeli Serkan Balcý için yeniden ataða geçti. Sözleþmesi bitecek olan genç yýldýz için hiçbir fedakarlýktan kaçýnmayacak olan Bordo-Mavililer, 1.5 trilyonu gözden çýkardý. Serkan'ýn menajeri Batur Altýparmak'tan da görüþme sözü alýndý.

bu ezeiklerin çöpe attýklarý çürüklere neden bu kadar ilgi gösteriyoruz yahu serkan gelirse fatih akyelden farký olmazzzzzzzz
    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr
    Yaþ
    39

Ali Sakal, Trabzon'da

Gaziantep Büyükþehir Belediyesi'nin baþarýlý orta saha oyuncusu Ali Sakal, bordo-mavililerle prensip anlaþmasýna vardý. Trabzonlu yöneticilerin, Gaziantep'te kiralýk olarak forma giyen 24 yaþýndaki futbolcuya lig biter bitmez imza attýracaðý öðrenildi.

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr
    Yaþ
    39

Trabzon taraftarýndan muhtýra

Trabzonspor Taraftarlar Derneði Baþkaný Özgür Özal, kulüp baþkaný Nuri Albayrak'a,"'Sayýn baþkaným, Trabzonsporumuz eriyip gidiyor. Bu gidiþatýn en büyük sorumlusu sizsiniz" diye seslendi.

Özal, bazý dernek üyeleriyle Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediði basýn toplantýsýnda, Trabzonspor'un son dönemlerde aldýðý baþarýsýz sonuçlarýn, hedeflerinden birer birer sapmasýnýn ve prestij kaybýna uðramasýnýn kendilerini çok üzdüðünü söyledi. Trabzonspor taraftarý olarak kimsenin adamý olmadýklarýný belirten Özal,"'Bizler Trabzonspor Kulübü'nün iyi ve kötü günlerinde sahip çýkacak ve onu savunacak Trabzonspor neferleriyiz. Biz sadece Trabzonspor'un adamýyýz" dedi.

Trabzonspor Kulübü Baþkaný Nuri Albayrak'a seslenmek istediðini belirten Özal, þöyle konuþtu: "Sayýn baþkaným, Trabzonsporumuz eriyip gidiyor. Bu kötü gidiþatýn en büyük sorumlusu sizsiniz. Çünkü siz bu kulübün baþkaný ve yönetim kurulumuzun en önde gidenisiniz. Kongre öncesinde verdiðiniz vaatleri hiç tutmadýnýz. Yönetim içindeki kýsýr çekiþmeye duyarsýz kaldýnýz."
    Trabzonspor'un geleceði için her dönem projeler üretildiðini ve bunlarýn yönetim kurulunda onaylandýðýný kaydeden Özal,"'Sizler baþkan olduktan sonra kritik haftalarda bile yönetim kurulu toplantýlarý yapmadýnýz. Trabzonspor'un maçlarýna bile gitmiyorsunuz. Þahýs olarak çok iyi bir insan olabilirsiniz, buna biz de yürekten inanýyoruz, ama Trabzonspor Kulübü Baþkaný ve yönetim kurulu olarak bu kulübü iyi yönettiðinize inanmýyoruz. Bizler sizden mesainizi tam anlamýyla bu kulübe ayýrmanýzý, kendi içinizdeki sýkýntýlarý gidermenizi ve camiayý rahatlatmanýzý istiyoruz" diye konuþtu.

karayamayman - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    48

tekrar olmus
    Konu karayamayman tarafýndan (02.05.2007 Saat 20:37 ) deðiþtirilmiþtir.

adýný sen koy
    Ziyaretçi

Tanju'nun iddialarý gündemi sarsar
    Bir zamanlar Türk futbolunu golleriyle sarsan Tanju Çolak, teþvik priminden Milli Takýmlardaki düzene ve Samsun-Fenerbahçe maçýnda yaþananlara kadar herþeyi anlattý.

