Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ya Þimdi Ne Olacak? Yargýtay'ýn Kararý ve Kongreye Dair Hukuki Süreç - BMN ÖZEL HABER

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    U.Sadýkoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Standart Ya Þimdi Ne Olacak? Yargýtay'ýn Kararý ve Kongreye Dair Hukuki Süreç - BMN ÖZEL HABER

1445535898_o.jpg

Hatýrlayacaðýnýz gibi kulübümüzün 25-26 Mayýs 2013 tarihindeki Olaðanüstü Genel Kurulu'nda Ýbrahim Hacýosmanoðlu baþkanlýðýndaki yönetim seçimi kazandý...

Haberin tamamýný okumak için týklayýnýz=>

http://www.bordomavi.net/index.php?p...rinti&hid=5807
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

DarkBlooD - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    46

Sözün bittiði yer , böyle bir durumu kulübe layýk görenler her ne þartta olursa olsun bir daha kulübün kapýsýnýn önünden bile gecirilmemesi gerekiyor ...

KANOÐLU

Dünyada iki farklý insan türü vardýr : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Mehmet Fatih Silik - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    39

Olmasi gerekendi oldu...
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Þampiyonluk

serdar61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya

oo güzel, helal olsun bravo.. Ne olur bunuda yaþayalým. En dibe vuralým ki her iniþin belki bir çýkýþý olur diyebilelim en azýndan.

Jedi - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýngiltere

yok böyle kulüp dallas dizisine nal toplatýr........
    County of Essex

CEMEFKER - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yalova
    Yaþ
    49

http://www.fanatik.com.tr/2015/10/23...geliyor-625981

Nasýl iþ anlamadým...

Ne demek yönetim mahkeme kararýný beklemeden olaðan seçim kararý alýrsa "...olaðan kongre halinde daha önce resmi siteden açýklanan 9 bin kadar üye oy kullanabilecek. Fakat olaðanüstü bir seçim olursa o zaman ise sadece 2013 seçimlerinde oy kullananlarýn seçim hakký olacak."...

Nasýl bir hukuk ve uygulamalarý var anlamakta hep zorluk çektim...

Ortada bir karar var ve bu karara karþý her zaman bir boþluk ve çýkýþ noktasý bulunur. Bu her zaman böyle olmuþtur.

Taktiklere hesaplara bakýn ...." Yerel mahkemenin kararýný onaylayan Yargýtay kararýna karþý gün kazanmak için itiraz dilekçesinin Tekirdað'dan yazýlmasý"..... , " mahkeme kararý postaya verildi, 3-4 günü bulur teblið edilmesi, bu zamanda yönetim olaðan kongre kararý alýrsa...vd. vd. vd."
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bir mahkeme karar verir ve senin kanunlarla kurulmuþ olan mahkemenin verdiði karara karþý ( çünkü kararý veren hakimler yetersiz olabilir, kafalarý karýþýk olabilir veya baþka bir nedenle olsa gerek) abi pozisyonunda olan bir üst mahkemeyekarþý itiraz edebilirsin....hatta bu üst mahkeme kardeþ pozisyondaki alt mahkemenin verdiði kararý onaylarsa sen zaman kazanmak adýna turistik bir seyahat yapýp ülkenin baþka bir ilinden " ýýýýh..bana ne ...ben bu kararý beðenmedim. karar düzeltme talebinde (ne demekse) buluncam yine sana " diyebilirsin.

Herþey bir yana yukarda anlatmaya çalýþtýðým uzun soluklu kara-mizah tarzý geliþmeler sonrasýnda ne olur bilir misiniz ?

-" Sayýn mahkeme mesainiz için çok tþk.ler. Zahmet oldu, istediðim olmadý ama....Neyse o zaman ben de kararýmý kendim veririm. Seçime gidiyoruz . Haydin üyeler göreyim sizi !"

Bunca hukuki süreç boþa mý gitti yani ?
    Konu CEMEFKER tarafýndan (23.10.2015 Saat 08:53 ) deðiþtirilmiþtir.
    ''Küçük insanlar kiþileri, normal insanlar olaylarý, büyük insanlar fikirleri tartýþýr''Hyman G. Ricover

HOPA'LI TS'LÝ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    53

Trabzonspor ÝHO ve kulüpte onunla irtibatý olan herkesi camiadan uzaklaþtýrmadan huzur ve baþarýya ulaþamaz.

