Trabzon BLD, Gazi Üniversitesi'ni devirdi..
Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde Trabzon Belediyesi, deplasmanda Gazi Üniversitesi'ni 24-23 yendi.
Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nın 3. turunda, kupanın en iddialı takımlarından İspanyol CBM Ademar Leon ile eşleşen Beşiktaş, yapılan anlaşma gereği, 2 maçı da İspanya'nın Leon kentinde oynadı.
Sırp hakem ikilisinin yönettiği maçların ilkini 43-26 (18-10), ikincisini de 47-23 (21-10) yitiren siyah-beyazlı ekip, böylece kupaya veda etti.
Avrupa Çalenç Kupası'na 3. turdan başlayan Trabzon Belediyesi ise bu turdaki rakibi olan Ukrayna'nın Time Burevestnik Luhansk takımına, bu akşam Luhansk kentinde yapılan Polonyalı hakem ikilisinin yönettiği ilk maçta, 25-15 (13-6) yenilmekten kurtulamadı.
--------------------------------------------------------------------
Trabzon Belediyesi elendi !..
Hentbolda Erkekler Avrupa Çalenç Kupası 3. Tur rövanş maçında Trabzon Belediyesi, Ukrayna'nın TIME Burevestnik Luhansk Takımı'na 27-18 yenilerek, elendi..
Trabzon BLD, Gazi Üniversitesi'ni devirdi..
Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde Trabzon Belediyesi, deplasmanda Gazi Üniversitesi'ni 24-23 yendi.
şu trabzon belediyesini biz bünyemize alsak hentbol kurulacak branşlardaydı hem belediye bize kolayca verir hemde bu branşı kurmuş oluruz
belediye maddi imkansızlıklardan dolayı busene hentbol branşını kaldırıyordu.Uzun uğraşlar sonunda ikna edildi ve takım küçültülmeye gidildi 2 sene öncesine kadar çok iyi bir kadromuz vardı ve o senesi erkek takımımız ligi beşiktaşın arkasından 2. sırada bitirdi takımımız ama malesef maddi imkansızlıktan dolayı o kadro korunamadı bayanlarda kısıtlı kadrolarına rağmen busene büyük özveriyle oynuyolar Trabzonsporla görüşüldüğünü duymuştum ama sonuç çıkmamıştı Trabzonsporumuzun biran önce kendi bünyesine alması gerekir
BMN I TRABZON7 geliyor 7
evet malesef ben bay-bayan elimden geldiğince maçlarını kaçırmamaya özen gösteriyorum ve bu fazlasıyla göze çarpıyor
BMN I TRABZON7 geliyor 7
TRABZONSPOR bu takımları kendi bünyesine alsın bu yönetim ne yapar hiç bilmiyorum sadece koltukta otturuyor herhalde
Trabzonspor kendi bünyesine alması aslında güzel bir fikir ancak maddi anlamda yüklüce bir külfet getireceği malum. Bu yükü kaldırmanın tek yolu ise başarıdan geçer. Belediyenin Trabzonda bir kaç maçına gitme şansını yakaladım. Gerçekten yürekten oynayan oyuncular var. Bir kaç takviye ile Trabzonspora yakışır bir takım oluşacağına eminim.
Trabzon Belediye son sırada ve sadece bir üstündeki Halk Bankasını Ankarada yenebildi. Bu hafta da İl Özel İdare ile Ankarada maçımız var katılım ne olur bilemiyorum ama BMN Ankara olarak Cebecide olabiliriz.
Çok iyi olur, hem bağımızı koparmamış oluruz.Heryerde Herzaman BMN..
Sıkıntılar bitmez....
nedir takımın durumu??Trabzon belediyesi anlaşılmaz bir şekilde maddi desteğini asgari seviyeye indirmiş durumda takıma...belediye ne yapmaya çalışıyor??takım da bu sene 2.lig e düşecek gibi görünüyor..spordan gelmiş bir başkanın takımı şampiyonluğa oynatacağı yerde, küçülme politikası izlemesi gerçekten üzüntü verici..
TRABZON BELEDİYESİ'nde oynayan SELİN adlı bir hentbolcu vardı. Bilen var mı? Ben pek takip etmiyorum. Takip eden varsa beni haberdar edebilir mi?
Selin abla eskiden futbolcuydu. GAZİ ÜNİVERSİTESİ FUTBOL TAKIMI'ndaydı. Yanii, bizim takımda idi. Çok özledim ablamı yaw! Bilen varsa bi yazabilir mi?
Bir bordon var bir de mavin
Sevgin ömrünü yedi senelerin...
❁
arkadaşlar TRABZONSPOR neden 1. ligdeki takımları kendi bünyesine toplamıyorki....
bu sayede bütün branşlara olan ilgide otmatikmen atrtmış olur ve TRABZONSPOR bu alandada öncü olmuş olur....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
bildiğim kadarıyla selin isminde birisi yok ama yanılıyorda olabilirim istersen bide şöyle kadroyu yazayım
iskelet: funda-mehtap-filiz-fatoş-gamze-zeynep-duygu bunlar geçen seneden olan oyuncular diğerleri maddi imkansızlıklardan dolayı gönderildi ve yerlerine okul takımlarından ve iskenderpaşadan alınan genç kardeşlerimiz monte edilmeye çalışılıyor.
BMN I TRABZON7 geliyor 7
bu sene kötü yaaa trabzon belediye...erkek takımı
volkan abi(!) kuruttu takımı anlaşılan..
bu sene çok kotu en son sonucuydular ligte
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
3 Şubatta BMN Ankara olarak Polis Akademisi-Trabzon Belediyesi maçında olmak için kulis çalışmalarına başladım.
ben trabzondayım o vakit burada olsaydım yanınızdaydım salçuk abi
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Bu Hafta Yendİkmİ Acep...
2.yarı önümüzdeki hafta başlıyor kardeş
BMN I TRABZON7 geliyor 7
iyi iyi.... bende bu hafta maçı kaçırdım diye hayıflanıyordum
önümüzdeki hafta kız takımı kastamonuda erkek takımıda ankarada oynayacak yani yine maç yok
BMN I TRABZON7 geliyor 7
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)