Punisher-61 Nickli Üyeden Alıntı
ibrahim_yattara Nickli Üyeden Alıntı
Punisher-61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu macdada büyük bir ihtimalle Puan kaybedecegiz
yahu kardesim sen hastamisin bu ne ya
ulan her tarafta mesajin var birkerede agzindan hayirli bisey çikmamis
bu takimdan nefret ediyor ,gibi bir halin var
trabzonspor yeniden toparlanabilirse bu platforma giripte nasil yazacaksin merak ediyorum dogrusu
yeter be içimizi kararttin bu ne yahu dünyanin sonumu geldi
kendine gel kendineee
kümede düsse bu takim hepimizin
böyle bir iki maglubiyet daha alirsak takim degistirecekmissin gibi bir hallerin var
unutma biz trabzonsporu sevinmek için sevmedik
unutma bu takimi tutmak her babayigitin harci degil
ona göre hareket et ve sabirli ol insanlarinda sabrini tasirma
kim hasta??? yazdiklarina biraz dikkat et tamam mi??
ben burda sadece düsüncelerimi yaziyorum....birbirimizi kandimaya hic gerek yok....herkesin gözü var ama nedense gercekleri gören yok...
birak allahini seversen ya neymis o gerçekler..
trabzonsporun küme düsme tehlikesiyle karsi karsiya kaldigini unuttun galiba
bak besiktasa berbat durumdalar tepetaklak gidiyorlar ama hocalarina sabir gösteriyorlar
bir galatasaraya bak yüzüncü yillari futbollari berbat her an tökezleyecek gibiler ama tribünlerinde i love you hagi pankarti asili..
ben küme düssede ikinci lig takimlarindan trabzonsporluyum derim kardesim varmi sende o yürek hiç zannetmiyorum hiçç!!
her topice yazmis oldugun düsüncelerini takimimiz toparlandiginda alip karsina getirecegim o zaman sakin hiç bir yere kaçma tamammi? ne cevap verecegini simdiden merak ediyorum
ulan bu ne ya fenerbahçe bu hafta puan kaybetse bizdede gökdeniz o golü atsaydi geri kalan herseyde ayni olsaydi bu haftaki yorumlarin ne olacakti?? hadi cevap ver?
baskan teknik kadro teknik direktör herkesi kovalim diyecekmiydin?
saksaklayamadiginiz zaman vurun kahpeye edebiyati yapiyorsunuz birde çikip inkar edebiliyorsunuz hayretki ne hayret!!