şimdikinden kat be kat iyi olacağı kesin!!bayan eli lazım bu takıma...![]()
Bu konu az önce geldi aklıma Begümün takımı ziyaretinin üstüne.Takımın başkanı yönetim kurulu bayanlardan oluşsa nasıl olurdu acaba.Yorumlarınızı ve esprilerinizi bekliyorum...
Özkan SÜMER
şimdikinden kat be kat iyi olacağı kesin!!bayan eli lazım bu takıma...![]()
Yok yav olur mu öyle şey.Ellerinin hamurlarıyla![]()
bassayfamizda herhalde diyet proglamlari yayinlanirdi![]()
burasi türkisch.
Are you not entertained?
Dimiiii.Şöyle sahanın ortasına bi yemek masası koşu yerine çiçek saksıları falan![]()
Özkan SÜMER
bırakın allahınızı severseniz...Bayanları elinin değmeli bu takıma ve değecek de Allahın izniyle...sadece ömrümüz olsun göreceksiniz diyorum![]()
son olmaz rahat olunkadın başkan düşünsenize ne kadar şık ve asil durur bir kere o şeref tribününde..
![]()
hazır olun cevap geliyıo
Özkan SÜMER
inanın diyet aşkı ''istikrar'' aşkından iyidir!!!
cevap geldii..![]()
Bir de Resmi sitede haftanın şıkı rüküşü bölümü ve oyuncuların bu hafta kimlerle kaçamak yaaptığı magazin bölümü olurdu![]()
Bir Gün Mutlaka!!
Bu gamze varya kesin başkanlığa adaylığını koyacak.Baksana ondan başka bayan olarak yorum yapan yok.
Özkan SÜMER
Tansu Çiller gibi olmasın sonu...![]()
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Bayan-erkek olrak bakmıyorum olaya Başkanlık için yeterli özelliklere sahip, nerede nasıl konuşacağını bilen, futboldan anlayan, zengin değil Zeki.... Tek kelimeyle Trabzonspor'a yakışır bir başkan olması benim için yeterli. Bir bayan başkanın bu görevi çok daha itinayla yapacağına ve başarılı olacağına da inanıyorum. Trabzonsporumuzun her zaman şikayet ettiğimiz bu yönetim kaosundan kurtulması için de 3-5 kongre sonra adayım.
Açın önümüzü![]()
Fanatik Pacci
cümleten hepinize(erkekler) ''HADİ ORDAN'' diyorum...![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)