Omar'ın buraya geleceğini sanmıyorum ben
Omar'ın buraya geleceğini sanmıyorum ben
Katar'la ilişkilerimiz şu anda çok iyi. Katar'ın ulusal bankası gelipte Trabzonspor'a forma sponsoru olduysa bu medya yoluyla orada da aksettirilmiştir Trabzonspor ismini çok yabancılamazlar şu durumda yani. Hem bonservis alma odaklı da düşünmemek lazım kiralanabilir . Benim tek endişem şikecilerin de ismi geçiyo bize gelmiyosa onlara yada başka bi ist takımına gitmemeli bence fazla yetenekli bi topçu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Atiba ile sözleşme yenilemişler diye haberler var öyleyse Onazi bizde demektir
Ondan bende istiyorum hatta ben direk Jaja istiyorum, 2011 modeli istiyorum 2 tane çift yönlü orta saha ve önde Jaja.
Ama Ersun hocanın sistemde illaki dmc oluyor, Atiba benzeri pis işleri yapan eleman diyelim... Bize bir tane Kante, Atiba, Essien tipi adam istiyor hoca , bu iş için mental sıkıntıları yoksa Onazi uygun oyuncu ama bir tanede Ekici nin yanına dediğin tarzda adam alacaktır yoksa kan çıkar. Benim için en önemli bölge orta saha.
____________onazi
________ekici_____xxxx
Hocanın kafasında böyle bişey olabilir. İşaretli yere Szymkowiak lazım. Eğer ön libero kullanmasaydık, Ekici yi de satıp 2 tane çift yönlü merkez orta saha, 1 tane Jaja olmak üzere 3 adam alalım derdim ama şuanki görüntüye göre bir tane dmc, bir tanede amc alacağız.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Omar el kaddouri ve martus bero aynı mevkide oynuyorlar
bunlardan sadece birisi alınır düşüncesindeyim. Extra olarak martus bero bunlara eklenebilir eğer diğer ikisinden birisi alınırsa. Sebebi ise diğer ikisi banko 11 oyuncusundan biri. Bero ise 20 yaşında geleceğe çok güzel yatırım olur diye düşünüyorum. Kiralık alınsa bile opsiyonu az olmaz seneye eksik mi kapatıcaz yoksa bunların opsiyonunu mu vericez. Malum bu sene uefa demediğimiz için gelirimiz yok
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Muhtemelen Atiba'yı beklediler. Olunca bize kaldı Onazi.
2 kap bıldırımı gelecek sanki buguniçime doğdu
....
http://www.transfermarkt.com.tr/fred...spieler/282783
keşke gelse. acaba hiç ilgilendik mi
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
Haftaya netleşir şenliklerine hoş geldiniz. Bugün saat 4-5 gibi "haftaya netleşir" sözünü duyarız.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
cardozo yatabare ndoye sefa musa özer douglas
bunlar ne zaman gidecek ? görüşmeler hiç yok mu ? ne kadar para gelicek bunlardan onuda bilseydik keşke
tosic i yalanlamisti nevzat aydin
insallah almazlar
baska topcu mu yok
„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
eger tosic gelirse ibanez nerde oynar
ikisi de gua sol bek
„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
"Değerli dostlar...
sabretmeyi hep beraber öğrenmeliyiz ve gaza gelmemeliyiz.
Artık yeni haberler haftaya." vb. mesajlar
2 hafta QNB ile geçti, 1 2 tane de u21 topcusu alıp kapatırlar transferi.. Nevzat Aydın'a ikinci kampa yetişmeyecek transfere gerek var mı demişler o da var diye cevap vermiş. Kısacası Eylüle kadar gider bu transfer işi![]()
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Basel müthiş transferler yapmış Seydou Doumbia, Mohamed El Younoussi, Kevin Bua, Balanta bunlar çok rahat kefil olabileceğimiz oyunculardı ama biz o bütçeyi geçen sene bir cahilin elinde mahvettik
Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Panik yaratmak istemem ama P.tesi fikstür çekiliyor, 1 ay sonrada lig başlıyor.))) 9 gün sonrada asıl kamp ve muhtemelen Zeki ile Yumlu nun 11 oynayacağı hazırlık maçları... Janko ve Emerson u transferin son günü getiren (Macarlara Uefa dan elendiğimiz gün getirmişti) Nevzat Aydın yine performansıyla göz kamaştırıyor. Daha sonra Giray Bulak ile birbirlerini suçladılar ama olan yine bize olmuştu. Şimdide yeni transferlerin bir kısmı 2. kampa da yetişmeyecekmiş, öyle söylüyor ve bunun önemli olmadığını belirtiyor. Twitleri duvarında duruyor.
Güvendiğim 2 kişi var, Muharrem Usta ve Ersun Yanal. Başaracaklarına inanıyorum gelecek sezon kendimize geliriz Avrupa hedefiyle yola çıkarız ama Nevzat Aydın biraz fazla rahat, diğer yöneticilerde staj aşamasındalar yaşayarak deneyim kazanacaklar. Eğer ''bugünü'' yorumlayacak olursak durum budur.
Konu Mert Oğuzlu61 tarafından (15.07.2016 Saat 11:12 ) değiştirilmiştir.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Tahminen 3 m euro isteyen kulübe 1.5 falan teklif ediyoruzdur ve normal olarak da sonuçlanmayacak bir pazarlık ve bekleyişe dönüşüyordur. Bu gidişle para olmadığı için 3. 4. alternatiflere dönülüp Xeqi, Mustafa'ya vs. yedek topcu alıp gelirler.
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
İyi bari block dememiş.))
Aslında arı kovanına çomak sokup kaçmak lazım, Giray Bulak haklıymış sen şöyleymişin böyleymişin yemeksepetini de batırırsın bu gidişle diye taraftar twit operasyonu yaparsa 1 haftada 7 tane adam getirir yabancıları da komple satar kampa mutlu mesut gireriz.Malum, gazla çalışan milletiz.
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)