Sayfa 600 Toplam 4005 Sayfadan BirinciBirinci ... 100 500 550 590 598 599 600 601 602 610 650 700 1100 1600 ... SonuncuSonuncu
Toplam 100112 adet sonuctan sayfa basi 14,976 ile 15,000 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Transfer Dosyası - 12 -

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Omar'ın buraya geleceğini sanmıyorum ben

Ertan 51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde

Alıntı Mollasalihoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onazi ile Sosa çok farklı oyuncular.
    Atibanın gitme ihtimali için yazdı galiba Gökhan renktaş.
    Atiba = Onazi
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

EkremOcal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı CasTo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanmam hocam Trabzon 6 7m Euro veremez 1 transfere bence yalan haber bu
    Katar'la ilişkilerimiz şu anda çok iyi. Katar'ın ulusal bankası gelipte Trabzonspor'a forma sponsoru olduysa bu medya yoluyla orada da aksettirilmiştir Trabzonspor ismini çok yabancılamazlar şu durumda yani. Hem bonservis alma odaklı da düşünmemek lazım kiralanabilir . Benim tek endişem şikecilerin de ismi geçiyo bize gelmiyosa onlara yada başka bi ist takımına gitmemeli bence fazla yetenekli bi topçu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yönetim Kurulu Mollasalihoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Ertan 51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atibanın gitme ihtimali için yazdı galiba Gökhan renktaş.
    Atiba = Onazi
    O olabilir.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

bahadır2561 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Atiba ile sözleşme yenilemişler diye haberler var öyleyse Onazi bizde demektir

Mert Oğuzlu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Ertan 51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 yarımın 1 tam etmemesi gibi oldu,
    Dalıyor çıkıyor dipten kum alamıyor
    sadece 4 gol atabilmiş Seri A kariyerinde.

( ben tümden karşı değilim,gelirse en çok destekleyenlerden olurum,sadece gönlümden geçeni yazdım,orta sahamızda hem defans yapabilen,hem hucuma çıkan,ara pası atan,şut çeken,gol atan,gol attıran eleman istiyorum ben,bu dediklerini yapan adam en az 10 milyon euro diyecek olursan,yok onlardan istemiyorum zaten,Onazi kalibresinde olan yada Ramil gibi gelecek vadedenlerinden olsa da olur.)

Ondan bende istiyorum hatta ben direk Jaja istiyorum, 2011 modeli istiyorum 2 tane çift yönlü orta saha ve önde Jaja.

Ama Ersun hocanın sistemde illaki dmc oluyor, Atiba benzeri pis işleri yapan eleman diyelim... Bize bir tane Kante, Atiba, Essien tipi adam istiyor hoca , bu iş için mental sıkıntıları yoksa Onazi uygun oyuncu ama bir tanede Ekici nin yanına dediğin tarzda adam alacaktır yoksa kan çıkar. Benim için en önemli bölge orta saha.

____________onazi

________ekici_____xxxx

Hocanın kafasında böyle bişey olabilir. İşaretli yere Szymkowiak lazım. Eğer ön libero kullanmasaydık, Ekici yi de satıp 2 tane çift yönlü merkez orta saha, 1 tane Jaja olmak üzere 3 adam alalım derdim ama şuanki görüntüye göre bir tane dmc, bir tanede amc alacağız.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Nereden
    Giresun

Unhappy

Alıntı EkremOcal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katar'la ilişkilerimiz şu anda çok iyi. Katar'ın ulusal bankası gelipte Trabzonspor'a forma sponsoru olduysa bu medya yoluyla orada da aksettirilmiştir Trabzonspor ismini çok yabancılamazlar şu durumda yani. Hem bonservis alma odaklı da düşünmemek lazım kiralanabilir . Benim tek endişem şikecilerin de ismi geçiyo bize gelmiyosa onlara yada başka bi ist takımına gitmemeli bence fazla yetenekli bi topçu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Omar el kaddouri ve martus bero aynı mevkide oynuyorlar

