destek@digiturk.com.tr
ben sahsen bu adamýn macýmýzý anlatmasýný ýstemýyorum maýlýmý attým sýkýntýmý dýle getýrdým elalemýnkýný nýe ercan taner býzýmkýný nýe yaslý moruk
destek@digiturk.com.tr
ben sahsen bu adamýn macýmýzý anlatmasýný ýstemýyorum maýlýmý attým sýkýntýmý dýle getýrdým elalemýnkýný nýe ercan taner býzýmkýný nýe yaslý moruk
Gurbetçi Gençler.
bende maçlarýmýzý öztürk pekin in anlatmasýný istemiyorum
-1461 TRABZON-
arkadaþlar o maillere bir de serdar bali yi ekleseniz ...
abi ne alaka yaa..sizde nereye saracaðýnýzý þaþýrdýnýz...
maclarimizi kesinlikle melih gumusbicak anlatmali anaorthosis macini hatiliyorumda nasil bagirmisti videoyu izledikce hala tuylerim diken diken oluyo
takýmýmýzýn herþeyi doðru da bi maçlarýný anlatan spikerimiz bozuk....
adam avni akerde ölüp gidecek.
Özkan SÜMER
Yanlýþ hatýrlamýyosam Lyondaki 3-4 lük maçýnda spikeri bence böyle tarihi bir maçý anlatmýþ spikere sadece bunun için bile saygý duymak lazým.
Tabiki takýmýmýza bir saygýsýzlýk yapmadýðý sürece
ya adam olmus olmus farzedýnký ercan taner mac anlatýo ýzlemýosunuz radyodan dýnlýosunuz top taca gýtse býle pozýsyon oluo zannedersýnýz heyecan var mac temposuz olsada macta heyecan var ýzlerken ama bu adam anlatýrken gol dahý olsa heyecan yok macta heyecan mýlletýn uykusu gelýo zaten ben konu olsun dýe acmadým topýcý rahatsýz olanlar maýl atsýn dýe actým
Gurbetçi Gençler.
beyler arkadasin tepkisi hakli hic dikkat etmiyomusunuz adam bizim ataklarimizda sesini bile yuksetmiyo erciyes macinda attigimiz gollerde bagirmadi bile her trabzon macinda bu adam diger takimlara ercan taner verilirken bize nie bu emekliligi gelmis adam veriliyo sahsi kaanatim
maclarimizi melih gumusbicakin anlatmasi
ölü gibi sesi var zaten býktým ya, bizim bjk ve gs maçýný anlatan adam anlatsýn..
BORDO MAVÝ
Yuhhh yani, bula bula bunu mu buldunuz þimdi?
Öztürk Pekin yýllardýr maçlarýmýzý sunuyor. Tamam coþkusuz sunar, çok baðýrmaz etmez.
Ama bir spikerden beklenen nedir? Eurosport'ta maçlarý sunanlara bakýn, sesini dahi duymazsýnýz.
Böyle dendiði için demiyorum ama Öztürk Pekin Trabzonspor aleyhtarý, sýrf mecburiyetten sunan bir adam da deðildir. Erciyes maçýný hatýrlayýn, goller gelince nasýl baðýrdýðýný. Trabzon'daki Aston Villa maçýný sunan da oydu hatýrlatýrým: "Kim vurursa gol olur... Goooolllll" Öztürk Pekin deyince aklýma direk o maç gelir.
Melih Gümüþbýçak sunsun da demeyin lütfen. Asýl o zaman çýldýrýrým. Rum takýmýyla yaptýðýmýz maçta o maçýn atmosferinde anneannem olsa yine öyle baðýrýrdý.
Galatasaray maçýný Öztürk Pekin'e sundurmadýlar da ne oldu? Attýðýmýz üç golde -kimse o- spikerin sesi Hakan'ýn golündeki kadar çýktý mý? Sen yýllarca bu takýmýn maçlarýný sun, karþý takým GS diye gelsin yeni yetme biri iþini kapsýn. Ben çok bozulmuþtum o maçta Öztürk Pekin'i duyamayýnca.
