Sonuç: TRABZONSPOR - Konyaspor Maç Sonucu Ne olur?

Katýlýmcý sayýsý
267. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • TRABZONSPOR Kazanýr

171 64.04%
  • Berabere Biter

36 13.48%
  • Konyaspor Kazanýr

60 22.47%
Sayfa 97 Toplam 108 Sayfadan BirinciBirinci ... 47 87 95 96 97 98 99 107 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2685 adet sonuctan sayfa basi 2,401 ile 2,425 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu

Erdal DÝLEK - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Yaþ
    44

Hakem hatalarý uzerine bireysel hatalar eklenince sonuç bu oluyor maalesef.

Birde þuna dikkat edin bizim kanat oyuncularý topla taç cizgisinin dibinde ve baski altinda topla buluþuyor ama diger buyuk takimlarin kanat adamlari bom boþ ceza sahasi köþesinde topla buluþuyor. Çünkü onlar iceri kalabalik giriyor ve defansi rahatsiz ediyor ama bizde bir tane adam var oda stoperin arkasýna duruyor.
    BÝZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo MavÝ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Nereden
    Ankara

Alýntý 28TS61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaslar bunu gündeme getirelim. herkes paylassin

https://mobile.twitter.com/bizimteme...29910086537216
    Aynen bir kerede üstüne gidelim geç kaldýk hakemlerin bizi doðramasýna haftalardýr göz yumduk
    ancak þuan sosyal medyada 3ezik taraftarý bile Trabzonu yakmýþ hakem diyor .ahmet çakar, ertem þener (ki genelde hakemleri yaðlar) hakem için iyi þeyler söylememiþ. Ama bizim çok bilmiþ taraftarýmýz takýmý eleþtirir.osmanlý maçýnda çok kötüydük hakemin hatasý olmadý hep birlikte eleþtirdik takýmý ama inanýn bu maç öyle bir maç deðil.bir takým iyi oynar bir iki maç kazanýr ondan sonra bir kaç anadolu maçýnda kötü oynama kredisi vardýr bu ligde.
    bursa bjk galibiyetlerinden sonra gs, akhisar ve bu maçta kazansak kimse þaþýrmazdý rakipler aman ne kötü oynadý da kazandý demezdi asla.bir maçta 2 gol yiyorsan ve ikisi de temiz deðilse kimse bana hakemi de yeneceksin demesin.unutmayýn bir takým ne kadar iyi olursa olsun hakem devreye girerse kaybeder.

Erkan A. - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alýntý nakzo Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ya hemþerim çocukça muhabbetleri býrakýn gerçekleri görün ligin en çok gol yiyen takýmlarýndan biriyiz,ligin en az gol atan takýmlarýndan biriyiz,ligin en fazla faul yapan takýmlarýndan biriyiz,ligin En az isabetli orta yapan takýmlarýndan biriyiz ligin en çok barýz hata yapan tandemine sahibiz daha nedir yaný ne arýyoruz.Sen 3 maç üst üstte yenilen büyük takým gördün mü?Veya sürekli küçük takýmlara yenilerek büyük kalan takým gördün mü veya 4 seneden beri 3.dahi olmamýza raðmen her hafta her yenilgiden sonra formun geçmiþ sayfalarýna bak sürekli hakeme suç atmak BÝZ e mý ÝHO'ya mý yarar saðladý??????
    kardes yanlis anlama ama senin derdini anlamiyorum mesajlarini yavas sekilde okudugum halde ne demek istedigini anlamiyorum gargalara bir hayranligin var gibi okunuyor biraz bence sen cok gerginsin ne yazdigini bilmiyorsun ??biz trabzonsporluyuz Istanbul takimlarini met edemeyiz ve etmeyizde ..biz trabzonsporuz yenilince takimi elestiririz ama asla küsmeyiz ,biz trabzonsporuz yildizlar degil savasan takim izlemek istiyoruz ,biz trabzonsporun sampion trabzonspor kalbimizde yasiyor türkiye liginde sampion oldun oldun olmadin olmadin ne olcak sanki ??benim gibi mac skoruna bakarak trabzonsporlu taraftarlar vardir ben öyleyim ama senin bjk hayranligin hosuma gitmedi ben sana yorumlar yazdin sakin ol demek istedim sabirli olalim birlik olalim diye mesajlar veriyorum buraya ziyaretciler geliyor sende gargalara yazarak heycan yapiyorsun Burda kimseyi gargalar ilgilendirmiyor lütfen
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçaðý yoktur!"

