Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 TRABZON - Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

2010 Avrupa Şampiyonası'na alınmamızın tesellisidir bu.Trabzon kenti olmadan yapılan 2010 organizasyonu alamadı ancak teselli olarak bize verilen 2011 alınmıştır

Hayırlı olsun.
    keyif adamı ..

Yorum

artık STADYUM için ALBAYRAĞIN elini öpenler geri çekilebilir çünkü bu stadyum mecburen yapılacak beyler hemde devlet tarafından...

Yorum

Tanıtım için öneminin yanı sıra olimpiyatlar sonunda Trabzon'a kalacak spor ve sosyal tesisler açısından mükemmel bir haber. Yapılacak spor ve sosyal tesisler inşallah son dakikaya bırakılmaz ve mükemmel bir organizasyon olur.Hatta bu sayede tanjat yolu biter (98'de ilk ve tek gelişimde bir tanjat yolu efsanesi vardı en son duyduğuma göre bitmek üzereydi.Ne bileyim yapılacak yatırım yatırımaları düşününce aklıma geldi.)
        “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
        Sizler var ya .....

Yorum

Benim en büyük beklentim şu trabzona süper bi salon ve süper bi stad yapılarak trabzona yakışan bi kompleks kazandırılması...inşallah bu gibi şeyler trabzonumuza çok görülmez

Yorum

İlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim en büyük beklentim şu trabzona süper bi salon ve süper bi stad yapılarak trabzona yakışan bi kompleks kazandırılması...inşallah bu gibi şeyler trabzonumuza çok görülmez
            inşallah bende böyle düşünüyorum stadın kapasitesi 35000 nin altında olmaması lazım

Yorum

İlk olarak demokles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TRABZONUMUZA bu imkanı yaratmak için çaba harcayan gençlik ve spor müdürüne aynı zamanda belediye başkanımız volkan abiye çok çok teşekkürler

ülke dışından binlerce seyirci ve yüzlerce spoırcu ile trabzonumuz canlanacak ve hayatta yapılamayacak reklam imkanı doğacak bu organizasyonun trabzona bırakacağı rakam 50 MİLYON DOLAR olacak teşekkürler teşekkürler teşekkürler

50 milyon dolar için 50 milyon dolar civarı yada daha fazla bir miktar tutacak olan bir stad yaparlarmıki?? hiç sanmıyorum avni akere bi kale arkası yaparlar başkada bişe yapmas bunlar

Yorum

Çok güzel bir haber, emeği geçen ve geçecek olan herkese şimdiden teşekkürler.. Yalnız bu durum fenerlilerin milli hassasiyetlerini sarsmasın.. Milli onuru biz pek koruyamıyormuşuz, bir sorun çıkmasın?
                SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

Stad mecburen yağılacak.Trabzonuma hayırlı olsun.

Yorum

Hayırlı olsun.

İyi değerlendirilir inşallah.Tanıtım acısından supr bır olay.

Breams tesekkurler.

Yorum

ya bu stat devlet tarafından mecburen yapılacak kısmı bukadar kesin mi? bu süper bişi olur ya.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

hayırlı olsun trabzonuma.....
                        emeği geçen herkese teşekkürlerümü sunuyorum....
                        trabzon için çok ıyı bi organizasyon olacak .........
                        sorma neden...
                        hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

şimdiden planlarımı yapıyorum, bu organizsayon bizler için büyük fırsat..

Yorum

bu stadyum artık yapılacak ama albayrak tarafından değil gençlik ve spor müdürlüğü tarafından elveda ALBAYRAK VE STADYUM PROJESİ merhaba halkımın parasıyla yapılan stadyum...

Yorum

Harika bi olay bu.Çok sevindimm.Ama keşkem daha yakın bi tarihte olsaydı.İnşaallah o günleri görürüz.Görev almayı isterdim böle bişiyde.
                              Tarih uzak ama şehrimizin hazırlanması bakımından iyi.İnşaallah güzel bişeler yapılır,alnımızın akıyla çıkarız bu işten.Çok sevindimmm.

Yorum

Bu aldığım en güzel haberlerden biri. Bu demek oluyor ki tarbzonumuza yatırım yapılacak. Hade hayırlısı. Umarım bu işten yöre halkıda aklını kullanır ve karlı çıkar.
                                (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

Çalışıyor...
                                X