bunlardan sadece birisi alınır düşüncesindeyim. Extra olarak martus bero bunlara eklenebilir eğer diğer ikisinden birisi alınırsa. Sebebi ise diğer ikisi banko 11 oyuncusundan biri. Bero ise 20 yaşında geleceğe çok güzel yatırım olur diye düşünüyorum. Kiralık alınsa bile opsiyonu az olmaz seneye eksik mi kapatıcaz yoksa bunların opsiyonunu mu vericez. Malum bu sene uefa demediğimiz için gelirimiz yok
    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Muhtemelen Atiba'yı beklediler. Olunca bize kaldı Onazi.

Muhammet Yazici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

2 kap bıldırımı gelecek sanki bugun içime doğdu
    ....

Nereden
    Giresun

http://www.transfermarkt.com.tr/fred...spieler/282783

keşke gelse. acaba hiç ilgilendik mi
    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler

İ. SARAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Haftaya netleşir şenliklerine hoş geldiniz. Bugün saat 4-5 gibi "haftaya netleşir" sözünü duyarız.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Nereden
    Giresun

cardozo yatabare ndoye sefa musa özer douglas

bunlar ne zaman gidecek ? görüşmeler hiç yok mu ? ne kadar para gelicek bunlardan onuda bilseydik keşke

Nereden
    İstanbul

Alıntı İsmail SARAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haftaya netleşir şenliklerine hoş geldiniz. Bugün saat 4-5 gibi "haftaya netleşir" sözünü duyarız.

"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

İ. SARAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı Mert Oğuzlu61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında aceleci davranmamaları hoşuma gidiyor. Bazen de geç kalacağımızı düşünüyorum. Kafam çok karışık
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

exelans_25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Aslında aceleci davranmamaları hoşuma gidiyor. Bazen de geç kalacağımızı düşünüyorum. Kafam çok karışık
    Bugun en az 1kap gelmeli taraftarin da cani var
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

TS-AKCAABAT-61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

tosic i yalanlamisti nevzat aydin
    insallah almazlar
    baska topcu mu yok
    „Choose a lazy person to do a hard job.
    Because a lazy person will find an easy way to do it.“
    BILL GATES

TS-AKCAABAT-61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

eger tosic gelirse ibanez nerde oynar
    ikisi de gua sol bek
    „Choose a lazy person to do a hard job.
    Because a lazy person will find an easy way to do it.“
    BILL GATES

murmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alıntı hofsaale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hem ismı olacak hemde katkı yapacak büyük bir transfer yapabilmek ve bu transferi youtube dan duyursak...Youtube kanalimiz baya abone kazanir...
    Bu tür şeyler hep taraftarın aklına geliyor, ama kulüpteki sorumluların aklına gelmesi lazım

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Erkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

"Değerli dostlar...
    sabretmeyi hep beraber öğrenmeliyiz ve gaza gelmemeliyiz.
    Artık yeni haberler haftaya." vb. mesajlar

2 hafta QNB ile geçti, 1 2 tane de u21 topcusu alıp kapatırlar transferi.. Nevzat Aydın'a ikinci kampa yetişmeyecek transfere gerek var mı demişler o da var diye cevap vermiş. Kısacası Eylüle kadar gider bu transfer işi
    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

mesaced1967 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ardahan

Basel müthiş transferler yapmış Seydou Doumbia, Mohamed El Younoussi, Kevin Bua, Balanta bunlar çok rahat kefil olabileceğimiz oyunculardı ama biz o bütçeyi geçen sene bir cahilin elinde mahvettik

Gökhan Uzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Mollasalihoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onazi ile Sosa çok farklı oyuncular.
    Evet fakat oğuzhanı öne atma derdindeler. O yüzden hem ön libero hem de b2b olarak kullanabilirler.
    Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
    (Dozer) Cemil Usta
    Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Nereden
    İstanbul

