Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eurocup 4. Hafta | Trabzonspor MP 96-88 Banvit | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Son çeyrekteki oyunu bütün maça yaydığımız vakit başarı gelir işte..

Kinsey'in Fortson'u savunmaya başlamasıyla maç bize döndü. 3 periyot ortada görünmeyen Hardy'nin ve Kulig'in de katkılarıyla güzel bir galibiyet oldu.

Tebrikler, Teşekkürler Fırtına..
    www.x.com/zykmda

Yorum

helal olsun

Yorum

Güzel bir son çeyrek oynadık. Helal olsun.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

banvit i ilk kez yeniyoruz yanılmıyorsam. şunlara karşı şanssızlıığımızı da kırdık nihayet
          from BOGAZIÇI

Yorum

Karşıyaka maçında bu görüntünün sinyallerini vermişti takım aslında. Oyuncular Bireysel olarak iyi durumda, takım da oturmaya başladı. Bundan sonra daha iyi maçlar izleyeceğiz inşallah.

Yorum

arada saçmalasa da Odom son zamanlarda gördüğümüz en iyi oyun kurucularımızdan biri
              from BOGAZIÇI

Yorum

İyi oldu bu galibiyet.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teknik analizini bekliyorum Oğuz.
                  Iki sayisal veri paylasayim agabey:

1) Banvit bu sene cok ribauncu bir takim izlenimi veriyordu. Bizse tam tersine, bu alanda zaafimiz vardi. Banvit'e ribaund ustunlugu kurduk.

2) Sene basindan beri ciddi spacing sorunu yasiyorduk, bu da hucumda akiciligimizi engelliyordu. Cemberden uzak kalip statik hucumlardan faul cikaramiyorduk. Bu aksam cembere gittik. Faul cikardik. Zaten macin skorundaki fark, faul sayilarindan olustu.

3) Alti yabancidan da ilk kez katki aldik. Yerliler de fena degildi.

*

Ikinci ceyrek Odom'u oyuna hic almadi Markovic. Ucuncu ceyrek full oynatti. Son ceyrek dinlendirmesi gerekiyordu. Hakan besleyip kenara gelmese, Odom'u ne zaman tekrar oyuna sokacakti, yasayip gormek isterdim. Kocun bazen boyle ilginc kararlari oluyor.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Maça gitmediğim için pişman oldum , kazanacağımızın sinyalini karşıyaka maçı vermişti. İnşallah beşiktaş maçı da böyle olurda ligde ilk galibiyetimizi alırız.

Yorum

• 22 asistle oynadık yine bence çok iyi rakam ben sürekli
                      asiste takılıyorum çünkü bana göre takım oyunundaki başarı asistle ile doğru orantılı. Bu alanda da eurocupta gayet iyiymişiz.

iy hele ilk periyot çok sayı yedik. Markoviç gecen sene de son periyotta çok maç kazandırmıştı takıma diye hatırlıyorum

ama sanki takımda 1 tane oyuncu eksikliği varmış gibi duruyor bunun kim olduğu oğuz iyice bi açıklayabilir bence.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Iki sayisal veri paylasayim agabey:

1) Banvit bu sene cok ribauncu bir takim izlenimi veriyordu. Bizse tam tersine, bu alanda zaafimiz vardi. Banvit'e ribaund ustunlugu kurduk.

2) Sene basindan beri ciddi spacing sorunu yasiyorduk, bu da hucumda akiciligimizi engelliyordu. Cemberden uzak kalip statik hucumlardan faul cikaramiyorduk. Bu aksam cembere gittik. Faul cikardik. Zaten macin skorundaki fark, faul sayilarindan olustu.

3) Alti yabancidan da ilk kez katki aldik. Yerliler de fena degildi.

*

Ikinci ceyrek Odom'u oyuna hic almadi Markovic. Ucuncu ceyrek full oynatti. Son ceyrek dinlendirmesi gerekiyordu. Hakan besleyip kenara gelmese, Odom'u ne zaman tekrar oyuna sokacakti, yasayip gormek isterdim. Kocun bazen boyle ilginc kararlari oluyor.
                        Sağol OĞuzum.
                        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• cumartesi bjk maçımız sadece bayan ve çocuklara açık olacakmış sanırım.. sezon açılışında iptal olan yusuf güney konseri bu maçta yapılıp kadın ve çocuklar tarafından tam dolu bir salona bu maç oynanabilir.. böylece şehirde basketbol sevgisi bir tık yukarıya çekilebilir..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bu sene ilk kez yerlilerden katkı aldık ( 18 sayı )

sanırım daha önce 5 sayılık bile katkı alamadığımız maçlar oldu..

Yine de takımda birşeyler eksik- mesela yerlilerimizin 3 tanesi süs balığı gibi..

Bişeyler yapmak lazım transfer adına.. bi iki tamamlayıcı hamleyle düzelebiliriz yoksa bu halde Rus ruleti gibi maç kazanmamız...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              23 Mayis'tan sonra ilk defa bir Turk takimini yendik.

Teknik olarak daha sonra tartisiriz arti ve eksileri.

Yalniz bu macin ozeti sudur: "Takim" bu sene ilk kez karakter koydu.

Tebrikler.

Koc Markovic de oyuncularin karakter gostermesinden bahsetmis. Iste mac sonu aciklamasi:

"Oncelikle oyuncularimi kutlarim. Bekledigimiz gibi sert bir mac oldu. Banvit iyi takim. Ilk yari savunmada kotuyduk. Ancak ikinci yari oyuncularim karakter koydu, ozellikle savunmada. Oradan bukdugumuz enerjiyle skor yaptik. Bizim icin cok onemli galibiyet. Son ceyrekteki oyunu surdurmeliyiz. Kolay olmasa da baskinin uzerinden geldikleri icin oyuncularimi kutlarim."
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Çok güzel ve zevkli bir maç oldu. Umarım bu galibiyetler ligde de devam eder.
                                Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                                Hz. Ömer.

Yorum

Yükleniyor...
                                X