TheCrow Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar galiba farkinda degilsiniz,Ziya Dogan takimdan gönderilmedi,kovulmadi,kimse karsisinda degildi,adam ISTIFA ETTI...
Pacos_bill diyor ki en kötü zamanimizda takimi aldi...Hayir,ligde üçüncüydük...En kötü zamanda Briegel ve Samet takimi aldilar...
Puyol diyor ki "yaranamadi" nerden anladi yaranamadigini?yönetim her zaman arkasindaydi,bir kere bile aleyhinde tezahürat yapilmadi,tam tersine her zaman destek gördü...Kim ne dedi de alindi bu adam?..Forumda aleyhine olan yazilari mi okudu da kirildi yoksa?..
Burada Ziya Dogan hakkinda kötü seyler yazmamak için direniyorum,tesekkür ederiz gider diyorum ama adami ilah ettiniz kardesim,hangi zihniyet takimini böyle bir zamanda birakip gider?...Üç hafta daha bekleyemedi mi?Kongre olur,yeni yönetim teknik direktörünü seçer,iki transferle sampiyonluk mücadelesine devam ederdik...Unutmayin daha gs-fb maçi var,fener'de bizim gibi düsüs dönemi yasayacak,futboldan anlayan herkes bunu bilir.Daha isimiz bitmedi...
Samet'in istifasindan sonra (ki Samet istifaya zorlanmisti,sonuna kadar da direndi ama zamanin yönetim kalintilari essegin kulagina su kaçirmaya baslamisti,dünya futbol tarihinde ilk:teknik direktöre ceza!...) 3 maçta 9 gol yedik,0 puan aldik,ikisi kendi evimizde digeri önümüzde sampiyon olan takimla...Sampiyonluk gitti "SAMPIYONLUK" diyorum boru degil...Simdi 3 haftada puan alamayip sezon sonunda 3-4 puan farkla ikinci olursak Ziya Dogan'a düzdügünüz methiyeleri tekrar gözden geçirirsiniz.
Son olarak ÇilginGenç'in ve GölgeOyunu'nun söylediklerine üzülerek katiliyorum...Adam gibi adamin gidisi de adam gibi olmaliydi...