Sefer A. - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa
    Yaþ
    34

Tekrarliyorum, israr ediyorum, ofsayti görmeyen ve Erkan'a kirmizi verdiren hakem iyice arastirilsin, kesinlikle Trabzonspor düsmani birisi oldugu ortaya çikacaktir
    Trabzon futbolunun kralý, Ahmet Suat Özyazýcý

Erkan A. - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alýntý zaga Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kardes yanlis anlama ama senin derdini anlamiyorum mesajlarini yavas sekilde okudugum halde ne demek istedigini anlamiyorum gargalara bir hayranligin var gibi okunuyor biraz bence sen cok gerginsin ne yazdigini bilmiyorsun ??biz trabzonsporluyuz Istanbul takimlarini met edemeyiz ve etmeyizde ..biz trabzonsporuz yenilince takimi elestiririz ama asla küsmeyiz ,biz trabzonsporuz yildizlar degil savasan takim izlemek istiyoruz ,biz trabzonsporuz sampion trabzonspor kalbimizde yasiyor türkiye liginde sampion oldun oldun olmadin olmadin ne olcak sanki ??benim gibi mac skoruna bakmayan trabzonsporlu taraftarlar vardir ben öyleyim ama senin bjk hayranligin hosuma gitmedi ben sana yorumlar yazdim sakin ol demek istedim sabirli olalim birlik olalim diye mesajlar veriyorum buraya ziyaretciler geliyor sende gargalara yazarak heycan yapiyorsun Burda kimseyi gargalar ilgilendirmiyor lütfen
    (benim gibi mac skoruna bakmayan trabzonsporlu taraftarlar vardir ben öyleyim )
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçaðý yoktur!"

mustafakaraca - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    33

Kadro öyle aþýrý iyi felan deðil ama iyi kadro Anadolu takýmlarýný eze eze yencek bir kadro bu kadroyu kullanamayan Shota da Hacýnýnyanýnda gitmeli. Gs maçýndan sonra 45-60 arasý iyiydik ama ilk 45 dk nerdeydik dedik dimi? Bugün syný taktikle çýktýk ilk 45 dk yine yokuz 45-65 arasý yine çok iyiyix ama bu baský bölümlerinde Cardozo deðil sahada hep boþ kaleye gol atamýcqk Ndoye kazmasý var. O kafayla topu taca attýðý pozisyon o pozisyonu unutamýyorum. IQ 1

6Þafak Aydýn1 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    47

kendimizi kandirmayalim. futbol hastasiyiz biz. istesekte ilgi alakayi kesemeyiz. hepimizin durumu ayni. dön dolas yine maca gidiyorsun veya tv`den aciyorsun.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    33

Bu klübü sýrf renkleri armasý için izliyorum beni temsil eden hiçbirþeyi kalmadý. Usta'nýn ki mý sert acýklama mikrofonu bana uzatýn görün sert açýklamayý. 100 maç sahada kapansa bu tip hakemleri eþek sudan gelinceye kadar dövmemiz lazým.

Nereden
    Ankara

Böyle büyük takým mý olur , büyük takým dediðin, büyük takým...evet büyük takým deðiliz gidin büyük diye nitelendirdiðiniz takýmlarý tutun ozaman. Neymiþ büyük takým dediðin konyaya kötü de oynasa kaybetmezmiþ. Ne yapalým sýkýþtýðýmýz zaman lehimize penaltý veren hakem yerine, gol atmak için bastýrdýðýmýz dakikalarda aleyhimize penaltý uyduran hakemler var.he bir de hakemlerden çok dert yandýðýmýz için biz aðlak oluruz, onlar kýrk yýlýn baþýnda yapýlan hataya gece gündüz aðlar þerefli takýmýn þerefli taraftarý olur. Kýsacasý onlar büyük deðil büyütülmüþ, biz de elbirliði ile küçültülmeye çalýþýlýyoruz

Trabzonspor Kongre Üyesi
    ilyskm - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdað

