SUÇLU ARANMASIN:
"Trabzonspor'un en büyük handikapı, yıllardan beri yapılan yanlış transferlerin devam etmesi. Ortada suçlu aranmasına gerek yok. Bu aşama da yapılacak tek şey büyük paralar ödenerek alınan Marcelinho ve Musampa gibi oyuncuların en kısa zamanda gönderilip, Trabzonspor'un bünyesine uygun bir kadro yapısını oluşturmak. Bunun için zaman geçmiş değil."
Ali Kemal Denizci
DAHA KÖTÜSÜ OLAMAZ:
"Trabzonspor dibe vurdu. Bundan daha kötüsü olamaz. Her düşüşün bir çıkışı var. Takımları başarıya götüren istikrar ve devamlılıktır. Bir yılda iki hoca, iki yönetim değiştirmekle bir yere varılmaz. Öncelikle istikrarı sağlamak, bunun için de sabırlı olmazk lazım. Özellikle yabancı transferlerde önemli yanlışlar yapıldı."
Şenol Ustaömer
DESTEK ZAMANI:
"Yapılacak tek şey; Trabzonspor'a destek olmak. Camia hep birlikte bunu yapmak zorunda. Oynanacak 3 maç var. Bu 3 maçtan en az 6 puan alması lazım. Trabzonspor bunu başarabilecek güçte. Eğer alamazlarsa ikinci yarı 30 puan toplaması gerekiyor. Sorunları şimdiye kadar hep söyledik. Artık yönetim, teknik adamı da suçlamaya gerek yok."
Serdar Bali
GÜVEN TAZELENMELİ:
"Trabzonspor da 2 teknik adam ve 7-8 futbolcu değişti. Demek ki teknik adam ve futbolcu değişikliği yeterli olmuyor.Sıkıntıyı başka yerde aramak lazım. Mevcut yönetim kurulu tüm bu tasarrufları yapandır. Bu nedenle arayışı yönetim kurulu bazında yapmaktan başka çare yoktur. Başkan önümüzdeki mali genel kurulu seçimli hale getirmelidir."
A.Suat Özyazıcı
BÜTÜNLÜK SAĞLANMALI:
"Ortada eleştiri yapılacak değil, içinden acilen çıkılması gereken ciddi bir sorun var. Bunun için mutlaka bir şeyler yapılması lazım. Yönetim kurulu şimdiye kadar yapmadığı istişareyi Trabzonspor camiasının tümüyle gerçekleştirerek ilk adımı atmalıdır. Sonra, reçete hep birlikte tespit edilip, uygulanmalıdır."
İskender Önal