Sayfa 1795 Toplam 4005 Sayfadan BirinciBirinci ... 795 1295 1695 1745 1785 1793 1794 1795 1796 1797 1805 1845 1895 2295 2795 ... SonuncuSonuncu
Toplam 100112 adet sonuctan sayfa basi 44,851 ile 44,875 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Transfer Dosyası - 12 -

selcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Amasya

@Faruk BERBER
    aynen öyle
    6 gol atti bu sezon
    krali 2-300bin aliyor o ligde

ligin transfer rekoru 1,5 milyon dolar, oda cine- asya pasaportu kontenjanindan
    ayni ersan gülümde gibi

fornaroli su an cok sey katar, her vurdugu bir türlü aglari buluyor

amerikadan diego fagundez de iyi formda, yillardir yazarim ismini
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

tonya55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Ümit Küçük Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu adam ilk bocadan çıktığında çok büyük yetenek olarak görüldü.geçen yıla kadar istenilen seviyede olmadı san lorenzodaki ilk yılı da çok iyi değildi ama son iki yıldır istenilen seviye ye gelmeye başladı....oyun olarak belki değil ama kariyer ilerlemesi burak ile birebir aynı
    tesekkürler kardesim iyi özetlemissiniz demekki kuması iyi.

Ümit Küçük - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

herkesin tanıyacağı bir forvet yazyım....Rogelio Funes Mori eskişehir deki günlerinden bir tık daha yukarıda...işimize çok yarar...

https://www.youtube.com/watch?v=4-sGJfbxfYc

buda edwin cardona imkansız ama adam futbolcu birader al ikisini ikinci devre 30-35 puan garanti

https://www.youtube.com/watch?v=_e5qYKF63bc
    Konu Ümit Küçük tarafından (12.11.2016 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir.
    !

TS FAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

bu adam ilk bocadan çıktığında çok büyük yetenek olarak görüldü.geçen yıla kadar istenilen seviyede olmadı san lorenzodaki ilk yılı da çok iyi değildi ama son iki yıldır istenilen seviye ye gelmeye başladı....oyun olarak belki değil ama kariyer ilerlemesi burak ile birebir aynı
    aynen katılıyorum bu adam tam bir profesyonel oynadığı lig Arjantin ligi çok kaliteli ve çok iyi takımlar var güney amerika özellikle arjantin-meksika ligleri ile rusya yı takip ederim zaman buldukça.İnişli çıkışlı bir performansı var ama son yıllarda yükselişte bu nedenle transferi pek kolay değil aslında bu da bir gerçek böyle adamların fiyatı 3 milyondan başlar bir anda 13 milyona fırlar bunun için hızlı davranmak gerek.Ayrıca araya adam da sokulabilir mesela eski bursasporlu belluschi şu anda takım arkadaşı onu devreye sokup Türkiye ye Trabzonspor a gelmesi sağlanabilir.

Forvetin iyi olmalı paraya kıyacaksın.Bu bir gerçek.Yönetim suk ve Ramil i aldı belli ki bunlar ucuza alınmış genç gelecek vaadeden tutması halinde her anlamda büyük kazanç getirecek risksiz transferlerdi.Fakat bu zaman ister ve bu oyuncuların iyi yönetilmesi gerekir.Bunlar olurken de senin işini görecek takımı sırtlayan sağlam etkili profesyonel bir forvetin olmalı takımda.

Ramil i bilemem ama suk böyle devam ederse geri gönderilecek gibi duruyor.Damdoy zaten gitmiyor kimse almıyor mecbur sözleşmesinin bitmesini bekliyoruz.Muhammet e zaten ne desek boş.Bu takıma kesinlikle sağlam güvenilir hırslı ne yaptığını bilen bir forvet gerek ve bu en risksiz şekilde iyi paraya güney amerikadan olabilir bence.Sadece forvet için demiyorum her mevkiide yabancı transfer güney amerika -rusya eksenlerinde yapılmalı bunu her zaman derim.
    ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

ÇaGaTaY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Video seyredilerek ben de oyuncu seçmenin doğru olmadığını düşünüyorum.

Ama şu paylaştığınız Fornaroli hakkaten üst düzey goller atmış, yeteneğini açıkça ortaya koyabilen bir arkadaş.
    Ayrıca iyi forvet oyuncusu zor pozisyonlarda klas goller atmayı becerecek. Attığı golün sayısından ziyade attığı golün kalitesi transferimizde belirleyici rol oynamalı. Unutamadığımız golcülerimiz kimler? : Cardozo, Fatih Tekke, Burak Yılmaz... 3 ünün de her türlü pozisyonlarda müthiş gollerini seyrettik. Fornerili yi izlerken de aynı şeyleri hissettim. Yönetime yakın arkadaşlar çıtlatırsa bu ismi en azından scoutlar bi incelemeye alırlar belki.

