Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

61 numaralı forma suistimal ediliyor!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 61 numaralı forma suistimal ediliyor!

Akçaabat Sebatspor’dan önceki sezon başında Ankaragücü’ne transfer olan genç milli futbolcu Abdurrahman Dereli, basında “Ara transferde Galatasaray’a transfer olacak” şeklinde çıkan haberler üzerine bir açıklama yaparken, kendisine resmi bir teklif gelmediğini, ancak Galatasaray’da oynamayı da çok istediğini söyledi.

“Galatasaray’da kim oynamak istemez ki” diyen genç futbolcu, “Ancak Ankaragücü ile sözleşmem devam ediyor ve şu anda takımımın başarısından başka bir şey düşünmek istemiyorum” dedi.

Kendisini isteyen bir çok kulübün olduğunu belirten Abdurrahman Dereli, ”Galatasaray’dan bana gelen resmi bir teklif yok, ancak gelirse orada oynamayı çok isterim. Benim için şu anda önemli olan Ankaragücü’nün başarısı. Ankaragücü camiası çok büyük. Tesisleriyle, taraftarıyla gerçek bir takımız. Böylesine büyük bir camiaya hizmet etmekten dolayı çok mutluyum. Sarı-lacivertli formayı giymek benim için büyük bir onur” diye konuştu.

türkiye liginde oynayan hehemn hemen tüm takımlarda bir 61 numaralı forma giyen topcu var. önceleri bunla guru duyuyodum ama böyle bişede bekliyodum.
    61 numaralı formayı giyen bi topçu kendisini trabzonspora göstermek için oynar yada fanatik trabzonsporludur diye düşünüyorum. bilmem yalnışmıyım. ama abdurrahman arkadaşımız bu açıklamalarıyla giydiği 61 numaralı formayı suistimal etmiştir. bunun bi anlam içermesi lazım. herkesin 61 giymesi beni rahıtsız etmeye başladı artık.
    "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Evet, bu da bir konu.
    En son bordobluex tarafından düzenlendi; 28.11.2006, 21:53.

Yorum

Eski defterleri açma diyecekler ama Abdurrahman 61 numaralı formayı suistimal etse ne olur etmese ne olur.. hem daha olay henüz gerçekleşmemiş bile,sadece yorumdan ibaret.. Fb'ye imza atmış 61 numara görmek isteyen gökyüzüne baksın yok sonu olmadı, baksın işte bir yerlere yahu..
      #7 King of Kings

Yorum

İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eski defterleri açma diyecekler ama Abdurrahman 61 numaralı formayı suistimal etse ne olur etmese ne olur.. hem daha olay henüz gerçekleşmemiş bile,sadece yorumdan ibaret.. Fb'ye imza atmış 61 numara görmek isteyen gökyüzüne baksın yok sonu olmadı, baksın işte bir yerlere yahu..
        Konuyu açmayayım dedim ama sen açmışsın, hay ağzına sağlık.

Bu muhabbetin ucu başkasına dokunur işte böyle.

Yorum

"Abdurrahman" denen şahsıyat, şahsına münhasır yaptığı açıklama beni ne kadar ilgilendirdi; ağlasam duymaz herhalde...!

Kim bu adam? Herkes Trabzonlu olabilr fakat Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır. Formanın arkasına "61" yazıp futbolda "delikanlılık" yapmaya benzemez herhalde. Yaptığı açıklamalrdan bu kolaylıkla anlayabiliyoruz...

Yorum

ben galatasaraya transfer olamaz demiyorum. böyle açıklamalar yapamaz. nedemek her topçu gs de pynamak ister. isterse göklere bakalım. o formayı giymek ayrıcalıktır. madem iş olsun diye giyiyosun. işte onu diyorum bende herkes giymesin 61 numaralı forma...
            "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Akçaabat Sebatspor’dan önceki sezon başında Ankaragücü’ne transfer olan genç milli futbolcu Abdurrahman Dereli, basında “Ara transferde Galatasaray’a transfer olacak” şeklinde çıkan haberler üzerine bir açıklama yaparken, kendisine resmi bir teklif gelmediğini, ancak Galatasaray’da oynamayı da çok istediğini söyledi.

“Galatasaray’da kim oynamak istemez ki” diyen genç futbolcu, “Ancak Ankaragücü ile sözleşmem devam ediyor ve şu anda takımımın başarısından başka bir şey düşünmek istemiyorum” dedi.

