Allah hayırlı bir kariyer nasip etsin. Terbiyesizliğin alemi yok destek olalım. Heyecan insanın basiretini bağlar
1997 doğumlu ofansif orta saha oyuncusu Yusuf bu sene u-21 takımıyla 4 gol kaydetmiş. Ayrıca kendisiyle 5 yıllık sözleşme imzalandı. Beklenmedik şekilde bu akşam oynanacak kupa maçında ilk 11'de. Allah utandırmasın.
Tam Adı: Yusuf Yazıcı
Mevki: Orta Saha
Forma No: #97
Doğum tarihi(Yaş): 29 Ocak 1997 (19)
Doğum Yeri: Trabzon
Ülke/Uyruk: Türk
Ödenilen Bonservis Bedeli: -
Maaş(Maç Başı): ?
Transfer Edildiği Kulüp: Alt Yapı
Takıma Katılma Tarihi: Aralık 2015
Sözleşme Bitiş Tarihi: 31 Mayıs 2020
Konu Fatih Çelik tarafından (06.09.2016 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir.
Mustafa Yumlu.
Allah hayırlı bir kariyer nasip etsin. Terbiyesizliğin alemi yok destek olalım. Heyecan insanın basiretini bağlar
Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır
Allah yolunu açık etsin.
Sakatlandı hafif sanırım. Geçmiş olsun.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yani tecrube eksikligi var tabi, ama ayagina hakim gibi gorunuyor. Ama orda oynayan oyunucun daha fazla insiyatif almasi lazim. Bu da yasla gelebilir. Hayirlisi
Tribun dolu olsa bence Yusuf icin daha iyi olurdu. Yaptigi dogru ise taraftarin sevindigini duymasi hep dogru yapmaya alistirir kendini.
Futbolcularin sirtindan inin artik, bu takim icin ter doken her futbolcu degerlidir
HEP DESTEK TAM DESTEK
hiçbir özelliği net bi şekilde ortaya çıkmadı.
ne ekstra bir hız, ne teknik, ne şut, ne güç, ne press, ne etkili paslar..
heyecandan olabilir tabi. bir numarası vardır inşallah
Çok kuvvetsiz görünüyor, kendisini çok ama çok geliştirmesi lazım, Sadi Tekelioğlu'nun Araklıspor'da oynarken keşfettiği bir isimmiş, bence ilerde bu seviyede oynayabilmesi zor.
sansizdi mac gidisatindan hic oyuna girme sansi taninmadi usaga
ekici girincede bosaltilmis önlibero bölgesini idare etmeye mecbur kaldi
forvet arkasinda hic aksiyona sokamadik kendisini
ama kaleciyi uzakdan avlama denemesi, ferhati horozlandigi pozisyonda direk indirmesi oyunu aklinlan oynadiginin delilleriydi
ilk11 yerine son 30 dakika sans taninsaydi baska seyler konusurduk
ben begendim
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
3. ligde sürünecek gençlerden birisi. Hiçbir özelliği yok, oynayacağı en iyi kulüp Araklıspor. Bu başlık yokmuş gibi davranın, başımıza bela olmasın sonra. Bana ''hocaa, Özer i sok hocaaa !!!'' dedirten topçuysan, senden bir şey olmaz güzel kardeşim. Ayağına altın tepside güzel bir fırsat geçmiş, 10 no pozisyonunda oynamasına rağmen maçta 2 kere adını duydum, birinde orta sahadan topu kaleye vurdu M.Yumlu gibi... Diğerinde kontra atağa kalkarken tehlikeli olabileceğimiz pozisyonda hemen yakınındaki Erkan ın ayaklarına topu bırakmak varken, göğsüne şut çekti.
1461 e gidip kendini göstersin. Süper Lig de oynayacak topçu değil.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
60 dakikada oyuncuyu analiz ettiniz ya helal olsun.Ondan sonra hic bosuna alt yapıdan oyuncu gelmiyor demeyin.