Kemal Öztel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Forumda uygun maliyetli bunca isim öneriliyor,ben şahsen çoğundan habersizim ama videolar ve istatistikler ışığında iyi görünüyorlar.Bu işi profesyonel yapan scout ekibimiz umarım en azından bu kadarını becerebilir
    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Kaddouri için gitmisken Giaccherini'yi de yoklasak.
    Şu Napoli'de oynayamayan adamlarla Süper Lig'de şampiyon olabilecek takım kurulur.

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Faruk BERBER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum

@ÇaGaTaY Scout transferleri genel manada geleceğe dönük oldu. O açıdan Fornaroli doğru model değil. Misal Durica geçiş süreci için alındı ve en faydalı transferimiz oldu. Fornaroli'ye hücum tek başına teslim edilir mi ? Bu sene edilir miydi ? Evet. Bundan sonraki sene için bir şey diyemiyorum. Kurulan kadro ve beklentiye göre değişir.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Nereden
    Ankara

ben yine transfer sürecinden bir şey beklemiyorum....transfer mantığı oluştrulan kadro tamamen yanlış....çünkü bizim eksiğimiz 10 numara sağ açık ve forvet....bunların üçünüde almalıyız hemde iyi adamlar almalıyız...diğer türlü ne kadar iyi forvet alırsak alalım sıkıntı çekeceğiz....ama bizimkiler forvet ve belki sağ açık alacaklar 10 numarayı da yine es geçecekler....hiç bir anlam ifade etmeyecek....forvet ve sağ açık alınmasından ziya de çok iyi bir 10 numara alsınlar başka adam almasınlar ben ona razıyım
    Konu Ümit Küçük tarafından (12.11.2016 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.
    !

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Nereden
    Erzurum

@Ümit Küçük Forvet transferi olacağını sanmıyorum ben devre arası. Olacaksa Suk'u mutlaka göndermek gerekir. N'Doye, Suk, Muhammet ki toplamda konulan katkı ortadayken, bunlara bir tane daha katıp hiç göndermemek kadroda gereksiz şişkinlik yaratır.

Nereden
    Ankara

@Faruk BERBER bence alacaklar hem de kwuekeyi alacaklar ramil kiralık ve belki bonservisi ile bir oyuncu....tamamen hissiyat....veya Türkiye de oynayan bir başka yabancı alacaklar...keşke etoo alsalar ölüsü atar biz de
    !

redbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

kweuke 2. agustin faciası olur

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Nereden
    Erzurum

@Faruk BERBER bence alacaklar hem de kwuekeyi alacaklar ramil kiralık ve belki bonservisi ile bir oyuncu....tamamen hissiyat....veya Türkiye de oynayan bir başka yabancı alacaklar...keşke etoo alsalar ölüsü atar biz de
    Ç.Rizespor'un ben Kweuke'yi kolay bırakacağını sanmıyorum. Ramil ile idare edemezler. Zorlu bir sezon sonu bekliyor onları yine.

Bu çetin yolculukta en önemli kozları da Kweuke. Takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bizim maçta gösterdi.

Nereden
    Ankara

Alıntı Faruk BERBER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ç.Rizespor'un ben Kweuke'yi kolay bırakacağını sanmıyorum. Ramil ile idare edemezler. Zorlu bir sezon sonu bekliyor onları yine.

Bu çetin yolculukta en önemli kozları da Kweuke. Takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bizim maçta gösterdi.
    tamamen hissiyat gram istemiyorum türkiye liginden böyle adamlar...ama bence bu tarz bir oyuncu kitleyecekler bize devre arasında
    !

TS FAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Bence 2-3 transfer yapılır.Bu 2 transfer sağ bek ve sağ açık olur eğer olurda 3. adam alınırsa bunun hangi mevkiiye olacağını merak ediyorum
    ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Murathan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Alıntı Hakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaddouri için gitmisken Giaccherini'yi de yoklasak.
    Şu Napoli'de oynayamayan adamlarla Süper Lig'de şampiyon olabilecek takım kurulur.
    +2016
    Çok iyi olur, süre de alamamış, rahat bir şekilde alınabilir, euro2016da da çok iyiydi, yarın gelsin başlasın,,,
    ben olsam maggioyu da yoklardım.
    Konu Murathan tarafından (13.11.2016 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.

artvints - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

bence 4 transfer lazım. serdar, kaddouri, sağbek, son olarak da sağ açık ve en önde oynayabilecek bir golcü. serdar sene sonu da olabilir. kaddouri şimdiden olmalı. öndeki sistemin oturması, oyuncunun formunun yükselmesi ve bero'nun daha etkin bir biçimde kullanılması açısından. sağ bek de önemli. ilk 11 belli seviyeye gelir, taraftar rahatlar.

karaozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı artvints Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence 4 transfer lazım. serdar, kaddouri, sağbek, son olarak da sağ açık ve en önde oynayabilecek bir golcü. serdar sene sonu da olabilir. kaddouri şimdiden olmalı. öndeki sistemin oturması, oyuncunun formunun yükselmesi ve bero'nun daha etkin bir biçimde kullanılması açısından. sağ bek de önemli. ilk 11 belli seviyeye gelir, taraftar rahatlar.
    Romanya Milli sağbek varmış. Onu istiyormusuz. Birde @arifberkay Abi den anladığım kadarıyla takımlarında as oynamayan, tecrübeli, daha önceki dönemlerde de adı geçmiş adamlara yonelecekmisiz. Hoca Güney Amerikalı istemiyormuş.

