arkadaşlar burada Trabzonsporun nereden nereye geldiğini bir de sayısal olarak görebileceğiniz veriler topladım sanırım sayılar herşeyi açık açık gösteriyor
![]()
arkadaşlar burada Trabzonsporun nereden nereye geldiğini bir de sayısal olarak görebileceğiniz veriler topladım sanırım sayılar herşeyi açık açık gösteriyor
![]()
Konu bordoylamavi tarafından (26.04.2007 Saat 13:28 ) değiştirilmiştir.
ama en ilginci de bu galiba tarihinin en berbat ilk yarısını yaşıyor Trabzonspor
![]()
yere çakılmışız,istatistik yalan söylemez.
bir de 96 yılına bakın 44 puanımız varmış ilk yar sonu,vay anam vay ne gunlerdı yav.
Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
bu seni rezillik yaa yönetim bıraksın artık yakamızı![]()
eyvallah istatistikler güzel ...durumumuz vahim... Asistleri bulmak zor ...Asistler krali Yattara...sagol...
burasi türkisch.
Are you not entertained?
96 istatistiğine bakın tek yenilgimizi yine fb den ist da 3-1 le almıştık. Tayfun uzaktan atmıştı. Aynı takıma 2 maçta da yenildik dahası çok şey kaybettik. 5 puan fark vardı ilk yarı sonu yanlış hatırlamıyorsam ve fb ile daha avni akerde maçımız vardı. Kaçan balık büyük oluyor.
'' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)