Akçaabat Sebatspor’dan önceki sezon başında Ankaragücü’ne transfer olan genç milli futbolcu Abdurrahman Dereli, basında “Ara transferde Galatasaray’a transfer olacak” şeklinde çıkan haberler üzerine bir açıklama yaparken, kendisine resmi bir teklif gelmediğini, ancak Galatasaray’da oynamayı da çok istediğini söyledi.
“Galatasaray’da kim oynamak istemez ki” diyen genç futbolcu, “Ancak Ankaragücü ile sözleşmem devam ediyor ve şu anda takımımın başarısından başka bir şey düşünmek istemiyorum” dedi.
Kendisini isteyen bir çok kulübün olduğunu belirten Abdurrahman Dereli, ”Galatasaray’dan bana gelen resmi bir teklif yok, ancak gelirse orada oynamayı çok isterim. Benim için şu anda önemli olan Ankaragücü’nün başarısı. Ankaragücü camiası çok büyük. Tesisleriyle, taraftarıyla gerçek bir takımız. Böylesine büyük bir camiaya hizmet etmekten dolayı çok mutluyum. Sarı-lacivertli formayı giymek benim için büyük bir onur” diye konuştu.
türkiye liginde oynayan hehemn hemen tüm takımlarda bir 61 numaralı forma giyen topcu var. önceleri bunla guru duyuyodum ama böyle bişede bekliyodum.
61 numaralı formayı giyen bi topçu kendisini trabzonspora göstermek için oynar yada fanatik trabzonsporludur diye düşünüyorum. bilmem yalnışmıyım. ama abdurrahman arkadaşımız bu açıklamalarıyla giydiği 61 numaralı formayı suistimal etmiştir. bunun bi anlam içermesi lazım. herkesin 61 giymesi beni rahıtsız etmeye başladı artık.