N'doye denen topçu deðil menajerlikten birilerinin kazandýðý paradýr

Sent from my iPad using Tapatalk
    Oyun bitince Þah'ta Piyon'da ayný kutuya konur...

nakzo - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum
    Yaþ
    42

Ya hemþerim ben nediyorum sen nediyorsun eddebiyat parçalama bana yaþým 33 7 yaþýmdan beri bu takýmý tutuyorum gerçekleri söyleyince niye insanlara yaftalýyorsunuýz.Kötü takýmsýn hemþerim hemde çok kötüsün 4 seneden beri para harcadýkça dahada kötü oluyorsun niye biliyormusun kendi gerçeðinle yüzleþmediðin için, hep saða sola salça olduðun için,hep baþarýsýzlýða kýlýf bulduðun için. Senin yaþýn kaç bilmiYroum ben küçükken Trabzonsporun berabere kalmasý bile olay olurdu olay olaki konya gibi dandik takýma yenilsin.Þimdi oynadýðýn her maç SPOR OTERÝTELERÝ TARFINDAN 3 sonuçlu olarak görülüyor kimse Trabzonspor yener diyemiyor... Bu nedemek bilyormusun idrak edebilyormusun bu DEMEK ha Trabzonspor ha konya,Ha Trabzonspor ha kayseri,Ha Trabzonspor ha sivasspor bu bu demek bu senin artýk bir hiç olduðun demek .Biraz fantezi dünyasýndan çýkarsan gerçekleri görürsün sen ve senin gibiler gerçekleri görürse o zaman Trabzonspor kurtulacaktýr .Yoksa olasý gelecek haftanýn baþlýðýda þimdiden hazýr Hakemler bziz doðradý
    Ayþema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çýkmadan çiçekler açmayacak
    Atýn beni ateþe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayþemla uyuyayim ......

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr
    Nereden
    Eskiþehir
    Yaþ
    43

Alýntý Sefer Asan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Tekrarliyorum, israr ediyorum, ofsayti görmeyen ve Erkan'a kirmizi verdiren hakem iyice arastirilsin, kesinlikle Trabzonspor düsmani birisi oldugu ortaya çikacaktir
    Ben daha açýk konuþayým.bugünkü aleyhimize verilen kararlarýn ardýndan hakem þehri rahat rahat terkedebiliyorsa Hacýosmanoðlu ötlek korkaðýn tekidir.hakem býrak þehri o staddan sað salim çýkamaz.Benim hakkýmý alânen gasbedenin yedi sülalesini ipe dizerim.Bana hakkýmý koruyacak böyle yürekli bir baþkan lazým ötlek deðil.

Nereden
    Erzurum
    Yaþ
    42

Alýntý zaga Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kardes yanlis anlama ama senin derdini anlamiyorum mesajlarini yavas sekilde okudugum halde ne demek istedigini anlamiyorum gargalara bir hayranligin var gibi okunuyor biraz bence sen cok gerginsin ne yazdigini bilmiyorsun ??biz trabzonsporluyuz Istanbul takimlarini met edemeyiz ve etmeyizde ..biz trabzonsporuz yenilince takimi elestiririz ama asla küsmeyiz ,biz trabzonsporuz yildizlar degil savasan takim izlemek istiyoruz ,biz trabzonsporun sampion trabzonspor kalbimizde yasiyor türkiye liginde sampion oldun oldun olmadin olmadin ne olcak sanki ??benim gibi mac skoruna bakarak trabzonsporlu taraftarlar vardir ben öyleyim ama senin bjk hayranligin hosuma gitmedi ben sana yorumlar yazdin sakin ol demek istedim sabirli olalim birlik olalim diye mesajlar veriyorum buraya ziyaretciler geliyor sende gargalara yazarak heycan yapiyorsun Burda kimseyi gargalar ilgilendirmiyor lütfen
    Ya hemþerim ben nediyorum sen nediyorsun eddebiyat parçalama bana yaþým 33 7 yaþýmdan beri bu takýmý tutuyorum gerçekleri söyleyince niye insanlara yaftalýyorsunuýz.Kötü takýmsýn hemþerim hemde çok kötüsün 4 seneden beri para harcadýkça dahada kötü oluyorsun niye biliyormusun kendi gerçeðinle yüzleþmediðin için, hep saða sola salça olduðun için,hep baþarýsýzlýða kýlýf bulduðun için. Senin yaþýn kaç bilmiYroum ben küçükken Trabzonsporun berabere kalmasý bile olay olurdu olay olaki konya gibi dandik takýma yenilsin.Þimdi oynadýðýn her maç SPOR OTERÝTELERÝ TARFINDAN 3 sonuçlu olarak görülüyor kimse Trabzonspor yener diyemiyor... Bu nedemek bilyormusun idrak edebilyormusun bu DEMEK ha Trabzonspor ha konya,Ha Trabzonspor ha kayseri,Ha Trabzonspor ha sivasspor bu bu demek bu senin artýk bir hiç olduðun demek .Biraz fantezi dünyasýndan çýkarsan gerçekleri görürsün sen ve senin gibiler gerçekleri görürse o zaman Trabzonspor kurtulacaktýr .Yoksa olasý gelecek haftanýn baþlýðýda þimdiden hazýr Hakemler bziz doðradý