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Ünal Karaman
ben mi yanlis gordum bilmiyorum. cocugin bilekleri cok yumsak. kafasi calisiyor. goksu alhas gibi yillarca 1461 ile ikinci lig tecrubesi giymis adamin bile telastan tirtir ettigi yerde toplari evet cok etli sutluye karismasa da hep saglam ve akilli oynadi. en onemli sey olan arkadaslari ile surekli al-ver yaparak gezdi sahada. toptan korkmuyor. aman bana gelmesin havasi hic yok.
tek eksigi temposu ki o da cok normal. bu cocuk 18 yasinda (bizim icin maalesef hala erken bir yas -ama avrupada diye cumle kurmayin diye diyorum-). oynarsa gercekten iyi topcu kazaniriz. oynamaz da maalesef yukaridaki arkadaslar gibilerinin eline birakirsak kaybederiz. ki kaybetmekte uzerimize yok.
istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
maçta adını pek duymamamızın sebebi spikerin ilk yarım saat kendsinin adını bilmemesindendi
Kimin neyi nasıl analiz ettiğini yarım devre sonra görürsünüz. Çok beklemenize gerek kalmayacak, 1461 e giderse ne ala. Orada bile şans bulamaz, yetenek yok. Ozan Tufan da 18 inde sahaya çıktı süper lig i salladı, Bursa da çimleri yiyordu çocuk. Boğa gibiydi, yıldızının parlayacağı belliydi.
Bizimkini beden eğitimi dersinden alıp gelmişler, çubuk gibi bişe. Bundan futbolcu felan olmaz, yarım devre sonra Aralıklı ya yada 1461 e gider. Olabilecek oyuncuları konuşalım, mesela Muhammet gibi. Olmayacak isimler üzerinden futbol romantizmi yapmayı gerek yok.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Bu oyuncunun güçsüz ve cılız olduğunu anlamak için analiz yapmaya, onlarca maç izlemeye hiç ama hiç gerek yok, bence bu fizikle bu düzeyde oynaması imkansız. Allah yolunu açık etsin. Bir ara kuvvetiyle efsane olan bir Ufuk Sonay vardı, hatırlayanınız var mı?
Zaman verilmeyi hak ediyor futbol şansıda yanında olursa çabuk sivrilebilir
yav sen git sikecilerin sampiyonlugunu takip et
cocugun basliginda olur olmaz seyler yazma
yemin edeim su panda senden akillidir
o cocuk kim bilir yillardir bmn de basligi acilacak diye hayal etmisdir
buraya girince senin sacmaliklarini simdi okuyacak
sanki mac basliginda o bos yazini yazamiyordun
buda bir zamanlar bale, ciliz
Ünal Karaman
Nerede ne yazacağımı sana mı soracağım ? Eleştiririm eleştirmem sana ne, cevap yazmak zorunda mısın, illa senin gibi mi düşüneceğim ? Gareth Bale ile Yusuf u kıyaslıyorsun, sana cevap veremem şu dakikadan sonra. Ne desem boş. Adam ciddi ciddi Bale fotosu koydu ya...
Futbola bakış açılarımız farklı. Sen Avrupa dan takip etmeye devam et. Size farklı yayın yapıyorlar galiba.
Konu Mert Oğuzlu61 tarafından (24.12.2015 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.
antreman günlüğünde öne çıkmış , Muhammeti de görünce daha da ateşlenmiştir
Konu Kolpacı tarafından (24.12.2015 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.
Top ayağına yakışıyor. Hızlı ve basit oynamaya çalıştı ki bu çok önemli.Belkide günümüz futbolunun kilit noktası bu.Hızlı ve basit. Çok fazla sahada gorunmemesini de son derece normal karsiliyorum.97 doğumlu bi cocuk o kadar abisinin arasında sorumluluk almasi hemen olacak bisi değil. Bana gelecek adına umut verdin.İlerleyen zamanlarda inşallah daha iyi olursun
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)