Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Akşam Bizim Stadyum'a E-Posta Atalım!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Akşam Bizim Stadyum'a E-Posta Atalım!

Evet arkadaş trabbzon sporumuzun durumuyla ilgili olarak yönetimin gitmesi konusda trt e-posta atalım ve yönetimin kulana ufak bir gönderme yapalım
    stadyum@trt.net.tr ben attım valla
    GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Neden TRT?

Ayrıca Fatih AKYEL konusunda kıçımızı yırttık, Lazaron, konusunda, Çağdaş konusunda kıçımızı yırttıkta değişen n'oldu birde TRT'ye mail atacaz da ne olacak yani?
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

TRT yerine yönetime atalım TRT mi yönetiyo bizi
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Ben de gönderdim, kısa ve öz oldu.

Yorum

İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet arkadaş trabbzon sporumuzun durumuyla ilgili olarak yönetimin gitmesi konusda trt e-posta atalım ve yönetimin kulana ufak bir gönderme yapalım
          stadyum@trt.net.tr ben attım valla
          Bu yonetim Gitdimi Gelen Farklimi olacak alt yapisi yok olmus gunu kurtaran yonetimler geliyor gelende farkli olmaz ziya hocayida gordersek degisen ne olacak vallahi butun iancimi yiktilar insanlara guvenmiyorum artik babama bile.

Yorum

attım ben de
            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

Benim mailimi okudu ilk olarak Erdoğan Arıkan

Yorum

İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                senin isim recepmiydi
                Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İşte attığım mail de burada:

Yorum

güzel yazmışsın kardeş
                    "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

tvde begümü gördüm yüzünü tutuyodu
                      Özkan SÜMER

Yorum

habu hakkı laz galiba."sikintimiz vardi"
                        Özkan SÜMER

Yorum

mail atıcam yönetimin sonuna kadar arkasındayız bu kötü günler geçicek 2. yarı yı ii bi yerde bitirip seneye bomba gibi giricez buna inanıyoruz

Yorum

İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mail atıcam yönetimin sonuna kadar arkasındayız bu kötü günler geçicek 2. yarı yı ii bi yerde bitirip seneye bomba gibi giricez buna inanıyoruz
                            vallah her sene bomba gibi giriyoruz, ama olmuyor iste kardes.
                            TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bende atarım şu şekilde.az önce yönetimin arkasındayız diye yazan arkadaş tek başına hareket ediyor.taraftara mal etmeyin.
                              "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

Çalışıyor...
                              X