Sonuç: Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Katılımcı sayısı
760. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Ersun Yanal

272 35.79%
  • Mircea Lucescu

355 46.71%
  • Hami Mandıralı

59 7.76%
  • Diğer

74 9.74%
Sayfa 344 Toplam 531 Sayfadan BirinciBirinci ... 244 294 334 342 343 344 345 346 354 394 444 ... SonuncuSonuncu
Toplam 13255 adet sonuctan sayfa basi 8,576 ile 8,600 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Nereden
    İstanbul

Bana göre sorun Razvan değil; sorun Lucescu'nun iddialı kadro istemesi ve bunun maliyeti. Aynı şey Ersun Yanal'da da sorun olarak gözüküyor. Bu nedenledir ki yönetim önce enkazı temizleyeceğiz diyor, yani şu an herhangi bir kaynak yok. Sonraki yıllarda ise Stadyum, M. Ali Yılmaz Tesisleri, Kartal arazisi ve HES gibi unsurlar paraya tahvil edilerek buralardan gelecek gelecek paralarla iddialı olmak gerekiyor.

CEMEFKER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yalova

Alıntı malkocogluu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trabzonspor'dan Başkan Muharrem Usta ile görüştüğünü doğrulayan Romen teknik adam, "Şuan ki kulübümde iyi bir hatıra bırakmak istiyorum" diye konuştu.*

Trabzonspor'a şartlarını da sıralayan Lucescu, "Trabzonspor anlaşma yoluna giderse ben şartlarımı sundum. 2 yıl için Teknik Direktör olarak çalışmak istiyorum. Daha sonra sportif direktör olarak çalışmak istiyorum. Ondan sonra teknik direktör olarak takımın başında oğlum Razvan Lucescu olabilir" diye konuştu.*

Bordo-Mavililerin henüz kendisine bir yanıt vermediğini kaydeden deneyimli teknik direktör bundan sonra ki yol haritasının Trabzonspor'un şartları kabul edip etmemesine bağlı olduğunu kaydetti.*

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam gayet mantıklı konuşmuş... Açıklama doğru mudur, kaynağı nedir bilemiyorum, ancak istikrar ve disiplin adına çok şey yatıyor açıklamada.

Biz uzun zamandır bir tarz, istikrar aramıyor muyuz ?

2 sene içinde istediği şartlar sunulacak bir Lucescu iş yapar ve belli bir seviyeye getirir takımı, sonrasında ise aynı düşünen, aynı ekol ve hatta ötesi aynı genetik kodlarla örülmüş bir kişinin arkasından gelecek olması bir avantaj bana göre her ne kadar oğlunun hatırı sayılır bir başarısı olmasa da.
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Trabzonspor Kongre Üyesi
    AYYILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı 61_Hasan_69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    La gelsinler ya sanki luce gidince guardiolayi alacazda razvani begenmiyoz
    Halilhozdic'in de yıllar önce camiamızla ilgili buna benzer doğru bir tespiti vardı.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Faik Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Ukrayna basınına açıklamalarda bulunan Shakhtar Donetsk CEO’su Sergei Palkin, Trabzonspor’un Lucescu’ya olan ilgisi hakkında şu sözleri söyledi: “Lucescu’nun sözleşmesi Mayıs 2016’da bitiyor. Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere kariyerinde birçok üst düzey maça çıkmış çok tecrübeli bir isim. Birçok kupa ve madalyası var. Sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle güçlü takımların onu takımın başına getirmek istemesi hiç şaşırtıcı değil. Eğer başka bir takımla anlaşırsa o takıma iyi ve atak futbol oynatacağından eminim.”

Sözleşme konusunda yetkinin Shakhtar başkanında olduğunu belirten Palkin, “Sözleşme uzatma konusunda takımın UEFA Avrupa Ligi ve ligde alacağı sonuçla birlikte Donbass Arena’nın durumu da belirleyici olacak” ifadelerini kullandı.

Palkin, “Eğer Lucescu ile sözleşme yenilenmezse Shakhtar’ı nasıl bir gelecek bekliyor?” sorusuna ise şöyle cevap verdi: “Başkanımızı her zaman büyük hedefler koyar ve her zaman da bunlara ulaşır. Taraftarlarımız endişe etmesin. Kulübün geleceği emin ellerde.”

Palkin'in Lucescu ile ilgili söylediği bu sözler Rumen teknik adamın ayrılmayı kafasına koyduğunu gözler önüne seriyor. Deneyimli teknik adamı gelecek sezondan itibaren Trabzonspor'un başında görebiliriz.

