Bu kadrolara devamlı Yusuf yazılıyor ben bu yusufta ne bulduğunuzu çok merak ediyorum adam geçemiyor orta yapmasını bilmiyor tek avantajlı yaşı genç ve hızlı olması yani tipik bir Anadolu takımı futbolcusu
Uzun zamandır bizde oynuyor ama üzerine bir gram koymadı buda bundan sonra koymayacağının işareti bence Yusuf konusunda artık kararımızı vermemiz lazım onu bizden daha iyi tanıyan yok hazır piyasası varken okutmak lazım
Gaziantepde orkan diye bir çocuk var inanılmaz bir çıkışta bence Muhammetle takas edilip Yusufun yerine konulmalı
Bence önceki yönetimleri kastediyorlar. Harcanan para ve alınan oyuncuların sayısı göz önüne alınırsa bence transferler başarısız değil. Başarılı olarak nitelendirilen transfer dönemlerine baktığımızda genelde yüksek meblağlar harcanıyor ve onlarca oyuncu transferi yapılıyor, aralarından birkaçı tutuyor.
Ciddi anlamda patlayan Suk ve İbanez oldu, onlara da toplam 2 milyon euro civarı bir para ödendi. Biri kiralık öbürü de yıllık 850 bin euro kazanıyor. Çok felaket bir tablo değil genel olarak.
thiago neves
ofansif acidan takimi yonetebilecek kapasitede
HEP DESTEK TAM DESTEK
ekici gitti aatif geldi 10 numara oynadi diyelim... sag kanat yusuf mu yine, yoksa aatif kanatsa yazici mi 10 numara.... yusuflarla olmaz, ilk onbirde olmaz.
Hani sag acik alacaktik, öyle diyordular ilk önce.
Pereira twitterda heyecanlı twitler atmış. Ah garibim bilmiyor ki birkaç hafta sonra futbolu unutacağını.
tolgay-ekici takası olsa keşke
okay-tolgay ikilisi merkezi oldukca rahatlatır.
9-10 transferleri ile takım şekillenir.
Sag acık alınmazsa yazici yarım sezon bence o bolgeyi goturur.
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Lig bitti Trabzonspor ligi 10.bitirdiler deseler keske..
Vallahi inanilmaz sevinirim..
Çünkü ciddi manada endiselerim var..
-----okay---tolgay---
ibanez/yazici---transfer---castillo
---------transfer-------------
ben ikinci devre icin buna razıyım.
stoper almayalım diyoruz da
ugur,durica,yumlu eldeki stoperer bunlar.
Bu alınan topçularla sıradan bir Anadolu takımı olma yolunda tam gaz devam.Takıma seviye atlatacak futbolcular lazım.Mesela ben Bero'yu beğeniyorum -yaşına göre iyi- fakat 28-29 yaşında olsa çok da gerek yok derim.Durica dışında bu bizim tam istediğimiz futbolcu diyebileceğimiz bir futbolcu yok.
İnşallah alırlar bu caceresi çok çok iyi oyuncu koy sağ beke orada da süper oynar
Konu savas avci tarafından (05.01.2017 Saat 17:38 ) değiştirilmiştir.
Şayet Serdar'ın masada çark edip fazla para istediği doğru ise Muharrem Usta'nın yerinde olsam Cacares'e p.çliğine istediği maaşı veririm.
Taraftarı son dakikaya kadar çıldırtmadan geçen bi transfer dönemi oldu mu hiç?
Forvet, sağ açık, 10 numara, stoper, belki bi de orta saha transferleri mutlaka yapılmalı
Gerçi sezona sağ beksiz başlayan yönetimden bunları beklemek hayalcilik ama neyse
Yusuf konusunda imzami atarım.
Mental olarak zayıflığı olan biri futbol oynamamali
Futbol en az satranç kadar zeka oyunudur.
Kaldı ki ben yetenekli olduğunu da düşünmüyorum orta kesemeyen kanat oyuncusu mu olur.
TS de oluyor çünkü hiçbir oyuncumuz orta kesemiyor.
Açık soyliyim kaleci de dahil orta kesemiyorsa takımda bir dakka tutmam
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Okay,aytaç,onazi bu adamlarla kurulan orta saha 3. Lig takımını dahi yenemiyor çok kötü adamlar orta alana mutlaka yaratıcı ve oyunun kaderini değiştirebilecek adamlar almalıyız yoksa hangi dizilişi yaparsan yap başarısızlığa mahkumsun.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
yusuf yazıcıyı öldürmeyelim hemen genç oyuncu potansiyeli yüksek biz böyle davrandığımız sürece çok adam yeriz arkasında durmak yerine önüne engel koymak çok yanlış.Muhammet beşiri eleştirdiniz şuan forvetlerimiz ortada bu gençlerin üzerine gidilmesi taraftarıyım ben transferdede bunların yanına tecrübeli adamlar koymak gerek şuan bence en önemli transfer ön libero sonra santrafor ve kanat
Onazi defanstan ne kadar uzak durur bizim için okadar iyi olur aman aman orta sahanın berisine geçmesin hücumda takılsın
Takımın şuanda bulunduğu yer itibariyle genç oyuncuları pişirecek ve yetiştirecek durumu söz konusu değil. Genç oyuncuları illa yetiştirmek istiyor isek, galatasaray ' ın ardayı manisaya yollaması gibi süper ligde bir takıma kiraya yollayarak gelişmelerini sağlayabiliriz.
Şuan Trabzonspor 13.sırada bulunuyor. Bu çocuklar yüzünden üst üste puanlar kaybedilmesi, o çocukların Trabzonspordaki futbol hayatlarını bitirir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)