Aralýk ayý kongresi Trabzonspor geleceðinin miladý olacaktýr, bu fýrsat kaçýrýlmamalý
    2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Faik Yýlmaz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

yönetimin bu süreci dahada uzatma ve koltuklarýnda iki gün daha oturma imkaný var ise bu imkaný sonuna kadar kullanacaklardýr...

adamlarýn derdi Trabzonspor filan deðil ki....
    Ne mutlu Türk olana deðil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karþýsýnda kitap gibi sessiz ol." Mevlana

BMN Yönetim Kurulu Yiðit Gayretli - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

Bu yönetimin en iyi becerdiði iþ hukukun etrafýndan dolanmak... Þaþýrmam!
    Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunan (ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
    Ayaða KALK!

7can61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    43

serhatýn haberine göre eðer kulüp olaðanüstü seçim kararý alýrsa yeni üye olan satýlmýþlarla beraber 9000 kiþi oy kullanacakmýþ, yok normal seçim olursa eski seçimde oy kullananlar girebiliyormuþ seçime. Adamlarýn hesaplarýna bakar mýsýnýz? Yalnýz hiç zannetmiyorum böyle birþey olacaðýný çünkü yönetim fiilen bitmiþ durumdadýr bu nedenle alacaðý kararlar da geçerli olamaz, yani yeniden mahkeme süreçleri bekliyor bizleri.
    Bizi þu iþlere mahkeme kapýlarýný kadar sürüklediðiniz için Allah bin türlü belanýzý tez elden versin. Amin.
    Konu Yiðit Gayretli tarafýndan (23.10.2015 Saat 10:49 ) deðiþtirilmiþtir.

gurur6134 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    43

O degilde simdi kayyum atanirsa ve o arada baglanmis uefadan gerekceli karar gelirse 10 gun icinde casa basvuru yapmamiz lazim iho nun yapcagi bile supheliyken sikeyi orten devletin atatigi adamlar bu basvuruyu yaparmi..yapmazsa son sansimizda elimizden gider sike ilerebet kapanir iho ben baskan degildimki basvuru yapim der muhalefetin ustune atar sucu siyrilir bu isden burnuma pis kokular geliyor..

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Faik Yýlmaz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alýntý 7can61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    serhatýn haberine göre eðer kulüp olaðanüstü seçim kararý alýrsa yeni üye olan satýlmýþlarla beraber 9000 kiþi oy kullanacakmýþ, yok normal seçim olursa eski seçimde oy kullananlar girebiliyormuþ seçime. Adamlarýn hesaplarýna bakar mýsýnýz? Yalnýz hiç zannetmiyorum böyle birþey olacaðýný çünkü yönetim fiilen bitmiþ durumdadýr bu nedenle alacaðý kararlar da geçerli olamaz, yani yeniden mahkeme süreçleri bekliyor bizleri.
    Bizi þu iþlere mahkeme kapýlarýný kadar sürüklediðiniz için Allah bin türlü belanýzý tez elden versin. Amin.
    tam olarak 9973 üyenin oy kullanma hakký var yeni bir kongrede.......
    Konu Yiðit Gayretli tarafýndan (23.10.2015 Saat 10:49 ) deðiþtirilmiþtir.
    Ne mutlu Türk olana deðil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karþýsýnda kitap gibi sessiz ol." Mevlana

7can61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    43

Alýntý Faik Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    tam olarak 9973 üyenin oy kullanma hakký var yeni bir kongrede.......
    Bi soðuk su içelim o zaman... Bu çapsýz seçilirse uzun bir süre ara vermek gerekecek.

BMN Yönetim Kurulu Yiðit Gayretli - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

Kullandýðýmýz kelimelere dikkat edelim.

Hiçbir þeyi düþünmüyorsanýz, kendinizi düþünün. Hukuki açýdan zor durumda býrakmayýn kendinizi.
    Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunan (ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
    Ayaða KALK!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)