Lucescu da açıkladı!

Öte yandan Lucescu da Ukrayna basınına yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: "Shakhtar'dan iyi anılarla ayrılmak istiyorum. Eğer anlaşma gerçekleşirse 2 sene daha teknik direktörlük yapıp sonrasında sportif direktörlük yapacağım. 2 senenin sonunda oğlum takımı çalıştırmaya başlayacak."
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

İ. SARAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Oh ya bu engelleme listesi ne kadar iyi bir şeymiş anca rahat ettim.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Gokhlayeh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İtalya

Lucescu'ya olumlu bakıyorum, ama oğlunu da işin içine katması yakışık almıyor. Yine de şöyle bir düşünce vardı, Lucescu gelirse, sezon sonuna kadar Hami Mandıralı veya Fatih Tekke gibi biri çalıştırır, sonrasında da Lucescu'nun yardımcılığını yapar ve iki yıl boyunca Lucescu'nun yanında pişer. Razvan ile Hami aynı yaşlarda, Hami pişeceğine Razvan pişer. Baba oğul oldukları için de belki daha iyi bir uyum olur, ama Lucescu iki yıl sonra benim sportif direktör olarak kalmam için illa oğlum takım başına geçmeli diye bir şart koşmaması lazım. Röportajda yazıldığı gibi 'olabilir' diyorsa, sorun değil.

Nevzat Aydın da diğer yandan Ramos için uğraşıyor olabilir. Lucescu, Ramos arasında bir karar verilir inşallah. İkisi de yönetimin vaad ettiği seviyede hocalar.

CEMEFKER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yalova

Evet...tam da tahmin ettiğim gibi...

Lucescu böyle bir açıklama yapmış olsa teknik direktör kim olacak sorusunun yanıtının çoktan verilmiş olması lazımdı.

Faik Yılmaz Bey'in paylaştığı "Lucescu açıklaması" daha akla yatkın geliyor...
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Cafer Bulur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alıntı Cihad Varlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trabzonspor'dan Başkan Muharrem Usta ile görüştüğünü doğrulayan Romen teknik adam, "Şuan ki kulübümde iyi bir hatıra bırakmak istiyorum" diye konuştu. Trabzonspor'a şartlarını da sıralayan Lucescu, "Trabzonspor anlaşma yoluna giderse ben şartlarımı sundum. 2 yıl için Teknik Direktör olarak çalışmak istiyorum. Daha sonra sportif direktör olarak çalışmak istiyorum. Ondan sonra teknik direktör olarak takımın başında oğlum Razvan Lucescu olabilir" diye konuştu.
    Daha ne istiyoruz?

Muhteşem bir sey bu imzalar bir an once atilsin.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

asilhamsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Düzce

Luce 2 sene icinde bizi sampiyon yapsın sonra isterse kaynanası gelsin calıstırsın takımı hic onemli degil.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Uğur Kalyoncu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Alıntı asilhamsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Luce 2 sene icinde bizi sampiyon yapsın sonra isterse kaynanası gelsin calıstırsın takımı hic onemli degil.

Forumdan Uzaklaştırılmıştır TSercaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Yeter ki onun sulalesinden olsun.
    Bizim evlatlar gelirse, bu nasil sistem der ve herseyi degistirmeye kalkar

Nereden
    Düzce

Alıntı TSercaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeter ki onun sulalesinden olsun.
    Bizim evlatlar gelirse, bu nasil sistem der ve herseyi degistirmeye kalkar
    hay agzın bal yesin.Sonucta sportif direktor yine kendisi olacak.Bence mükemmel bir sistem.Hic dusunmeye gerek yok.Hemen imzalar atılsın.Hatta oglu ile baslayalım ikinci devreye.

Ogluna bir iki tane brezilyalı genc yetenek ismi soylesin hemen transfer edelim.

zafer6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

yaw sen hele gel o iki yıl içinde bizi şampiyon yap.sonra oğlun gelsin o sezon 14. olmaya bile razıyız....yeterki gel oğlundan önce şampiyon yap bizi
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Trabzonspor Kongre Üyesi
    AYYILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

hay agzın bal yesin.Sonucta sportif direktor yine kendisi olacak.Bence mükemmel bir sistem.Hic dusunmeye gerek yok.Hemen imzalar atılsın.Hatta oglu ile baslayalım ikinci devreye.

