Zaten Trabzonspor aðaoðlu olayýný çözmeden hiçbirþey yapamaz.Þu anda baþkanlýk yapabilecek tek adam inþallah olur
7 maç 1 puan 2 gol:
Efsane Trabzonspor düþma hattýnda!
N'olur yolcu,sevaptýr,sakýn üþenme,
Aþaðýdaki sayýya 1 tane de sen ekle.
1
Zaten Trabzonspor aðaoðlu olayýný çözmeden hiçbirþey yapamaz.Þu anda baþkanlýk yapabilecek tek adam inþallah olur
Ahmet Aðaoðlu nun kesin çözüm olabileceðini bilseydim seve seve evet derdim..
Baþka alternatifler üzerinde tartýþýlabilir...
VERENA (KIRANKAÞ)
bir tane oyum var aday olsada olmasada ona atacagým!!!
Profesyonelleþemeyen Kurumsallaþamayan hiç bir kurumun baþarýlý olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
ben istiyorum
Ýnsanlarý iþaret ederek suçlarken, diðer 3 parmaðýnýzýn sizi gösterdiðini unutmayýn.
gelecegini bilsem destek verirdim. ilk geldiginde baskan olup cekildi, cok isler dönüyor, bu isler bizi asar. bizdeki sorun baska.
bu arada paflarada helal olsun, adamlar son maclarda hic yenilmediler.
Ortaya daha iyi bir isim atýlana kadar ben de AHMET AÐAOÐLU diyorum
Fanatik Pacci
kendiside isterse, Ahmet Agaoglu ya bende evet derim.
TRABZONSPOR
Ahmet Aðaoðlu gelmez, getirtmezler... Gene tehditler, gene kurþunlar...
evet gelemez ancak bize böyle albayrak getirilir keþke gelse Trabzonspor için en çok kabul edilen baþkan adayýdýr ahmet aðaoðlu inþallah diyorum
Kime sorduysam o adam gelmez TRABZON'a dedi..Hayret biþi ya!!!!
"-Ben ALLAH'ýn adaletine inanýyorum.." Onur Recep Kývrak!
1 deðil 10 tane oyum var nerdeee teþke gelse
Ne Olmuþ Þampiyon Olamadýysak,,,
Hayallerimizi Satmadýk'ya,,,
"Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktýr" demiþ Johan Cruyff
Trabzonspor da Türkiye gibidir. Ýkisi de baðýmsýz deðil malesef.
Rabbim TÜRKÜ korusun!
su adamý ýkna edemezlermý býsekýlde
Ahmet Aðaoðlu ha. Bence iyi fikir
ODTÜ'lü bir hocanýn Trabzonspor atkýsýyla dolaþan Trabzonsporlular hakkýndaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onlarýn sevgisi, derdi bir baþka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kýzamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman þehirlerine küsmüþ, þehirlerinden utanmýþ olurlar''
bence Aðaoðlu'nun gelmesi yönündeki engeller yoðun taraftar baskýsýyla aþýlmalý.taraftar yüksek oranla Aðaoðlu'na sahip çýkarsa bunun karþýsýnda hangi güç durabilir.halka raðmen yapýlan hiçbir hareket baþarýya ulaþamaz.taraftar Aðaoðlu'nun yanýnda inatla ve ýsrarla durursa bence engellerin aþýlmasý yönünde önemli adýmlar atýlýr.arkasýna taraftar desteðini alan Aðaoðlu'da daha cesurca aday olur...
Daha iyi bir isim sen söylesene??? denenmedik biri olsun.
Karizma = Ahmet Aðaoðlu
Futbol Bilgisi = Ahmet Aðaoðlu
Vizyon = Ahmet Aðaoðlu
Para = Ahmet Aðaoðlu
Lobi = Ahmet Aðaoðlu
Herþeyden önemlisi TRABZONSPORLULUK = Ahmet Aðaoðlu
Gelin hep birlikte bu topici daha da geniþ kitlelere yayalým, gerekirse yürüyüþ yapalým, Ahmet Aðaoðlunun iþ yerini basalým, yapalým iþte bir þeyler yoksa her hafta Anadolunun bir köþesinde Trabzon kümeye laflarýný duydukça týrnaklarýmýzý yemeye devam ederiz.
SÝZE SESLENÝYORUM TRABZONSPOR TARAFTARLARI UYANIN VE BU SESE KULAK VERÝN
"Ordu göreve" pankartý açanlar gibi biz de "Aðaoðlu Göreve" pankartý açalým.
Fýrtýna,Ýhtilal,Efsane'nin geri dönmesi için ben de "ÝHTÝLAL" diyorum...
Yeterki bizi biri kurtarsýn kim olursa olsun...
Ahmet aðaoðlu iyi fikir
bundan sonra kongre de yapýlacak herhangi demokratik olmayan tavýr taraftara yapýlýr.taraftarý karþýsýna alanda orda fazla duramaz....bundan sonra aðaoðlunu tehdit edemezler....çýkýþ noktamýz aðaoðlu ise o olur.bunu KÝMSE engelleyemez....
.........::::ýl cApiTaNo::::.......
O zaman mafyayý bu takýmdan uzak tutacaðýz bir þekilde, bakýn bugün yine haftalardýr olduðu gibi yine yenildik, peki üzülen kim bizler mafyanýn s........nde bile deðil yenilgi, o yüzden taraftarlar olarak bir devrim yapýp bu adamý ne edip edip getirmeliyiz, denenmemiþ ve tertemiz bir o kaldý.
Bizi tek kurtarabilcek isim Ahmet Aðaoðlu.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)