Sene sonu Lille'deki kontratı bitiyor. Okan Buruk istiyor deniyor. Bakalım ne yapacak...
Ben ona hep La Liga'yı yakıştırıyordum. Girona, Betis, Sociedad, Villarreal tarzı başaltı bir takıma giderse kariyeri tekrardan çıkışa geçer.
Yahsi Bati 51:28
Konu pReN@_61 tarafından (17.05.2024 Saat 10:34 ) değiştirilmiştir.
Avrupada bir takimda oynamaya devsm etmek istiyormus ve buyuk liglerde transfer sezonu 30 agustosta bitiyormus. Bu surede herhangi bir Avrupa takimi ile anlasamazsa galatasaraya imza atacakmis.
ooo gs demek
müthiş bir kariyer planlaması gerçekten
kaç para kazanacan bilmiyorum da biraz daha az kazanıp 5 büyük ligten birinde kalaydın keşke
Konu Yiğit SARI tarafından (29.09.2024 Saat 11:59 ) değiştirilmiştir.
mevcut durumda kulupsuz kaldigini dusunursek Olympiakos bile kendisi icin oldukca buyuk kulup. Opsun de basina koysun. Neyse askerlikten kacan Tumer Metin Larissa ve sonrasinda Yunanistan 2.liginde bir takimda oynamisti. Sonrasinda Secil Erzan uzerinden dolandiriciliktan kacan Fatih Terim ve onun transfer ettirdigi Damet Akaydindan sonra Yunanistan liginde oynayan bir diger Turk futbolcu oldu.
Çapraz bağları koparmış ve sezonu kapatmış. Geçmiş olsun.
70'te girip 90+4'te sakatlanmış. Çok talihsiz bir sakatlık geçmiş olsun.
( ゚д゚)
hazır olmadığı belli çalışmamış boştayken geçmiş olsun
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Herkes talihsiz sakatlik falan diyor ama ben olayi kafada futboku birakmis birinin kurnazligi olarak goruyorum. 90 li yillarda Carlos Kaiser vardi gitti her takimda kendini sakatlayip oynamadan hatta antremanq bike cikmadan parasini alan. Bizde de Ilhan Mansiz vardi. Japonyaya gittiginde ilk macinda miydi sakatlanip solugu tekrar Turkiyede almisti. Istanbul sokaklarinda diskolarda geziyordu. Bu da oyle 3 yillik sozlesmeyi kapti.
Geçmiş olsun.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)