Niye bu kadar önem verdim bu konuya? Çünkü Öztürk Pekinsiz olmaz be... Bir Ankara Trabzonlusu yani maçlarý daha çok televizyondan izleyen biri olarak Trabzonspor ve Pekin'i birbirinden ayýramam doðrusu.
Ve deðerli Firlama kardeþim, bari sen yapma þu "höbödö höbödö yaparsan senden þüphe duyarým" muhabbetini. Senin tarafýndan yazýlmýþ bir mesajda hiç güzel durmuyor.
Çok yaþa Trabzonspor
Baskanýn 5 sýnýf olursa , çok güvendiðimiz trabzon lobimiz olaylara bu kadar duyarsýz kalýrsa, maclarýmýzý da böyleleri anlatýr.....
Ha unutmadan söyleyeyimmm
SHOW TV nin genel yayýn yönetmenide ( Saner AYAR ) DA TRABZONLU DUR.ve Benim çok sewdiðim matematik öðretmenim Mustafa Ayar ýn oðludur....Bence Tepkilerin Bir kýsmýný da o hakediyor....
erman topcu;
ben ýsmetýorum yazdým ýstemeynlerde maýl atsýn dýe actým baslýgý anlatabýlýomuyum... baslýk 30 sayfa olmus herkes býrbýrýne ýlgýnc yorumlar yazmýs banane...
Gurbetçi Gençler.
eger cok iyi guzel anlatan bi adamsa gidip diger takimlarinda maclarini anlattirsinlar sadece bizimkileri degil
Konu Erdem Keser tarafýndan (22.11.2006 Saat 18:26 ) deðiþtirilmiþtir.
melih gumusbicakin anlattigi maclari nekadar izlemisin gayet iyi belli oluyo arkadasim adam bizim show tv deki hazirlik maclarimizda bile oyuna heyecan katiyo a.bilbao dinamo kiev ve anorthosis maclarida bunlardan bazilari ...ayrica bir diger konu neden ozturk pekin denen adam neden fenerin yada galatasarayin maclarini anlatmiyo da sadece bizim maclarimiza veriliyo acikla ozaman
digitürk bir ara maçlarý 3 spikerle veriyodu
diyelim
Ts-Gs Maçýný bir spiker Ts li olarak sunuyodu.diðeri gsli bir diðeride tarafsýz.
ne itici maç anlatýmý idi.top taca cýkýyodu adam tac býzým dýye bagýrýyo. býzým takým faul yapýnca hakem faul verdý gslý faul yapýnca gslý faul yaptý oluyo.
ben hep tafasýzda izlerdim. bence anlatan maçý adam gibi anlatsýn.bagýrýnca noluyor.macý anlatýrken salak salak espýrýler yapmasýn yeter.
Maçlarýmýzý Ercan Taner'in sunmasýný isteyen arkadaþlarý anlayamýyorum. Biz gol yediðimiz zaman herifin "Altan Aksoy attý, nefis bir gol, muhteþem bir gollll" ya da "Süppeaar bir gol, Balili attý, Pini Balili attý" diye baðýrmasý hoþunuza mý gidecek.
Öztürk Pekin iyi iþte ince ince, çok acýtmadan anlatýyor.
Futbolcuyla taraftar el ele versin, þampiyonluk kupasý TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
bende bu adamýn bizim maçlarýmýzý anlatmaýný istemiyorum bende tepkimi dile getirecem
Maça heyecan katan oynanan futbol mu yoksa spikerin hal ve tavýrlarý mýdýr; bu tartýþýlýr. Tribünde maç izlediðinde spiker yok diye heyecanlanmýyor musun?
Diðer soruna ise hemen cevap vereyim: Öztürk Pekin gibi yýllarýn basýn emekçisi olmuþ deðerli bir ismin Trabzonspor'un maçlarýný sunmasýndan çok memnunum. Ne güzel.
Çok yaþa Trabzonspor
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)