Kendisini isteyen bir çok kulübün olduğunu belirten Abdurrahman Dereli, ”Galatasaray’dan bana gelen resmi bir teklif yok, ancak gelirse orada oynamayı çok isterim. Benim için şu anda önemli olan Ankaragücü’nün başarısı. Ankaragücü camiası çok büyük. Tesisleriyle, taraftarıyla gerçek bir takımız. Böylesine büyük bir camiaya hizmet etmekten dolayı çok mutluyum. Sarı-lacivertli formayı giymek benim için büyük bir onur” diye konuştu.

türkiye liginde oynayan hehemn hemen tüm takımlarda bir 61 numaralı forma giyen topcu var. önceleri bunla guru duyuyodum ama böyle bişede bekliyodum.
              61 numaralı formayı giyen bi topçu kendisini trabzonspora göstermek için oynar yada fanatik trabzonsporludur diye düşünüyorum. bilmem yalnışmıyım. ama abdurrahman arkadaşımız bu açıklamalarıyla giydiği 61 numaralı formayı suistimal etmiştir. bunun bi anlam içermesi lazım. herkesin 61 giymesi beni rahıtsız etmeye başladı artık.
              Haklısınız ama yapacak bir şey, 61 nolu forma için kural koyamazsın, elin oğlunun ağzı da torba değil ki....
              Saygılar

Yorum

bu nedir ya takımımız dibe vurdu, derdimiz abdurrahmanın formasının numarası. ne hali varsa görsün kardeşim....

Yorum

İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O 61 numarayı giyen çocukların Trabzonspor sevgileri o kadar çok suistimal edildi ki... Odasında TS posteri asılı olan birinci lig topçusu tanıyorum ben. Ama bunun ona, ya da onlara, zaman kaybettirmekten başka bir getirisi olmadı. Liçkin, Misse Misse kadar şans bulamadılar.

Ayrıca Hami ile Tugay'ı karşılaştırdığımda Tugay'ın gs'yi tercih etmesini onun adına bir şans olduğunu düşünüyorum. Adamı Almanya'dan yalvar yakar geri çağırıp futbol hayatını bitirdik, hala daha jübile yapmadık...

Çuvaldız-iğne meselesi...

Yorum

Bence butür demeç futbolcuları suçlamak yerine, bu genç arkadaşlar "Neden butür demeçler veriyor" diye düşünmek gerek...

Akçaabat'lı Mehmet Sebattan Gs.transfer olmuş, kalesini devralmıştı. Şampiyon olduklarında, Mehmet gs. tribünleri karşısında horon oynuyordu...

Trabzonspor'u Trabzonspor yapan değerler son yıllarda öyle dejenere oldu ki, bu tür açıklamalar bu dejenerasyonun eseridir. Kendi değerlerimize sahip çıkamayan da, sahadaki Trabzon kökenli futbolcusuna küfür eden de bizleriz arkadaşlar.

Bu yüzden şapkamızı önümüze koyup, ciddi ciddi düşünmek zorundayız... Ama evvela, Trabzonspor'u meydana getiren değerleri, maddeler altında sıralayıp "Taraftarlık Yemini" oluşturmalıyız, bu değerlerden sapmayacağımıza dair... Sonra da, bunu o formayı giyenlere dikte ettireceğiz... Aksi takdirde ne olacağını beklemeye gerek yok, olanlar bir anıt gibi duruyor puan cetvelinde...

Yorum

61 numara Trabzonsporun yanısıra Trabzonu da simgeler. Gerçi 61 onemseyenler Trabzonsporuda tutarlar genelde(arabaların arkasındakı bordomavı 61 ler). ama hepımızde bılıyoruzkı her Trabzonlu Trabzonsporlu degıl. bence fazla kafa takmamak gerekır. bızde tutanları bulalaım yeter. bır laf varıdr her sakallıyı deden mı sandın. her 61 numaralı forma gıyenı Trabzonsporlu mu sandın

Yorum

Evet söylenecek çok şey var ama bence en önemlisi
                        1.Her Trabzonlu TS'lu değildir.Acı ama gerçek.
                        2.TS forması giyipte başka takım taraftarı olan futbolcular da vardır.
                        3.Aslolan TS'lu olmaktır, Trabzonlu olmak değil.
                        Şimdi bunları açalım.TS'umuza en fazla zarar veren 1.maddeye uyanlardır.Örnek Ergün Gürsoy;TS ne zaman ligde iddaalı bir konuma gelse bu herif-i naşerif avdet eder transfer dedikodularını ortaya atarak işleyen tekere çomak sokar.2.maddeye uyan futbolculara örnek vermeye gerek yok herkes az çok herşeyi biliyor zaten.Bize düşen formayı giyene değil o formanın hakkını verene saygı duymaktır.3.madde ise ortalıkta Trabzonlu olduğunu söyleyip dost meclislerinde aldığı içkininde tesiri ile tuttuğu gerçek takımı açıkladığı görüntüleri medyaya yansıdığı halde hala bazı TV ekranlarında sözümona TS'un kurtuluşunu arzu edermişcesine atıp tutan bir zamanlar yönetimde bile bulunabilmiş kimselere itibar edilmemesini öğrenmek.
                        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

ya digerlerini bilmemde abdurrahmanın ben baya iyi bi trabzonlu ve sporlu oldugunu biliyorum ama galiba baya sorunları olmus sebatta belki bu yuzden trabzona donmek istemiyodur

Yorum

adamın istanbulda anasına bıle sovseler kapıdan kovulsa bacadan tekrar donuyo.

amaaa iş Trabzon olunca cok bunaldım donenem.

Yorum

ee para orda hayat orda kabul edelim bazı seyleri yurekten sevmeyenler trazonlulugu onemli bisey olarak gormeyenler aynı yabancı futbolcular gibi ilk once bunlara bakıyo

Yorum

Çalışıyor...
                              X