Şampiyonluğa oynadığımız senelerde, takımda süper lig 'den alınmış yabancı futbolcu bulundu mu hiç?
Şampiyonluğa oynadığımız senelerde, takımda süper lig 'den alınmış yabancı futbolcu bulundu mu hiç?
3 tane net transfer yapsak takım level atlar..
Emre B. tarzı ortasaha ; pas istasyonu olup,tempo yapabilen bir şef..Zaman zaman attığı uzun paslarla oyunun yönünü değiştirebilmeli,ara paslarla ileriyi besleyebilmeli.Saha içinde soğukkanlılığı ile takımı rahatlatabilmeli.
Etoo tarzı forvet ; Liderlik özelliği olan,takımın yıldızı bir santrafor..Hem topsuz alanda hemde cezasahası içinde etkin olmalı.
Babel tarzı kanat forvet ; Skor yükünü paylaşabilecek,zaman zaman forveti çiftleyip ceza sahasını sık sık zorlayan bir kanat forvet..
Takımın çehresi değişir...
Bunlara ek olarak ayağı iyi bir stoper eklersek(bkz: Serdar Taşcı) net olarak kafaya oynarız.
Ayrıca Yazıcıyla rekabete girebilecek alternatif bir 10 numara ve iki tarafta da oynayabilen bek oyuncusuyla takım tadından yenmez![]()
Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Başkan son röportajında transferin gizli yürütüldüğünü söylemişti. Popov bence geçen sezon ve devre arasında istendi ama şuan ilgilendiğimiz bir oyuncu değil. Devre arası 2-3 falan verseler, devre arası kimse topçusunu satmıyor derdik ama şuan Popov ayarında bir sürü oyuncu bulunabilir. Öyle ciddi bonservis de vermemiş oluruz. 2-3 verdiğinde zaten bunlardan Brezilya liginde tonla var niye adamın peşinde sezon başından beri koşuyoruz anlamıyorum.
Birde bu adam bize gelirse ofansif orta saha pozisyonunda mı oynayacak? Kanattan bozma on numaraları hiç sevmem umarım gelmez.
[QUOTE=hanzale;1920705045]nasıl ya epey maç oynamıştı diye hatırlıyorum hele BJK'yi 3-0 yendiğimiz bir maç vardı efsane oynamıştı
Cok uzun sure oynamadigina evet Besiktas macinda ki harika oyun ve golüne de evet..ben cok begeniyordum ama cok uzun soluklu kalmadi ama 4 mac da degildi.
Süperlig 39 Maç, 4 Gol , 8 Asist... Kariyerinde 2 kupa var... 1'i Türkiye Kupası bizimle...
https://www.transfermarkt.com.tr/mak...l/spieler/8059
Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Eto gelmeden de eminim çok kişi, eto bitmiş falan iş yapmaz demiştir bence. Özellikle TR liginde bu mantık hiç iş yapmıyor. Çok harika süper transfer denilen adam yokları oynar. Öyle transferler var ki harikalar yaratır. Artık vazgeçelim bu yargılardan.
Konu Enaldo61 tarafından (10.06.2017 Saat 00:19 ) değiştirilmiştir.
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Üst düzey olmadıktan sonra lig içinden aldığımız oyuncuların bizi şampiyonluğa oynattığını görmedim.
Augustin fotosu paylaşmış arkadaş bir an düşündümde Ankaragücü'nde leblebi gibi gol atan atam bize geldi futbol hayatı bitti.
Kazada ailesini kaybetmişti performansını düşüren etkenlerden biriydi bu detayıda söylemek gerek tabi nasıl bir uğursuzluğumuz varsa....
transfermarkt'ta geçmişe yönelik
bazı detaylar bilgiler eksik
hele süper lig gibi üst kalibre olmayan liglerde
bu bilgi eksikliği daha fazla oluyor
Pape Cheikh Diop
Malang Sarr
Idrissa Touré
Dominic Solanke
Claud Adjapong
Konu Burak tarafından (10.06.2017 Saat 02:19 ) değiştirilmiştir.
Popov çok boş transfer olur. Hedef 4.lük ise alınabilecek seviyede. Ben yönetimin çok daha klas futbolcularla ilgilendiğinii düşünüyorum.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)