Panik yaratmak istemem ama P.tesi fikstür çekiliyor, 1 ay sonrada lig başlıyor. ))) 9 gün sonrada asıl kamp ve muhtemelen Zeki ile Yumlu nun 11 oynayacağı hazırlık maçları... Janko ve Emerson u transferin son günü getiren (Macarlara Uefa dan elendiğimiz gün getirmişti) Nevzat Aydın yine performansıyla göz kamaştırıyor. Daha sonra Giray Bulak ile birbirlerini suçladılar ama olan yine bize olmuştu. Şimdide yeni transferlerin bir kısmı 2. kampa da yetişmeyecekmiş, öyle söylüyor ve bunun önemli olmadığını belirtiyor. Twitleri duvarında duruyor.

Güvendiğim 2 kişi var, Muharrem Usta ve Ersun Yanal. Başaracaklarına inanıyorum gelecek sezon kendimize geliriz Avrupa hedefiyle yola çıkarız ama Nevzat Aydın biraz fazla rahat, diğer yöneticilerde staj aşamasındalar yaşayarak deneyim kazanacaklar. Eğer ''bugünü'' yorumlayacak olursak durum budur.
    Konu Mert Oğuzlu61 tarafından (15.07.2016 Saat 11:12 ) değiştirilmiştir.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Erkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

Tahminen 3 m euro isteyen kulübe 1.5 falan teklif ediyoruzdur ve normal olarak da sonuçlanmayacak bir pazarlık ve bekleyişe dönüşüyordur. Bu gidişle para olmadığı için 3. 4. alternatiflere dönülüp Xeqi, Mustafa'ya vs. yedek topcu alıp gelirler.
    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

BMN Yönetim Kurulu Yiğit Gayretli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Mert Oğuzlu61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Panik yaratmak istemem ama P.tesi fikstür çekiliyor, 1 ay sonrada lig başlıyor. ))) 9 gün sonrada asıl kamp ve muhtemelen Zeki ile Yumlu nun 11 oynayacağı hazırlık maçları... Janko ve Emerson u transferin son günü getiren (Macarlara Uefa dan elendiğimiz gün getirmişti) Nevzat Aydın yine performansıyla göz kamaştırıyor. Daha sonra Giray Bulak ile birbirlerini suçladılar ama olan yine bize olmuştu. Şimdide yeni transferlerin bir kısmı 2. kampa da yetişmeyecekmiş, öyle söylüyor ve bunun önemli olmadığını belirtiyor. Twitleri duvarında duruyor.

Güvendiğim 2 kişi var, Muharrem Usta ve Ersun Yanal. Başaracaklarına inanıyorum gelecek sezon kendimize geliriz Avrupa hedefiyle yola çıkarız ama Nevzat Aydın biraz fazla rahat, diğer yöneticilerde staj aşamasındalar yaşayarak deneyim kazanacaklar. Eğer ''bugünü'' yorumlayacak olursak durum budur.
    Nevzat Aydın'ın aynı rahat tavrı benim de dikkatimi çekiyor.

Önceki akşam kinayeli bir tivit attım bu rahatlığıyla ilgili, cevap vermedi. Rahatsız olmuş olabilir, olmuşsa hedef şaşmamış demektir
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Nereden
    İstanbul

Alıntı Yiğit Gayretli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nevzat Aydın'ın aynı rahat tavrı benim de dikkatimi çekiyor.

Önceki akşam kinayeli bir tivit attım bu rahatlığıyla ilgili, cevap vermedi. Rahatsız olmuş olabilir, olmuşsa hedef şaşmamış demektir

İyi bari block dememiş. ))

Aslında arı kovanına çomak sokup kaçmak lazım, Giray Bulak haklıymış sen şöyleymişin böyleymişin yemeksepetini de batırırsın bu gidişle diye taraftar twit operasyonu yaparsa 1 haftada 7 tane adam getirir yabancıları da komple satar kampa mutlu mesut gireriz. Malum, gazla çalışan milletiz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)