En buyuk hayaliniz nedir?
Benim cok zengin olup trabzonsporun baskani olmak , ve ozamanin en iyi takimini birlestirmek ve sampiyonlar ligini kazanmak...
En buyuk hayaliniz nedir?
Benim cok zengin olup trabzonsporun baskani olmak , ve ozamanin en iyi takimini birlestirmek ve sampiyonlar ligini kazanmak...
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
A'dan Z'ye planlamasiyla Caykara'ya nukleer santral kurmak. Kucuklugumden beri Solakli Deresi'ni reaktor sogutma suyu olarak kullanmayi hayal ettim.
trabzonsporu sampiyon görmek
Şampiyonluk desem...
Asıl hayalim ki mutlaka bunu yapacağız;aynı dakikalarda her şehirde uzun uzun horon organizasyonu yapıp,rekor kırmak..
karadeniz sahilini düşünemiyorum.
istanbul sahilini...
ankaradan samsuna ordan da..............
Trabzonsporla Takazlısporun şampiyonlar ligi finalini oynaması
Şampİyonlar Lİgİ Şampİyonu Olmak
en büyük Trabzon Spor smanlı başkenti ,sporun başkenti....
Kuzeyde AKÇAABATLI Horoncu
lig şampiyonluğu tabiki ve o formayı terletmek
Bugünlük feneri yenmek.
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
hamili şotalı ogünlü ünallı kadroyu stadda izlemekti ama küçükken nasip olmadı.Trabzonsporun şampiyonluğu diyorum ama hayal bile edemiyorum.
Özkan SÜMER
valla ne yalan söylim en büyük hayalim lotoyu tutturmak
Cennet'e gitmek
dogrusu bekleme sebebim tepkiyi olcmekti, herhalde ciddiye alinmadi. ciddiye alinacak bir sey de soylemedim gerci. elbette ki nukleer fetisisti degilim. un demirgeni degil ki her dereye kurulsun. isin gercegi bana kalsa memleketime(uzungol, yaylalar vs.) bilincli olmadigi, cevreye saygisi bulunmadigi surece turist de sokmam.
neyse merak ettigim bilincsiz bir nukleer karsiti kampanya var ve bundan insanlarimizin ne kadar etkilendigiydi. kuskusuz herkes konu hakkinda iyi kotu fikir sahibidir, cunku cok sey yazildi, cizildi. yalniz ne yazik ki bunlarin bazilari hem insanimizin asiri duygusalligini kullanan hem de gercegi carpitarak manipule etmeye kalkan yazilar.
eger bir de bilimsel olarak nedir ne degildir diye merak ederseniz turkce kaynaklar icinde
radyasyon paranoyasi
http://www.ozemre.com/index.php?opti...=158&Itemid=57
yine
http://www.ozemre.com/index.php?opti...d=72&Itemid=53
den "50 soruda Turkiye'nin Nukleer Enerji Sorunu" adli makaleleri okuyabilirsiniz.
direkt olarak ismi supheli bulanlar ve yalan yazdigini dusunenler icinde yabanci dili olanlar benzer konularda wikipedia'da arastirma yapabilirler ve "nukleer'in dunyada terkedildigi" gibi bir durumun soz konusu olmadigini bilakis gelecegin enerji uretim yontemlerinden en cok bel baglananlardan biri oldugunu gelecekte yapimi planlanan santral sayisindan direkt goreceklerdir.
neyse gercek hayalim bizim yaylalarda vs. basibos akan kucuk sular icin mini-hidro santraller insa etmek. yani havuzu,cebri borulari vs. yerinde hazirlanacak, elektrik uretecek tesisati, turbinleri getirilip hazir monte edilecek. bu sekilde yayla/koy icinde yakin civardaki evlerin(duruma gore bir mahallenin) ihtiyaci karsilanacak. bu tip bireysel mini santrallerin belirli bakim masraflari da dahil olarak, oraya kadar dosenen tesisat,direkler, kayip,hat bakimi vs. karsisinda cok daha ekonomik olacagini dusunuyorum vesselam.
en büyük hayalim..
sagilikli bir yasam...sevdigim kizla evlenmek
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
kadıköy minaresinden şampıyon trabzon spor diye bagırmak
NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...
hayal kurmak kadar guzel bise yoktur herhalde..
İnsan ol evlat!
Başbakan olmak.
Yenenin şampiyon olacağı maçta feneri kadıköyde eze eze yenip şampiyonluk turunu saraçoğlunda atmak.
ennnnnn büyük hayalim bütün hayallerimin gerçekleşmesi
(Başarı Trabzonspora Layıktır)=BTL
PRANHA KOVALAYAN ÇILGIN HAMSİİİ
gördüğüm bütün güzel rüyalarımın gercek olması
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Öyle çok var ki hangisini yazalım yaa... offff...
OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...TSira TRABZON
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)