6Þafak Aydýn1 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    47

Alýntý Sefer Asan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Düsman olsa ne yazar ya. 58 tane transfer yapip, iyi kadro kurduk deyip iki günde Barcelona ayarinda kalitemi izlettirilir. Ne kadar cok transfer o kadar cok zaman ve para kaybi. Bir takim olana kadar ki takim olmak transferle olmuyor. Kaliteli futbol rakibi hapsedip sagli sollu ortalarda demek degil illa. Atletico Madrid böylemi sampiyon oldu, yoo adamlar igrenc futbol oynadi ve hala o futbolu oynuyorlar.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Ertan Artan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir
    Yaþ
    51

Alýntý serdaracýl Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Torpilin yoksa hakem olamazsýn. Net. Üniversitedeyken ankarada 2 yýl top oynadým, 2,5 yýl da hakemlik yaptým. Adamýn olacak baþka yolu yok
    Hakem olmak zor deðil. Ben yaptým. Tff sitesinden takip edeceksin. Standart zamanlarý yok. Yani her 3 ayda bir hakem kursu açýlmaz. Ýhtiyaç oluþtuðunda kurs açýlýr ve bu süre yýllarý da bulabilir.

Kurs süresi uzun deðil. Gunduz mesaine takýl, gece kursu takip edersin. Kurs bitimi sýnavda zor deðil. Sadece fiziki test engel olabilir, oda birazcýk spor yaptýysan sorun teþkil etmez.

Esas sorun hakemlik görevi baþladýðý zaman olacaktýr. Sizin bahsettiginiz torpil burada devreye girer. Eðer adamýnýz yoksa, kimseye yalakalik yapmazsanýz, akliniza hayalinize gelmeyecek yýkama-yaðlama taktikleri gelistirmezseniz bir yerlere gelme olasýlýðýnýz yoktur.

Sýrf bayan olduklarý için yarým saat sonra girilecek sýnavýn sorularýný verecek kadar ikiyüzlü adilerin olduðu bir topluluktur orasý.

Vahap Beyaz, Sadýk Ilhan, Turgut Sýðýç, Ismet Arzuman gibi hakemlerin hepsini tanýrým ve daha bilinmeyen birçok baþka hakemlerle de tanýþýklýðým vardýr.

Fakat açýk söylemek gerekirse, en çýkarcý, en adi toplumlardan biridir hakem camiasý.

Ben sýnavý geçtim ama baþlamadan býraktým. Sene 1995 idi. Neden býraktýn derseniz, iðrendim. Hakikaten iðrendim.

Azýcýk adamlýk varsa içinizde, birazcýk onurluysaniz, yalakalik yapmayi sevmiyorsaniz baþarýlý olma þansýnýz yoktur.

Bu arada, tarafsýz hakem yoktur. Takým tutmayanda yoktur. Özgür Yankaya nin Gs þut atarken heyecanlanmasi, Sadýk Ilhan'ýn fenerli Kemalettin e hoþ bakmasý, Vahap Beyaz'ýn 70 metreden penaltý çalmasý tesadüf falan deðildir.
    HAYAT BÝR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Nereden
    Eskiþehir
    Yaþ
    43

Yaþamak için öldüreceksin.korkak,ötlek,pýsýrýk olmayacaksýn.yeri gelecek þerefsiz Aziz Yýldýrým gibi olacaksýn hakemler gýk diyemeyecek.karý gibi dýrdýr deðil icraat yapacaksýn Hacýosmanoðlu.

Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    33

Bizim taraftardaki vizyonsuzluk doðru ama yöneticilerin de kapasitesizliði ve hakemlerin bu hatalarý birleþince böyle rezil tablolar oluþuyor. Trabzonspor ilk 45 dk 1 þut attý Medjani baþka ataðý bile yok. Böyle bir þeyi sabredip kabullenmek skandaldýr iþte Trabzonspor bu yüzden küçüldü. Kayseriye karþý ayný Gs maçý ayný bumaç ayný ilk 45 dk öylesine oynuyoruz saldýrmak maçýn baþý olur baþý ! Ýç sahada ilk yarý pýsýrýl oynayan takým mý kaldý be Osmanlý bile bize saldýrdý kendi evinde Trabzonspor rezil duruma düþürdünüz oynadýðýmýz futbol felan deðil hiçbir ilerleme yok ilerleme þansý yok ortada bir sistem yok. Hakemde bu iþin içine girip hazin sonu kokaylaþtýrýryor. Ýlk yarý 3-0 yap göriiym o hakemi ben yapsana niye yapmýyorsun kendi evinde ALÝ TURAN ile oynayan Konya ya karþý tek þutun Medjani koskoca 45 dk da. Trabzon halký ve Trabzon kendini geliþtirmeli bunu söylerim bugunki 700 bin nufusun 600 bininde hiçbir hedef amaç yok Trabzonspor lu olanlarda sadece seyirci Trabzonspor saldýrmayýnca en ufak homurdanma olmuyor DELÝRECEM bundan sonra ne maça giderim ne izlerim

Nereden
    Erzurum
    Yaþ
    42

Alýntý 6þafak aydýn1 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    düsman olsa ne yazar ya. 58 tane transfer yapip, iyi kadro kurduk deyip iki günde barcelona ayarinda kalitemi izlettirilir. Ne kadar cok transfer o kadar cok zaman ve para kaybi. Bir takim olana kadar ki takim olmak transferle olmuyor. Kaliteli futbol rakibi hapsedip sagli sollu ortalarda demek degil illa. Atletico madrid böylemi sampiyon oldu, yoo adamlar igrenc futbol oynadi ve hala o futbolu oynuyorlar.
    hemþerim a.madrid dediðin takimin bir taktiði var ne oyunu tam sahaya yay alani olabildiðnce darlt rakibin iyi damlarini senin çok iyi adamlarina marke eetir sahanin tamaninda koþ ve yardimlaþ arayada skiþtir ve kazan ki kazanirsin zaten bu taktikle .þimdi 70 metrede oynayan bir trabzonspor ,orta sahasiz bir trabzonspor,alani darltmayi birakip rakip takima yayala bir trabzonspor,yardimlaþmani,presin eve koþmanin nerdeyse hiçççç olmadiði bir trabzonspor bunlarin hiçbirirnide yapmazssan böyle bzim gibi arkana baka baka gidersin ufaktan ufaktan...

Oðuzhan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    31

1 hafta bizi doðradýnýz, 2 hafta doðradýnýz ulan Allah korkusu olmayanlar bari 3. hafta doðramayýn. Býrakýn bizi düþün yakamýzdan yeter. Vallahi yeter Konyaspor kadar da mý deðerimiz yok bu ülkede. Lehimize karar istemiyoruz yahu adalet istiyoruz. Fenerbahçe gibi lehimize çalýnmýyor diye deðil ya aleyhimize çalmayýn diye isyan ediyoruz. Yeter vallahi yeter 22 yaþýndayým ve bu ülkenin lanet sisteminden bunaldým.

Bu þehir insanýnýn en büyük hobisi futbol küstürmeye uðraþýyorlar. Bu takýmý istemiyorlar yarýþmamýzý istemiyorlar. Biliyorlar ki bu takým þuan 6 galibiyet 1 maðlubiyet falan alsaydý bu tribünler her maç full çekecek, bu þehir inanacak, futbolcular farklý oynayacak. Düþürüyorlar yarýþtan. Þota hocanýn dediði gibi bir durun ya daha o kadar iyi deðiliz.

