2025-2026 mi ? seneye için degil, sonraki sezon için, ilginç
Trabzon futbolunun kralý, Ahmet Suat Özyazýcý
bu ara hiç sponsor gelmiyor diyecektim ki iyi hiç yoktan iyidir 1.1 milyon euro
2010-2011 ÞAMPÝYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ÞAMPÝYON TRABZONSPOR!
Katar Havayollarý sýrt sponsoru olacak deniyor ama yalandýr muhtemelen.
Konu Enaldo61 tarafýndan (25.09.2024 Saat 14:56 ) deðiþtirilmiþtir.
https://x.com/Sacro_Trade/status/183...YE0ihU5qg&s=19
Þöyle Bi haber okudum. Zaten buna istinaden borsada hisselerimizde hareketli.
YA DIÞINDASINDIR ÇEMBERÝN YA DA ÝÇÝNDE YER ALACAKSIN.KENDÝN ÝÇÝNDEYKEN KAFAN DIÞINDAYSA ÇARESÝ YOK KARDEÞÝM.
Belli ki Trabzonspor sponsorluk anlamýnda parlak günler gelebilir. Sorun þu ki: böylesi süreci yönetecek vasýta yöneticilerimizin olmayýþý.
Bizi býçak sýrtý günler, aylar, yýllar bekliyor
YA DIÞINDASINDIR ÇEMBERÝN YA DA ÝÇÝNDE YER ALACAKSIN.KENDÝN ÝÇÝNDEYKEN KAFAN DIÞINDAYSA ÇARESÝ YOK KARDEÞÝM.
ne hikmetse takým her biraz daha kötü gittiðinde yeni br sponsorluk haberi çýkýyor
gerçi þampiyonluktan beri takýmýn iyi gittiði anlar pek yaþanmadý
Yatýrýmcý ilgisi varmýþ kulübe ortaklýk gerçekleþir umarým.
Arkadaþlar ben de bir açýklama yapayým atilla bey fikirlerini beyan etmeden önce hepiniz gibi borcumuzun temizlendiði düþüncesiyle mutluydum ancak 31.05.2024 bilançosunu incelediðimde 800 milyon tl kalan bir uzun vadeli borç gözüküyor ve faiz oraný da görece düþük. Biz 2.5 milyar borç kapandý zannederken meðer 800 kapatýlmýþ onun finanse yeride sermaye arttýeýmýyla hisse sahiplerinin bu artýþa katýlýmýyla gerçekleþmiþtir yani gidip bir yerde para bulunduðu durum yok. Kýsacasý bilinçli veya bilinçsiz spekülatif bir haber yapýlmýþtýr borsaya kote olan bir kulüp olarak çok tehlikeli bir giriþim. Yani önümüzdeki bilanço döneminde borcumuzun sadece 800 milyonluk kýsmýnýn eridiðini göreceðiz. Sermaye arttýrýmýndan kazanýlan diðer meblada muhtemelen ozan a lundstrama barisice felan gitti.. Umarým bir þekilde yanýlýyordurum.
_Fan_ts_
Bu mali konudaki bankalar birliðinden çýkýþý baþarý diye satanlara o kadar gülüyorum ki.
Bak güzel kardeþim, arkadaþým, güzel abim borcu sen ben yapmadýk. Masada biz yiyip kalkmadýk. Masada yiyip kalkanlar ile borcu kapattýk diyen ayný adamlar. Borcu cebinden ödemedi, sermaye artýrýmýndan gelen parayla ödendi, yani güzel kardeþim o borç hala borç. Sermaye artýrýmý yapmak için e.doðan olmaya gerek yok. Ben bile olsam bir iki siyasi figürle görüþsem çözerdim.
Konu Selim Çoban tarafýndan (07.10.2024 Saat 13:13 ) deðiþtirilmiþtir.
trabzonspor bir sevdadir...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)