Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 25.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Mersin İdman Yurdu l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok dua ettim asker ve polislerimize Trabzonporumuzu da unutamadım.Bu akşam bir galibiyet alda rahat bir uyku çekelim...
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Önümuzdeki 3 maçta 6 puan iyi gelir. Ben 6 puanı alacağımızı düşünüyorum.

Yorum

• vurur geçeriz, bu maç öyle böyle değil sezonun EN ÖNEMLİ maçı....
        bunun farkında olduğunu düşünüyorum futbolcuların, sıkıntı ile geçer ama maç bizim...
        köpek baharı görmüş ama kışın yediğim taşın hesabını bana sorun demiş...
        baharı göreceğiz ama çektiğimiz sıkıntılar yanımıza kar kalıcak...
        .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• amma da gerginiz hakikaten... Allah bu günleri bir daha yaşatmasın

Yorum

• Hami hoca yine saçma sapan bir kadro ve değişiklikler yapmazsa bir adım öndeyiz.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              amma da gerginiz hakikaten... Allah bu günleri bir daha yaşatmasın
              Ne diyosun abi, kazanır mıyız ?
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Esteban, Cavanda, Mustafa Yumlu, Akakpo, Yusuf Erdoğan, Okay Yokuşlu, Aytaç Kara, Erkan Zengin, Marin, Sefa Yılmaz ve Cardozo
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Esteban'ı birebir bırakmamak lazım, golü yiyor.

Orta saha güçlü bu akşam

Marin Cardozo'yu besleyebilirse rahat kazanırız.

Haftalar sonra 3 puan gelsin artık.

BJK'ye korku salalım.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Önümuzdeki 3 maçta 6 puan iyi gelir. Ben 6 puanı alacağımızı düşünüyorum.
                    bu maçı alırsak en az 7 puan gelir bence
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Sefa bence bu akşam yedek başlamalı.

Marin, Erkan ve Cardozo ise olmazsa olmazlar.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        amma da gerginiz hakikaten... Allah bu günleri bir daha yaşatmasın
                        Abi gerçekten o kadar gergin ki ortalık, çoğu kişi duygularını kaybediyor resmen.. Kimseye de haksız denmiyor ama az önce paylaştığınız yazıda ki gibi ( Aksal Yavuz'a ait olan ) bu durumda daha hırslanmak gerek aslında. Tabii ne kadar mümkün bilemiyorum ama yine de size paylaştığınız için teşekkür ederim.
                        Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Şu mersinle, sivası yenemiyosan küme düş zaten hakedersin.Üstelik bu oyuncu grubu ve teknik direktörle ptt'ye düşsen ordanda 2.lige düşersin.Yedek klüben 2.lig kırmızı grup ayarında
                          En son Şerafettin Kara tarafından düzenlendi; 11.03.2016, 16:47.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Esteban'ı birebir bırakmamak lazım, golü yiyor.

Orta saha güçlü bu akşam

Marin Cardozo'yu besleyebilirse rahat kazanırız.

Haftalar sonra 3 puan gelsin artık.

BJK'ye korku salalım.
                            Beşiktaşa korku salmak deyince, çizgi filmler de can havliyle çalışıp çıkarabildiği siyah dumanın içinde parçaları darmadağın olan yaşlı arabalar geldi gözümün önüne... Biz kim korku salmak kim bu sezon, tek atımlık barutumuz var, onu da bu gece attık attık, atamadık, her türlü içimizde patlar.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beşiktaşa korku salmak deyince, çizgi filmler de can havliyle çalışıp çıkarabildiği siyah dumanın içinde parçaları darmadağın olan yaşlı arabalar geldi gözümün önüne... Biz kim korku salmak kim bu sezon, tek atımlık barutumuz var, onu da bu gece attık attık, atamadık, her türlü içimizde patlar.
                              Beşiktaş o stadyumdan beklenildiği kadar rahat çıkamaz.

Takımın durumu ne olursa olsun

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beşiktaş o stadyumdan beklenildiği kadar rahat çıkamaz.

Takımın durumu ne olursa olsun
                                Görecük Bu Trabzonsporu yenemeyecek takımları futbol okullarında kötü örnek olarak müfredata koymaları lazım

Yorum

Yükleniyor...
                                X