serkan balci cok iyi bir futbolcu cokda faydali olur...ama onu alirsak adnani almamiza gerek yok
serkan balci cok iyi bir futbolcu cokda faydali olur...ama onu alirsak adnani almamiza gerek yok
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Son Çaðrýdýr Bu Artýk! (..ve son çare ne yazýk ki..)Sayýn Ýbrahim Hacýosmanoðlu, göreve geldiði günden itibaren medyanýn gündeminden hiç düþmüyor.. Çizdiði, tam da, gazetecilerin arayýp bulamadýklarý bir yönetici profili.. Sansasyonel konuþmalarýnýn yazýlý ve görsel basýnda manþete taþýnmasý O’nun ve O’nu tebrik edenlerin hoþuna gidebilir elbette.. Ancak Trabzonspor’a ne fayda saðlýyor, bunun üzerine kafa yormak gerekmiyor mu artýk?
*
Sayýn Hacýsomaoðlu kendisine son hedef olarak sayýn Faruk Özak’ý seçmiþ.. Trabzonspor tarihinin en üretici yöneticilerinden, en baþarýlý baþkanlarýndan ve cumhuriyet tarihinde eþine az rastlanýlacak þekilde “Sýfýr” þaibeyle Bayýndýrlýk Bakanlýðý görevini icra eden sayýn Özak, Trabzonspor’un “Stadyum Projesi (!)”nin önünü kesmeye çalýþan adam olarak gösterilmeye çalýþýlýyor..
Trabzonspor’un sayýn Özak için ne anlam ifade ettiðini bu satýrlarýn yazarýnýn anlatmasýna gerek yok.. “Aynasý iþtir kiþinin lafa bakýlmaz” demek yeterli.. Peki ayný atasözünü sayýn Hacýosmanoðlu için kullanmaya kalkýþsak bizi tatmin edebilecek hangi iþ çýkacak acaba karþýmýza?
*
Sayýn Ýkinci Baþkan’ýn, Trabzonspor’un taraf dahi olmadýðý tartýþmalarda, üstelik hakarete varacak boyutta görüþ serdetmesi ve buna benzer demeçleri, bu tür söylemlerden mutlu olan kiþilerce tasvip ediliyor olabilir.. Ya da sayýn Ýkinci Baþkan bunlarý tamamen iyi niyetli ve Trabzonspor için faydalý olduðunu zannederek söylüyor da olabilir.. Ancak aklýselim düþünüldüðünde tüm bunlarýn uzun vadede Trabzonspor’a hiçbir þey kazandýrmayacaðý gibi aleyhine de olacaðý çok bariz deðil mi? Zaten yeterince uðraþmamýz gereken konu varken, bir de, bu kulübü, yel deðirmenleri yaratýp onlarla kavga eder pozisyona düþürmek nasýl bir amaca hizmet ediyor olabilir?
*
Göreve geldiðinden itibaren kalýcý tek bir eser dahi býrakmamýþ bu yönetim kurulunun sayýn üyelerinin, baþkalarýný eleþtirirken biraz daha dikkatli olmasý gerekmiyor mu? Ýðneyi baþkalarýna batýrýrken, azýcýk da çuvaldýz alýnsa ele, efkar – ý umumiyeye çok daha samimi gelineceðini bu kadar mý göremez haldeler?
*
Tavsiye verecek pozisyonda deðilim, onlar da alacak pozisyonda hiç olmadýlar zaten.. Ancak, tarihe bir not düþülsün diye yazmak istiyorum..
Artýk alenen zarar veriyorsunuz arkadaþlar.. Lütfen bunu görün.. Tüm bu bölünmüþlük, medya aracýlýðýyla kavgalar, camianýn deðerlerini küstürmek yolunda atýlan bu anlamsýz adýmlar.. Trabzonspor’un sizinle kaybedecek bir seneye daha tahammülü yok.. Görün artýk, o kadar lüksümüz olmadýðýný.. Ve lütfen, daha fazla zarar vermeden ve kendinizi de daha fazla küçültmeden koyun þu sandýðý delegenin önüne..