SAMSUN-F.BAHÇE MAÇINDA OLANLARI CEMÝL TURAN BÝRÝNCÝ AÐIZDAN DUYDU

Samsun-F.Bahçe maçýnýn ardýndan söylentilerle ilgili olarak ciddi boyutta bir araþtýrma yaptým. Çünkü benim üzerime de bir þeyler yýkýlmak istendi. Futbolcularla bire bir konuþtum. Hem F.Bahçe'den hem de G.Saray'dan büyük miktarda para gittiðini net olarak duydum
    Cemil Turan'ýn yanýna gittim ve bu iþi kimlerin yaptýðýný telefonda kendisine dinlettim. "Tamam evladým" dedi. Böyle bir þey düþündüysem, dünyanýn en þerefsiz adamý olayým. Böyle bir þey ispatlanýrsa kendimi Taksim meydanýna asmaya hazýrým.
    Þampiyonluðun belli olduðu ünlü Samsunspor-F.Bahçe maçý hakkýnda Cihan Oskay'ýn iddialarýyla ilgili bir þeyler biliyor musun?
    Samsun-Fenerbahçe maçýnda bir þeyler olduðu gerçek. Var olduðunu düþünüyorum.
    Bu konuyla ilgili kulaðýna gelen bir þeyler oldu mu, duydun mu?
    Duydum tabii, niye duymayacaðým? Ben Samsunluyum ha. Sayýn Aziz Yýldýrým bana o zaman dedi ki, "Tanju ya senin ne iþin var Samsun da?" Dedim ki, "Sayýn Baþkan, ben Samsunluyum, burada büyüdüm. Ailem, annem babam hâlâ burada. Ýþ yerim burada." Þaþýrdý.
    Olayý ortaya çýkarttýn, bunu da Cemil Turan'a dinlettin öyle mi?
    Futbolcuyla bile birebir konuþtum. O da telefonda dinledi kulaðýyla. Aziz Yýldýrým Baþkana da o gün bugündür biraz kýrgýným. Çünkü her insanýn ona göre bir fiyatý vardýr ama bazý insanlarýn fiyatý yoktur. Aziz Baþkan'la o gün bugündür aramýz soðuktur. Açýk söylüyorum, Aziz Yýldýrým'ý çok severim. Ben Fenerbahçe'ye geldiðim zaman futbol þube sorumlumdu. Aðabeyimdi, çok iyi dostumdu. Penaltý yarýþmasý yapardýk takým elbisesine. O kadar iç içeydik ki hiç bir zamanda beni kýrmamýþtýr. Ama merdiven çýkarken "Tanju senin ne iþin var burada demesi, en büyük üzüntümdür." Yahu benim memleketim Samsun. Annem, babam, bütün sülalem, iþyerim burada. CNN Türk'te çalýþýyorum, Ali Ýsmet burada ve müdürümüz Ýhsan Topaloðlu, Çarþamba gününden yolladý bizi oraya. Ama bunlarý duyunca þoke oldum, þaþýrdým
    OSKAY MECZUP DEÐÝL

Peki, Cihan Oskay'a karþý Fenerbahçe'nin tutumunu nasýl buluyorsun?
    Haklý olduðu yönler var adamýn, ben Cihan aðabeyi tanýrým
    Onun için meczup dediler sence öyle mi?
    Yok ya, hiç alakasý yok. Meczup olamaz o.
    Peki, bu þekilde çýkýp anlatmasý doðru muydu?
    Orada bir yanlýþ var. Neden bugüne kadar çýkýp anlatmadý, o da tartýþýlýr, Soru iþaretleri çok. Ýki tarafta da çok ama bu Türkiye'nin gerçeði. Türkiye'de bunlar oluyor.
    Teþvik primini önlemek için gösterilen çaba boþuna mý sana göre?
    Bana göre vakit kaybýndan baþka bir þey deðildi.

adýný sen koy
    Ziyaretçi

Alýntý siz_61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ali Sakal, Trabzon'da

Gaziantep Büyükþehir Belediyesi'nin baþarýlý orta saha oyuncusu Ali Sakal, bordo-mavililerle prensip anlaþmasýna vardý. Trabzonlu yöneticilerin, Gaziantep'te kiralýk olarak forma giyen 24 yaþýndaki futbolcuya lig biter bitmez imza attýracaðý öðrenildi.

4 oyuncu alacaz dediler 2 i geldi 2 tanede 3. ligten alýrlar tamam, iþte

Erkan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hollanda
    Yaþ
    33

21 yas alti milli takimimiz 1-0 norvece karsi yeniliyor.. dakika88
    Saldýrýn Seferoðullarý
    Bordo Mavi . Net

A.T.R - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Düzce
    Yaþ
    55

Spiker manayadý !!
    Milan - Manu maçý yeni baþladý "Kaka" aldý topu manu kalesine doðru tehlikeli yaklaþtý.