Rabbim kim adaletsizlik yapýyorsa, kim hakkýmýzý, emeðimizi gasp ediyorsa hepsinin belasýný versin.
    7 tertemiz þampiyonluk

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    43

Alýntý nakzo Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Üstadým ;
    Bazý konularda sana katýlýyorum ama bu maçtan sonra yapma bari bunu ya. Adamlar kalemize penaltý ve frikikler dýþýnda 1 sut atmýþ , attýklarý 2 gol de Nizami deðil. Bu maçtan sonra tabi ki hakem konuþulacak, ayrýca maç ortada falan deðildi, 2. yarý maçý çevirecek futbolu oynadýk ama hakem hatalarý skora direkt etki etti. Takýmýn bu sene haketmedigi 2 maç vardý. Birisi Osmanlý maçý ki yenildik, diðeri de Kayseri maçý ydý. Bunun dýþýnda oynadýðýmýz bütün maçlarda galibiyete yakýn takým biz olduk. Bazý maçlar kismetsizlik ( gs ve Akhisar) bazýlarýnda bariz hakem hatalarý ( Gs ve Konya ) sonuçlarý belirledi. Konuþurken biraz daha ölçülü olmak lazým. Daha 3 hafta önce gs yi kepazelik duruma düþüren de bu takýmdý.

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    34

þota da onur yokmuþ 1 gram bile demek ki hala istifa etmedi mi

Tuðrul - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

1- Atak sürekliliði yok.

2- Ýkili mücadeleleri kazanma düzeyi az.

3- Sahaiçi yerleþimi amatörce

4- Stoper ve forvet arasýndaki makas çok fazla

5- Tempo düþük

6- 3. bölgede pas istikrarý, hýzý düþük

Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    33

Bu klüpte bugün gerçek Trabzonspor sevdalýsý bir baþkan olsa Federasyon felan deðil, çýkar Ey Baþbakan derdi burda göz göre göre bu halkýn bu insanlarýn hakký gasp ediliyor kaç maçtýr ayný þey Adam görüyor eliyle yok birþey diyor bide görüp o elini yukarý kalýrþý Cüneyt in . Bu maç 2 golde hatalý. Çýkýcak dicek bu Federasyon da hakemlerde bu þehrin elinde kalacak baþka biþey söylemesine gerek yok yeter býktým ya ben þimdi 1 hafta daha delircem ya 2 haftadýr kuduruyorum bu þehirde sabahtan akþama kada küfür ediyoruz sora sinirden deliriyoruz 1 hafta . Devlet nerde arkadaþ ben bu adaletsizliði çekmek zorunda deðilim Federasyon Allah mý? Çýk Baþbakana seslen çözüyorsan çöz yoksa biz çözelim

memmedaga - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    40

Ersun Yanal mevut kadro ile ne yapardý merak etmiyorum deðil, ne de olsa 5 tane "nokta" transfer yaptýk.

Gelen gideni aratýyor.

Daha önce de yazdýðým gibi Þota'nýn tecrübesi yeterli deðil
    Trabzonspor'u çalýþtýrmak Kayseri veyahut Kasýmpaþayý çalýþtýrmaya benzemez.

1-2 sene bekleyebilirmiyiz?
    Ben beklerimde bu taraftarýn %90'i beklemez.

Þotanýn en fazla 3 maç daha yenilme kredisi var.

Umarým ilk devreyi tamamlar.

Hayýrlýsý.

Bu takým baþarýlý olmak istiyorsa

Mbia - Okay
    Ekici

3'lüsü en az 10 maç birarada oynatacak

daha sezonun 6. maçý sakatlýk cezalý vs. bir araya gelemediler...

En temel sorun bu
    Konu memmedaga tarafýndan (03.10.2015 Saat 01:55 ) deðiþtirilmiþtir.

Tuðrul - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Alýntý batuhanTs Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    þota da onur yokmuþ 1 gram bile demek ki hala istifa etmedi mi
    Þota gitse ne olacak.

Yine kafa dengi, uzlaþabileceði, köhne zihniyetten birini getirecekler.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)