*
Bu tarihi misyon sizin elinizdedir artýk sayýn Asbaþkan.. Bundan kaçamazsýnýz
![]()
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
muþambayaa ödediðimiz 1.5 milyon euro güme gitti yuh be ne biçim yönetim bu þimdide gidiyor bari satabilecekmiyiz
![]()
![]()
![]()
Ali Sakal, Trabzon'da
Gaziantep Büyükþehir Belediyesi'nin baþarýlý orta saha oyuncusu Ali Sakal, bordo-mavililerle prensip anlaþmasýna vardý. Trabzonlu yöneticilerin, Gaziantep'te kiralýk olarak forma giyen 24 yaþýndaki futbolcuya lig biter bitmez imza attýracaðý öðrenildi.
![]()
Trabzon taraftarýndan muhtýra
Trabzonspor Taraftarlar Derneði Baþkaný Özgür Özal, kulüp baþkaný Nuri Albayrak'a,"'Sayýn baþkaným, Trabzonsporumuz eriyip gidiyor. Bu gidiþatýn en büyük sorumlusu sizsiniz" diye seslendi.
Özal, bazý dernek üyeleriyle Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediði basýn toplantýsýnda, Trabzonspor'un son dönemlerde aldýðý baþarýsýz sonuçlarýn, hedeflerinden birer birer sapmasýnýn ve prestij kaybýna uðramasýnýn kendilerini çok üzdüðünü söyledi. Trabzonspor taraftarý olarak kimsenin adamý olmadýklarýný belirten Özal,"'Bizler Trabzonspor Kulübü'nün iyi ve kötü günlerinde sahip çýkacak ve onu savunacak Trabzonspor neferleriyiz. Biz sadece Trabzonspor'un adamýyýz" dedi.
Trabzonspor Kulübü Baþkaný Nuri Albayrak'a seslenmek istediðini belirten Özal, þöyle konuþtu: "Sayýn baþkaným, Trabzonsporumuz eriyip gidiyor. Bu kötü gidiþatýn en büyük sorumlusu sizsiniz. Çünkü siz bu kulübün baþkaný ve yönetim kurulumuzun en önde gidenisiniz. Kongre öncesinde verdiðiniz vaatleri hiç tutmadýnýz. Yönetim içindeki kýsýr çekiþmeye duyarsýz kaldýnýz."
Trabzonspor'un geleceði için her dönem projeler üretildiðini ve bunlarýn yönetim kurulunda onaylandýðýný kaydeden Özal,"'Sizler baþkan olduktan sonra kritik haftalarda bile yönetim kurulu toplantýlarý yapmadýnýz. Trabzonspor'un maçlarýna bile gitmiyorsunuz. Þahýs olarak çok iyi bir insan olabilirsiniz, buna biz de yürekten inanýyoruz, ama Trabzonspor Kulübü Baþkaný ve yönetim kurulu olarak bu kulübü iyi yönettiðinize inanmýyoruz. Bizler sizden mesainizi tam anlamýyla bu kulübe ayýrmanýzý, kendi içinizdeki sýkýntýlarý gidermenizi ve camiayý rahatlatmanýzý istiyoruz" diye konuþtu.
tekrar olmus
Konu karayamayman tarafýndan (02.05.2007 Saat 20:37 ) deðiþtirilmiþtir.
Tanju'nun iddialarý gündemi sarsarBir zamanlar Türk futbolunu golleriyle sarsan Tanju Çolak, teþvik priminden Milli Takýmlardaki düzene ve Samsun-Fenerbahçe maçýnda yaþananlara kadar herþeyi anlattý.
SAMSUN-F.BAHÇE MAÇINDA OLANLARI CEMÝL TURAN BÝRÝNCÝ AÐIZDAN DUYDU
Samsun-F.Bahçe maçýnýn ardýndan söylentilerle ilgili olarak ciddi boyutta bir araþtýrma yaptým. Çünkü benim üzerime de bir þeyler yýkýlmak istendi. Futbolcularla bire bir konuþtum. Hem F.Bahçe'den hem de G.Saray'dan büyük miktarda para gittiðini net olarak duydum
Cemil Turan'ýn yanýna gittim ve bu iþi kimlerin yaptýðýný telefonda kendisine dinlettim. "Tamam evladým" dedi. Böyle bir þey düþündüysem, dünyanýn en þerefsiz adamý olayým. Böyle bir þey ispatlanýrsa kendimi Taksim meydanýna asmaya hazýrým.
Þampiyonluðun belli olduðu ünlü Samsunspor-F.Bahçe maçý hakkýnda Cihan Oskay'ýn iddialarýyla ilgili bir þeyler biliyor musun?
Samsun-Fenerbahçe maçýnda bir þeyler olduðu gerçek. Var olduðunu düþünüyorum.