Spiker: " Milan'ýn "Kaka'sý" çok teklikeli geliyor"

Ýfadenin güzelliðine bir bakýn
    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acýyan ve (dostlarýný) çok seven rabbim! Beni helalinle haramýndan ve fazl-u kereminle senden baþkasýna muhtaç olmamdan müstaðnî kýl! (AMÝN)

Enes Berfin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    37

GoooooLLL Milan 1:0 Manu

Kakaaa'
    Sensizlik ölüm kadar acý varlýgýn yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li caným kadar degerlisin Trabzonum.

maxim - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Talking

Alýntý hotleo Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Spiker manayadý !!
    Milan - Manu maçý yeni baþladý "Kaka" aldý topu manu kalesine doðru tehlikeli yaklaþtý.

Spiker: " Milan'ýn "Kaka'sý" çok teklikeli geliyor"

Ýfadenin güzelliðine bir bakýn

evet benim de dikkatimi cekti

ama galiba, tehlikeli degil de siddetli demiþti :

"Milan'ýn Kakasý þiddetli geldi..."
    Bir lokma ekmeðe,Bir yudum su içmeye,
    Yine de þükretmeye, Razýysan gel benimle..

6Þafak Aydýn1 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    47

Alýntý Yattara*61*Show Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    GoooooLLL Milan 1:0 Manu

Kakaaa'
    nerden izliyorsun
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Vkgz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    40

iþte beklediðimiz gol geldi
    Önce TRABZONSPOR

Kasým Hilal - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    42

Star canlý veriyor ya þampiyomlar ligi maçlarýný..
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yaþ
    37

Alýntý Safakno61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    nerden izliyorsun
    Izlemiyorum Soccerstand'dan takip ediyorum, malum almanyada star üzerinden bakamiyoruz maca.
    Sensizlik ölüm kadar acý varlýgýn yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li caným kadar degerlisin Trabzonum.

muratd61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    38

ya usaklar stepanov 2 hafta daha yok diyolar.ulan düzelmemiþmiy di bu adam yaaa çýldýrýcam artýk noluyo.ziya bu adamý oynatmak istemiyo eminim artýk.antalya da oyuna girmiþti simdi ne sakatlýðý yaa.bu konuda bilgisi olan varmý?

Nereden
    Ankara
    Yaþ
    42

Alýntý Yattara*61*Show Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Izlemiyorum Soccerstand'dan takip ediyorum, malum almanyada star üzerinden bakamiyoruz maca.
    Baba öyle bir çaktý ki..
    Ýzlemediðine üzüldüm bak!
    Facebook

Sakin çocuk KHE

6Þafak Aydýn1 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    47

süper dimi
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yaþ
    37

Alýntý KHE Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Baba öyle bir çaktý ki..
    Ýzlemediðine üzüldüm bak!
    Nasil cakti, biraz anlatabilirmisin renkdas gol gelisimini?

Nereden
    Ankara
    Yaþ
    42

Sola doðru hamle yapar gibi koþtu þöyle hafiften..
    Tabi defans ve Van Der Sar da sola doðru kaydý.
    Sað direðe öyle güzel yolladý ki topu Manchester da ancak bizim gibi topa baktý..
    Abartmadým ona göre..
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Trabzonspor Kongre Üyesi
    AYYILDIZ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý muratd61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ya usaklar stepanov 2 hafta daha yok diyolar.ulan düzelmemiþmiy di bu adam yaaa çýldýrýcam artýk noluyo.ziya bu adamý oynatmak istemiyo eminim artýk.antalya da oyuna girmiþti simdi ne sakatlýðý yaa.bu konuda bilgisi olan varmý?
    Musampa-marcelinho-syzmek yoksa sýradaki stephanov mu

Yaþ
    37

Alýntý KHE Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sola doðru hamle yapar gibi koþtu þöyle hafiften..
    Tabi defans ve Van Der Sar da sola doðru kaydý.
    Sað direðe öyle güzel yolladý ki topu Manchester da ancak bizim gibi topa baktý..
    Abartmadým ona göre..
    Süper valla, bu oyuncuyu mutlak transfer etmemiz lazim tam bize göre bir oyuncu insallah böle bi transfer gerceklesir.

Yaþ
    37

GooooLLL Milan 2:0 Manu

Seedooorrff

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)