Bunlardan geriye kalanları toplayinca bence alinacak forvet oyuncusu galiba Filip Djordevic. Hemde Lazio da adam. Galiba bu isimlerden birisi bu. Sağbek te Roman ise bir sagacik daha olabilir, belkide bu isim Kadduri dir...

Süper Golcü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

karaozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Adamım bence daha iyi bir forvete ihtiyacımız var. Böyle iri kıyım forvet bizde olmuyor. Daha kısa ve hızlı golcü lazım bize. Bence bu tipte aranan kan sporting lizbon daki Andre.

artvints - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Alıntı karaozgur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamım bence daha iyi bir forvete ihtiyacımız var. Böyle iri kıyım forvet bizde olmuyor. Daha kısa ve hızlı golcü lazım bize. Bence bu tipte aranan kan sporting lizbon daki Andre.
    iri kıyım sağbek de olmaz bizde.

Trabzonspor Kongre Üyesi

Uluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

@Ümit Küçük

Kweuke'yi bırakırsa Rize %99 düşer. Bunu olnlar da biliyor. Araya Cumhurbaşkanı girerse belki bırakırlar !!!

Performans olarak iyi olsa da , adam sorunlu hem de bayağa rahatsızından. Bizim takımda, camiada işi olmamalı. Bu adama güvenip 2. yarıya başlarız
    5 hafta sonra hır çıkarır , kadro dışı kalır !
    Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Trabzonspor Kongre Üyesi

Uluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

Romanya Milli sağbek varmış. Onu istiyormusuz. Birde @arifberkay Abi den anladığım kadarıyla takımlarında as oynamayan, tecrübeli, daha önceki dönemlerde de adı geçmiş adamlara yonelecekmisiz. Hoca Güney Amerikalı istemiyormuş.

Bunlardan geriye kalanları toplayinca bence alinacak forvet oyuncusu galiba Filip Djordevic. Hemde Lazio da adam. Galiba bu isimlerden birisi bu. Sağbek te Roman ise bir sagacik daha olabilir, belkide bu isim Kadduri dir...
    Gider Teofilo gibi sıkıntılı bir oyuncu alırsan ayrı , halbuki o ara Jackson Martinez i de alabilirdik. İnce eleyip sık dokuduktan sonra bence Güney Amerikalı oyuncular iyidir. Hem teknik ve fiziksel özellikleri iyi hemde genel olarak sert ve hırslı oluyorlar.

Dünya Kupasındaki Güney Amerikalı takımların oynadıüı futbol çok daha keyifli ve pozitifdi Avrupa takımlarından.

Hoca mutlaka Durica gibi takıma performansı ve tecrübesi üst düzey , risksiz 1-2 transfer isteyecektir. Sağ bek ve önlibero için mümkün mesela böyle transferler.
    Ancak forvet için gerekli teknik, yaratıcılık ve hız Avrupada bize pek uygun fiyatlara bulunmaz kolay kolay.
    Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Nereden
    Ankara

@ÇaGaTaY Scout transferleri genel manada geleceğe dönük oldu. O açıdan Fornaroli doğru model değil. Misal Durica geçiş süreci için alındı ve en faydalı transferimiz oldu. Fornaroli'ye hücum tek başına teslim edilir mi ? Bu sene edilir miydi ? Evet. Bundan sonraki sene için bir şey diyemiyorum. Kurulan kadro ve beklentiye göre değişir.
    Bu şekilde düşünmüyorum scaud ekibinin yapacağı transferler ihtiyacını görsun maliyeti uygun olsun yeter. Şapkadan tavşan çıkarmaya gerek yok. Mesela bedelsiz üst düzey bir sağ açık bulsunlar isterse 32 yaşında oldun
    Konu serdaracıl tarafından (13.11.2016 Saat 08:29 ) değiştirilmiştir.
    En büyük Trabzon

Nereden
    Ankara

Djordeviç harika olmaz mı, maggio ile paket yapsak
    Konu serdaracıl tarafından (13.11.2016 Saat 08:59 ) değiştirilmiştir.
    En büyük Trabzon

Sayfa 1795 Toplam 4005 Sayfadan BirinciBirinci ... 795 1295 1695 1745 1785 1793 1794 1795 1796 1797 1805 1845 1895 2295 2795 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)