Bu konuyla ilgili kulaðýna gelen bir þeyler oldu mu, duydun mu?
Duydum tabii, niye duymayacaðým? Ben Samsunluyum ha. Sayýn Aziz Yýldýrým bana o zaman dedi ki, "Tanju ya senin ne iþin var Samsun da?" Dedim ki, "Sayýn Baþkan, ben Samsunluyum, burada büyüdüm. Ailem, annem babam hâlâ burada. Ýþ yerim burada." Þaþýrdý.
Olayý ortaya çýkarttýn, bunu da Cemil Turan'a dinlettin öyle mi?
Futbolcuyla bile birebir konuþtum. O da telefonda dinledi kulaðýyla. Aziz Yýldýrým Baþkana da o gün bugündür biraz kýrgýným. Çünkü her insanýn ona göre bir fiyatý vardýr ama bazý insanlarýn fiyatý yoktur. Aziz Baþkan'la o gün bugündür aramýz soðuktur. Açýk söylüyorum, Aziz Yýldýrým'ý çok severim. Ben Fenerbahçe'ye geldiðim zaman futbol þube sorumlumdu. Aðabeyimdi, çok iyi dostumdu. Penaltý yarýþmasý yapardýk takým elbisesine. O kadar iç içeydik ki hiç bir zamanda beni kýrmamýþtýr. Ama merdiven çýkarken "Tanju senin ne iþin var burada demesi, en büyük üzüntümdür." Yahu benim memleketim Samsun. Annem, babam, bütün sülalem, iþyerim burada. CNN Türk'te çalýþýyorum, Ali Ýsmet burada ve müdürümüz Ýhsan Topaloðlu, Çarþamba gününden yolladý bizi oraya. Ama bunlarý duyunca þoke oldum, þaþýrdým
OSKAY MECZUP DEÐÝL
Peki, Cihan Oskay'a karþý Fenerbahçe'nin tutumunu nasýl buluyorsun?
Haklý olduðu yönler var adamýn, ben Cihan aðabeyi tanýrým
Onun için meczup dediler sence öyle mi?
Yok ya, hiç alakasý yok. Meczup olamaz o.
Peki, bu þekilde çýkýp anlatmasý doðru muydu?
Orada bir yanlýþ var. Neden bugüne kadar çýkýp anlatmadý, o da tartýþýlýr, Soru iþaretleri çok. Ýki tarafta da çok ama bu Türkiye'nin gerçeði. Türkiye'de bunlar oluyor.
Teþvik primini önlemek için gösterilen çaba boþuna mý sana göre?
Bana göre vakit kaybýndan baþka bir þey deðildi.
21 yas alti milli takimimiz 1-0 norvece karsi yeniliyor.. dakika88
Saldýrýn Seferoðullarý
Bordo Mavi . Net
Spiker manayadý !!
Milan - Manu maçý yeni baþladý "Kaka" aldý topu manu kalesine doðru tehlikeli yaklaþtý.
Spiker: " Milan'ýn "Kaka'sý" çok teklikeli geliyor"
Ýfadenin güzelliðine bir bakýn
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acýyan ve (dostlarýný) çok seven rabbim! Beni helalinle haramýndan ve fazl-u kereminle senden baþkasýna muhtaç olmamdan müstaðnî kýl! (AMÝN)
GoooooLLL Milan 1:0 Manu
Kakaaa'
Sensizlik ölüm kadar acý varlýgýn yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li caným kadar degerlisin Trabzonum.
iþte beklediðimiz gol geldi
Önce TRABZONSPOR
Star canlý veriyor ya þampiyomlar ligi maçlarýný..
ya usaklar stepanov 2 hafta daha yok diyolar.ulan düzelmemiþmiy di bu adam yaaa çýldýrýcam artýk noluyo.ziya bu adamý oynatmak istemiyo eminim artýk.antalya da oyuna girmiþti simdi ne sakatlýðý yaa.bu konuda bilgisi olan varmý?
süper dimi
burasi türkisch.
Are you not entertained?
Sola doðru hamle yapar gibi koþtu þöyle hafiften..
Tabi defans ve Van Der Sar da sola doðru kaydý.
Sað direðe öyle güzel yolladý ki topu Manchester da ancak bizim gibi topa baktý..
Abartmadým ona göre..
GooooLLL Milan 2:0 Manu
Seedooorrff
Sensizlik ölüm kadar acý varlýgýn yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li caným kadar degerlisin Trabzonum.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)