Ogluna bir iki tane brezilyalı genc yetenek ismi soylesin hemen transfer edelim.
    İstemezükkk. Luce yaşlı.Ersun çapkın.Guardiola kel ve şapka takmıyor.

Nereden
    Düzce

Alıntı AYYILDIZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman forza hami alayına Tolunay..

Dip.Ing.Mag. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı artvints Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence oğlu işi taze tutar. lucescu gibi danışmanım olsa ben bile şampiyon yaparım takımı. hem yarım sezonluk dönemi de onunla geçebiliriz. denemekte yarar var.
    böyle bir durumda bile karli cikabiliriz. yani baba ve ogul arasindaki uyum bir cok seyin daha Düzgün ve saglikli yürümesi anlamina gelir.

Forumdan Uzaklaştırılmıştır TSercaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı zafer6161 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw sen hele gel o iki yıl içinde bizi şampiyon yap.sonra oğlun gelsin o sezon 14. olmaya bile razıyız....yeterki gel oğlundan önce şampiyon yap bizi
    Zafer abi, vallahi inanmam.
    Yakar yikariz ortaligi.. Kelle isteriz sampiyonluk sezonundan sonra boyle bir durum olur ise.

Yeme bizi simdi

Çağatay_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Kendisi 2 sene çalışacaksa sonrasında oğluna varım. Ama oğlu Razvan Lucescu'nun kariyeri pek parlak değil. Gerçi biz buradan çalıştırdığı takımlarda kaldığı sezona ve yazılanlara göre yorum yapıyoruz, belki de iyi futbol oynatıp şanssızlıklar yaşadı. Bu kişinin kariyeri hakkında sağlıklı bilgi sahibi birisi varsa bizi aydınlatabilir.

Ayrıca eğer kendisinden sonra oğluna emanet etmek istiyorsa, Razvan babasının görev süresi boyunca kulübede teknik heyetin içerisinde olmalı. Böylece bu yapı daha sağlam kurulur, Lucescu'dan çok şey öğrenir ve istikrar tam anlamıyla sağlanır.
    Konu Çağatay_ tarafından (28.12.2015 Saat 15:24 ) değiştirilmiştir.
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

7can61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı AYYILDIZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Puhahaha, acaba sadi hocamın şapkayı çıkarsak kafadan bir guardiola çıkar mı içinden?

zafercalikoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Afrika Diğer

aynı fikirdeyim,
    @zafercalikoglu
    @trabzonspor

Samet Yildirim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Mircea Lucescu 2 yil sonra kendisi S.Direktör oglu ise Hoca..Sonucta Mircea Lucescu yine yapinin icerisinde oluyor 4 yil M. Lucescu mus gibi...
    Haa ama Mircea Lucescu aynisini Donetsk takiminda yapabilir mi ? Tabiki yapamaz kulüp buna izin vermez...Üst düzey yönetilen kulüplerde böyle seyler olmaz.

Diger aday Juande Ramos ? Kesinlikle cok iyi görünüyor...Oda iyi olur bana göre.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Nereden
    Düzce

Valla su durumda Luce nin her turlu kaprisini cekme taraftarıyım.Bahsettiğimiz adam Hami,Ersun,Tolunay veya bir baskası ile karsılastırılacak br isim degil.

Bahsettiğiniz marka bir teknik direktör.Bu adamın kosa kosa Trabzonspor un basına gececegini,tabi ne demek benim için Trabzonspor da calısmak sereftir demesini beklemek abesle iştigaldir.

su an baısımızda halihazırda Tekelioglunun teknik sorumlu oldugunu hatırlatmakta fayda var sanırım.

ÖmürKaradeniz61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Lucescuyu alana yanında şampiyonluğu promosyon hediye ediyorlar herhalde,baksanıza Lucescu gelince şampiyonluğu garanti görenler var.

Nereden
    Düzce

Alıntı ÖmürKaradeniz61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lucescuyu alana yanında şampiyonluğu promosyon hediye ediyorlar herhalde,baksanıza Lucescu gelince şampiyonluğu garanti görenler var.
    öyle birsey soyleyen yok.Ama Lucescu ile birlikte dogru işler yapılırsa sampiyon olma ihtimalin Tekelioglu ile olandan daha fazladır diye dusunuyorum.

İ. SARAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı Dip.Ing.Mag. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle bir durumda bile karli cikabiliriz. yani baba ve ogul arasindaki uyum bir cok seyin daha Düzgün ve saglikli yürümesi anlamina gelir.
    Şota ve Hurma vardı, baba ve oğul
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)