Çok dua ettim asker ve polislerimize Trabzonporumuzu da unutamadım.Bu akşam bir galibiyet alda rahat bir uyku çekelim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 25.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Mersin İdman Yurdu l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
vurur geçeriz, bu maç öyle böyle değil sezonun EN ÖNEMLİ maçı....
bunun farkında olduğunu düşünüyorum futbolcuların, sıkıntı ile geçer ama maç bizim...
köpek baharı görmüş ama kışın yediğim taşın hesabını bana sorun demiş...
baharı göreceğiz ama çektiğimiz sıkıntılar yanımıza kar kalıcak....... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleamma da gerginiz hakikaten... Allah bu günleri bir daha yaşatmasınBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnümuzdeki 3 maçta 6 puan iyi gelir. Ben 6 puanı alacağımızı düşünüyorum.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleamma da gerginiz hakikaten... Allah bu günleri bir daha yaşatmasınSadece Trabzonspor..
Yorum
-
Şu mersinle, sivası yenemiyosan küme düş zaten hakedersin.Üstelik bu oyuncu grubu ve teknik direktörle ptt'ye düşsen ordanda 2.lige düşersin.Yedek klüben 2.lig kırmızı grup ayarındaEn son Şerafettin Kara tarafından düzenlendi; 11.03.2016, 16:47.
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEsteban'ı birebir bırakmamak lazım, golü yiyor.
Orta saha güçlü bu akşam
Marin Cardozo'yu besleyebilirse rahat kazanırız.
Haftalar sonra 3 puan gelsin artık.
BJK'ye korku salalım.Biz kim korku salmak kim bu sezon, tek atımlık barutumuz var, onu da bu gece attık attık, atamadık, her türlü içimizde patlar.
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaşa korku salmak deyince, çizgi filmler de can havliyle çalışıp çıkarabildiği siyah dumanın içinde parçaları darmadağın olan yaşlı arabalar geldi gözümün önüne...Biz kim korku salmak kim bu sezon, tek atımlık barutumuz var, onu da bu gece attık attık, atamadık, her türlü içimizde patlar.
Takımın durumu ne olursa olsunBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş o stadyumdan beklenildiği kadar rahat çıkamaz.
Takımın durumu ne olursa olsunBu Trabzonsporu yenemeyecek takımları futbol okullarında kötü örnek olarak müfredata koymaları lazım
Yorum
Yorum